Vertrouwenscontactpersoon

STUdance streeft ernaar een veilige en toegankelijke plek voor iedereen te zijn. Om de positieve sfeer binnen de vereniging te behouden zijn er twee vertrouwenscontactpersonen. Anne van den Hurk en Merel de Zeeuw zijn onze vertrouwenscontactpersonen binnen STUdance.

Wij zijn het aanspreekpunt wanneer je iets in vertrouwen wilt bespreken en vervolgstappen wilt onderzoeken als je iets vervelends hebt meegemaakt.  Denk aan ongewenste intimiteiten, racisme, pesten, fysieke of mentale mishandeling of aanranding. Het kan alles zijn. We staan altijd open voor een gesprek en willen je altijd verder helpen. Op het moment dat je ergens mee zit kan je (één van) ons benaderen voor een gesprek of advies. Als vertrouwenscontactpersoon hebben wij rapportageplicht naar het bestuur toe. Dit is geheel anoniem.

Wat doen wij in dit gesprek?

  • We leggen uit wat je van ons mag en kan verwachten;
  • Jouw verhaal staat centraal;
  • We luisteren naar je;
  • We nemen je serieus;
  • We geven je informatie; waar nodig en gewenst;
  • We behandelen de informatie vertrouwelijk;

Anne van den Hurk (bestuur)
Ik ben Anne en ik zal dit jaar samen met Merel de vertrouwenscontactpersoon zijn. Op dit moment ben ik de master Clinical Psychology aan het afronden en werk ik binnen de zorg. Aankomend jaar zal ik de functie van Voorzitter vervullen en dans ik in Hiphop 2 en Modern 2. Als er iets is, privé of binnen STUdance, waar je graag met iemand over wil praten mag je mij altijd contacteren. Dit kan gaan over grote zaken, maar ook voor kleine dingen ben ik er. Ik bied graag een luisterend oor.  

M: voorzitter@studance.nl
T: 06 28023332


Merel de Zeeuw (RVA)
Ik ben Merel en ik zal dit jaar de vertrouwencontactspersoon zijn samen met Anne. Ik ben 27 jaar, studeer social work en dans dit jaar in Feminine Hiphop. Mocht er iets zijn privé of binnen STUdance dan kan je altijd bij me terecht. Als je je verhaal even kwijt wil en behoefte hebt aan een luisterend oor. Alle gesprekken zullen vertrouwelijk zijn en anoniem blijven. Voel je vooral niet bezwaard om een gesprek aan te vragen.

M: mereldezeeuw@hotmail.nl
T: 06 11520365Sportraad Utrecht

Wil je buiten STUdance om contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon? Sportraad Utrecht heeft twee vertrouwenscontactpersonen die opgeleid zijn door NOC-NSF en werken ook met deze organisatie samen. Kijk op de website van sportraad Utrecht voor meer informatie.