Demoteam

STUdance heeft één demoteam: D.A.M.N. Zij vertegenwoordigen de vereniging met knallende optredens. Wil jij een spetterende energieke show voor tijdens een evenement? Dan is ons demoteams iets voor jou. Maak je evenement onvergetelijk met een optreden van D.A.M.N.!

D.A.M.N

D.A.M.N., ook wel Dance and Move Now, zorgt al meer dan 27 jaar voor knallende optredens!

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen maar blinkt uit in modern, jazz & show. Het team kan geboekt worden voor artistieke & commerciële opdrachten. De groep verzorgt optredens op verschillende gelegenheden, zoals studentenfeesten, bedrijfsevenementen en culturele festivals. Ze hebben ervaring met veel verschillende opdrachten en doen dit met veel (dans)plezier.

Elke maandagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Anniek Pacilly. Daarnaast volgt ieder lid nog een les bij STUdance in een stijl naar keuze, om onze techniek te onderhouden. D.A.M.N. bestaat uit ongeveer 14 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap.