Kleding – Commissie

De KledingCo 2023-2024 stelt zich aan jullie voor:

Luna Huber – voorzitter:
Hey hoi! Ik ben Luna, ik zit op de kunstacademie in Utrecht en woon ook in Utrecht samen met mijn kat Rory. Ik heb al mijn hele leven een liefde voor de podiumkunsten en alles wat daarbij hoort. Ik hou ervan om zelf op het podium te staan, maar geniet evenveel van het rennen en regelen in de coulissen of van de organisatie vooraf. Om die reden ben ik dit jaar dan ook voorzitter van de kledingcommissie! Ik ben heel benieuwd naar alle groepen en hun creatieve plannen en ideeën rondom kleding en make-up en hoop dat wij als commissie iedereen zo zelfverzekerd en stralend mogelijk op het podium kunnen krijgen!

Eline Jongeleen – secretaris:
Hi! Ik ben Eline. Ik ben 21 jaar en studeer Nanomaterials Science (de master na
Scheikunde) aan de UU. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance, maar ik danste hiervoor ook al jaren Hiphop. Nu ben ik elke dinsdagavond bij Hiphop 2 te vinden. Ik kijk ernaar uit om met iedereen samen de beste outfits voor de eindshow te regelen!

Bonnie Maas – penningmeester:
Heyy! Ik ben Bonnie, 21 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Psychologie. Ook zit ik nu alweer voor m’n derde jaar bij STUdance en zit ik met veel plezier bij Streetdance 3. Ik vind de eindvoorstelling altijd een top moment in het jaar en als penningmeester van de KleCo hoop ik ook dat wij ervoor kunnen zorgen dat iedereen er tip top uitziet op het podium!

Sanne Kooiker – PR-functionaris:
Hoii! Ik ben Sanne, 20 jaar en zit nu in mijn derde jaar van Pedagogische Wetenschappen.
Doordat ik ook bij de DAMNco zit heb ik de kledingkast wel vaker gezien en leek het me
eigenlijk wel leuk om die uit te pluizen dit jaar en iedereen de beste outfits te geven tijdens de voorstelling. Ik kan niet wachten om in juli het hele plaatje op het podium te zien!!


Roos Groen – commissaris activiteiten:
Hii! ik ben Roos en ik ben 21 jaar. Ik zit nu in m’n laatste jaar van mijn sociologie bachelor en dit is mijn derde jaar bij STUdance. Een van mijn hobby’s is door de stad rondlopen en (window) shoppen en daarom leek mij het leuk om bij de KleCo te gaan. Het lijkt me geweldig om elke dansgroep te helpen aan de beste outfit om een mooi optreden neer te zetten.

Sjoukje Tasma – vice-voorzitter
Hey! Ik ben Sjoukje, 25 jaar, en ben dit jaar de vice-voorzitter van de Kleco. Ik studeer
Biomedische wetenschappen en hoewel het mijn eerste jaar STUdance is, voel ik me
helemaal thuis. We gaan helpen zorgen dat iedereen gaat slayen tijdens de eindshow, ik
heb er zin in!

Contact:
M: kledingco@studance.nl