Weekend – Commissie

De nieuwe Weekend Commissie 2022 – 2023 stelt zich aan jullie voor:

Heyy, leuk dat je er bent, wij zijn de nieuwe WeCo en onze taak dit jaar is om een geweldig ledenweekend naar het buitenland voor jullie te organiseren!

Onze voorzitter is Lucy, 24 jaar oud en is ondertussen in het burgerleven getreden als Assistent Category Manager. Dansen zit al van jongs af aan in haar bloed, ze is op haar derde al begonnen met peuterdans. Dit jaar gaat ze zich storten op Hiphop in Hiphop 1! Ze zit niet graag stil en heeft daarom gekozen om STUdance te ondersteunen met commissies. Lucy heeft een hele verzameling biggen bij elkaar gespaard, ondertussen is de verzameling gestagneerd maar in haar huis zijn op veel plekjes nog biggen te vinden. Naast deze prachtige commissie zal Lucy ook mooie foto’s van jullie maken op activiteiten en de Almanak creëren.

Onze secretaris is Jesse, 23 jaar, hij studeert Innovation & Engineering en wilt graag wat gaan doen met groene energietechnieken. Jesse danste vorig jaar bij choreolab Soraya en is vanaf dit jaar te vinden in de street 1 lessen van Rudolf. Jesse is verslaaft aan appelsap en heeft altijd minimaal één fles Flevosap in huis.

Onze penningmeester is Rikke, 24 jaar. Ze is vorig jaar begonnen met dansen en is
sinds februari lid bij STUdance. Ze danst nu bij hiphop1. Rikke heeft nu een tussenjaar en wil zich dit jaar inzetten voor STUdance om hele leuke weekendjes te organiseren! Wist je dat Rikke twee verschillende schoenmaten heeft? Dit maakt schoenen kopen nogal een uitdaging.

Onze commissaris PR is Milou, 19 jaar oud en zit nu in het tweede jaar van haar studie pedagogische wetenschappen. Ze is sinds vorig jaar lid van STUdance en dans met veel plezier in modern 2. Milou houd van vlaai en haar favoriete is kruimelvlaai.

We hebben ontzettend veel zin om in 2023 een prachtig weekend in het buitenland te organiseren, dus breng allemaal jullie goede humeur mee, en Dance now, think later!

 

Groepsfoto WeCo

Contact:
M: weco@studance.nl