Goede Doelen – Commissie

Lieve STUdancers,

Na een succesvol jaar, waarin deze commissie meer dan € 500,- heeft opgehaald voor het goede doel, gaan wij ons vol enthousiasme inzetten. Ons doel voor aankomend seizoen? Nog meer activiteiten! Nog meer moneys voor het goede doel! Nog meer blije mensen! Ken of ben jij iemand die ons een handje kan helpen? Mail ons via goededoelencommissie@studance.nl of stuur je idee in via de ideëenbox.

Laten we ons even voorstellen:

Rikke is onze kersverse FaVoVoorzitter en danst in Street 2. Met 25 jaar oud is zij er klaar voor om deze commissie tot een hoger niveau te brengen. Ze doet een master in communicatiewetenschap. Funfact: Rikke heeft twee verschillende schoenmaten en vergeet steeds welke voet nou net een stukje kleiner is.

Anne is onze SensaSecretaris en zit in Jazz 2. Ze is 22 jaar oud en wil graag de warme bandjes voor de goede doelen van STUdance graag uitbreiden. Verder is ze net afgestudeerd als fysiotherapeut en volgt nu de premaster Clinical Child, Familiy and Education Studies. Funfact: mensen herkennen haar, omdat ze soms spontaan op de bar gaat dansen.

Melissa is onze PoemaPenningmeester (aka PoemaPenny) en danst ook in Jazz 2. Met 22 jaar oud hoopt ze ons Goede Doelen Potje nog meer te spekken om mensen op deze wereld te verblijden. Daarnaast studeert ze biologie en kan je altijd aankloppen voor dierenfeitjes. Funfact: naast observeren wat voor juice de Poema te bieden heeft, is ze ook vaak in dierentuinen te vinden om tijgers te bewonderen.

Dikke knuffels!