UIT Commissie

De UIT Commissie 2024-2025 stelt zich voor:

Hallo jij!

Wij zijn Roos, Leoni en Adesa van de UITCo! Wij zijn verantwoordelijk voor het vertegenwoordigen van STUDance tijdens de UIT Week, een leuk meerdaags evenement voor aankomende studenten in Utrecht. 

Wat is de UIT?

De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) is de algemene stadsintroductie voor alle aankomende (master) studenten die in Utrecht gaan studeren en is onafhankelijk van de studie die je gaat volgen. Van 12 t/m 15 augustus 2024 word je wegwijs gemaakt in alles wat Utrecht te bieden heeft. Je leert de weg in Utrecht, krijgt tips voor het starten van je studententijd en bovenal is dit een week waarin je de kans krijgt om vrienden voor het leven te maken. Dit alles samen met ruim 4000 andere aankomende studenten en onder begeleiding van je mentoren. De UIT is dé start van je studentenleven!

Benieuwd wat je van de UIT kunt verwachten? Kijk nu de aftermovie van 2022!

De UITCo is een kans om nieuwe studenten buiten je dansgroep te ontmoeten, leuke feestjes te organiseren en een geweldige zomer vol dansen te hebben. Ben je geïnteresseerd om te helpen? Stuur en mail naar uitco@studance.nl met een korte motivatie! En misschien tot snel! 

image.png