Onze partners

Partners

STUdance staat altijd open voor mensen en/of bedrijven waarbij we elkaar kunnen versterken. Al meer dan 30 jaar is STUdance gegroeid tot de leukste en gezelligste vereniging van Nederland. De afgelopen jaren is STUdance enorm gegroeid en professioneler geworden. We zijn al onze partners dankbaar voor hun steun en het vertrouwen in ons als vereniging.

 


Fysio Domstad

STUdance werkt al een tijdje met veel plezier met FysioDomstad samen. Leden kunnen hier terecht voor advies tijdens het gratis inloopspreekuur, op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur op de Nachtegaalstraat 28. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Naast de locatie Nachtegaalstraat, zijn ze te vinden in het centrum en bij stadion de Galgenwaard.

FysioDomstad is een praktijk waarbij sporten hoog in het vaandel staat. Daarom weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om blessurevrij te blijven. Mocht er toch een blessure zijn, dan kijken ze graag met je mee hoe deze zo snel als mogelijk en zo goed als mogelijk verholpen kan worden. In de praktijk kan je onder andere terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en medical taping.

Merel werkt als fysiotherapeut bij FysioDomstad en is aanspreekpunt voor STUdance. Met de eindvoorstelling zal zij ook van de partij zijn om leden te voorzien van hulp bij blessures. Zo kan iedereen pijnvrij genieten van deze prachtige dag.

Contactgegevens
FysioDomstad, Herenstraat 33 of herculesplein 247 utrecht, 
www.fysiodomstad.nl
030 – 7603757
Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel. Leden van STUdance kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %. En natuurlijk kan deze bedrukking dan ook in de kleur STUdance Paars!
Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Contactgegevens
Eikstraat 36 3581 XM Utrecht, 
www.utrechtpromotions.nl
030-7856106


Knaek

Knaek begrijpt studenten als geen ander en is er speciaal voor jullie! In 28 studentensteden in Nederland en België bieden we een uitgebreid lokaal kortingsaanbod aan. En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nationale kortingen en online (cashback)kortingen. Ons doel is om studenten zoveel mogelijk geld te laten besparen met waardevolle kortingen die een heel collegejaar lang onbeperkt te gebruiken zijn! Maak je studententijd leuker met Knaek!

STUdance krijgt ieder jaar tientallen knaekpassen om uit te delen aan haar actieve leden. Wil jij er ook één? Stuur dan een mail naar secretaris@studance.nl.


Sponsorkliks

Koop jij ook graag spullen/eten op internet? Koop het via Sponsorkliks! Hiermee steun je STUdance en betaal jij 0 euro extra! Bijna alle online webshops doen mee, denk aan thuisbezorgd.nl, bol.com, booking.com en nog veel meer.

Hoe werkt het?

  • Klik op deze link.
  • Type bij ‘Wie wilt u sponsoren’ in STUdance.
  • Kies een winkel uit om je bestelling te plaatsen.
  • Bestellen maar!

Jij blij met je pakketje, wij blij met een kleine bijdragen!


Andere partners van STUdance zijn:

Chupitos is onze stamkroeg voor de Maandelijkse Borrels op de eerste dinsdag van de maand. Kom jij ook met ons een dansje wagen in deze shotjesbar?
Koop jij ook graag spullen/eten op internet? Koop het via Sponsorkliks! Hiermee steun je STUdance en betaal jij 0 euro extra! Bijna alle online webshops doen mee, denk aan thuisbezorgd.nl, bol.com, booking.com en nog veel meer.
Bij Proom laten wij al ons drukwerk bedrukken. Alle flyers, programmaboekjes, pennen en stickers die jij in je handen hebt? Die komen bij Proom vandaan!
Flashdance is een dansspeciaalzaak van Utrecht. Gevestigd midden in het centrum in Utrecht en heeft assortiment aan danskleding, schoenen en accessoires. Als STUdance-lid heb je het hele dansjaar 10% korting aan de kassa.