Inschrijvingen dansseizoen 2021-2022 geopend!

Inschrijvingen dansseizoen 2021-2022 geopend!

De inschrijvingen voor dansseizoen 2021-2022 zijn geopend! De inschrijvingen zullen geopend zijn tot zaterdag 11 september 8:59u. Schrijf je dus voor die tijd in via deze link. Voor de loting maakt het geen verschil wanneer je je tijdens de inschrijfperiode inschrijft.

Twijfel je nog welke groep bij jou past? Schrijf je dan in voor onze open lessen of kijk online mee via Zoom!

Zondag 12 september ontvang je een e-mail met of je bent ingeloot en zo ja in welke dansgroep. Soms komt de mail in de spam terecht dus check deze goed.

Wij hopen jullie snel allemaal te zien op Olympos!

Update: De inschrijvingstermijn is voorbij. Bedankt iedereen die zich heeft opgegeven, we zien jullie bij de danslessen!

Niet ingeloot of je vergeten in te schrijven? Het tweede inschrijf moment is halverwege het dansseizoen bij het project Choreolab. Die rond februari zal starten. Hierbij worden enkele leden van STUdance uitgekozen om een choreografie te maken en op te voeren tijdens de eindvoorstelling. Hier zoeken zij vaak dansers voor en mensen die nog geen lid zijn van STUdance hebben de mogelijkheid om hier in te stromen. Voor meer informatie zie Choreolab of mail naar info@studance.nlvoor meer informatie.

Error thrown

Call to undefined function ereg_replace()