Docenten

Dansseizoen 2023-2024


Anniek Pacilly – D.A.M.N. & klassiek

Mijn naam is Anniek Pacilly, 34 jaar en ik woon in Utrecht. Na een aantal jaar modern te hebben gegeven werd het tijd voor een andere uitdaging binnen STUdance! Daarom zal ik per dit seizoen les gaan geven aan het demoteam D.A.M.N. en klassiek.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien heb ik gewerkt als uitvoerend danser bij onder andere Vloeistof en Garage TDI. Daarnaast danste ik in verschillende kindervoorstellingen en bij diverse (dans)voorstellingen op locatie.
Tevens werkte ik als dansdocent op verschillende dansscholen. 

In mijn lessen zorg ik voor een prettige sfeer waarbij contact maken met jezelf, de ruimte en de ander belangrijke aspecten zijn. Daarnaast werk ik graag aan muzikaliteit en flow in mijn dansmateriaal. Ik gebruik verschillende muzieksoorten en ritmes om tot diverse dans te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen zich veilig en gerespecteerd voelen; iedereen mag zichzelf zijn. In mijn beleving kom je zo tot de puurste vorm van jezelf en dat komt tevens je dans ten goede!

Ik kijk uit naar mooie performances, beweeglijke ballet lessen en lekker veel uitdaging!
See you in the studio!

Justine Schwanen – Feminine hiphop & Streetdance 3

Lieve dansers! Mijn naam is Justine en ik zal aankomend jaar de lessen feminine hiphop en streetdance 3 geven. Sinds 2017 ben ik werkzaam als dansdocent bij verschillende dansscholen en -verenigingen in Utrecht, waaronder mijn eigen dansschool Jus Dance Projects. Met mijn wedstrijdgroepen Ducktape en Tie-Wrap reizen we het hele land door om deel te nemen aan wedstrijden en op te treden bij verschillende soorten events. Dat vind ik één van de leukste dingen aan dit vak: awesome showcases bedenken! Daarnaast vind ik het belangrijk om tijdens de lessen een fijne sfeer neer te zetten, waarin de dansers zich vrij voelen te experimenteren, leren en proberen. Ik heb ontzettend veel zin om met jullie aan de slag te gaan!

Leuk feitje: Tijdens mijn studententijd heb ik zelf ook bij STUdance gedanst, maar dat is al weer jaren geleden (ja, ik ben oud)!

Iffet Kilicoglu – Hiphop 1, 2 & 3

Mijn naam is Iffet Kilicoglu, ik ben 25 jaar oud en ik ben afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres & dansdocent. Ik geef nu al 9 jaar danslessen en daarnaast ben ik ook werkzaam als uitvoerend danser.

Ik heb met verschillende artiesten het podium mogen delen waaronder: Armin van Buuren, Mr Probz, Angel Taylor, Betsie Larkin, Glennis Grace, Sharon Doorson, Gerald Joling, Rene
Froger & Jeroen van der Boom. Ik heb jarenlang danswedstrijden gedaan op het hoogste niveau, dit heb ik zowel gedaan als solo danser als in teamverband. Daarnaast heb ik meerdere malen titels behaald op het hoogste niveau en ben ik Europees & wereldkampioen geweest.


Ik hoop dat je er klaar voor bent om elke les opnieuw, zowel fysiek als mentaal, uitgedaagd te worden en vooral ook plezier te hebben want met mijn danservaring, niveau, passie en liefde voor dans zorg ik ervoor dat elke les vernieuwend en uitdagend is voor iedereen die mijn les instapt.

Celina Monsanto – Jazz 2 & 3

Mijn naam is Celina Monsanto. Ik ben een Allround Professional Danseres / Dans Docent. Als professioneel danseres en dansdocente ben ik getraind in verschillende dansstijlen zoals modern, hiphop, heels, commercial, ballet en Jazz. Ik heb als danseres op vele mooie podia mogen staan. Deze ervaringen neem ik mee in mijn lessen.

Dit jaar geef ik jazzlessen. We gaan de techniek en trucs binnen Jazz leren. Mijn doel is om met iedereen te inspireren, te groeien en plezier te hebben. See you in Jazz!

Eva te Loo – Feminine jazz/modern, Modern 1 & Jazz 1

Mijn naam is Eva te Loo. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de Bachelor Docent Dans. Sindsdien geef ik zowel les in het amateurwerkveld als in het Middelbaar Onderwijs. Als dansdocent, maar sinds een jaar ook als docent Maatschappijleer.

Al vijf jaar geniet ik ontzettend van de lessen die ik mag geven bij STUdance. Dit jaar zal ik de lessen: Feminine modern/jazz, Modern 1 en Jazz 1 geven. Ik daag mijn leerlingen graag uit
en wil je laten zien dat je meer kan dan dat je denkt. Ik wil mijn liefde en passie voor dans graag met je delen.

Plezier, positiviteit en een veilige sfeer in mijn lessen vind ik dan ook heel belangrijk. Op deze manier hoop ik je te inspireren, te laten groeien en vooral met een goed gevoel de les weer
uit te dansen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is JE3Nb2qRJEzcke_k4DB2R2QUOueiyG8-Zt74ePtrmdX-w1aZtmzGoTtu0gAUEYJHexiyDdL4SYDmmYkH1wItAqedC2-0ITkH071ntox8ZCupMwcmYY1M2wYHovtwsnk3QljB1iWJzaoaMEBFajy-G-s

Rudolf Doelasan – Streetdance 1, Streetdance 2 & Mixles

Mijn naam is Rudolf Isaec Doelasan, freelance all-around danser en dansmaker met name gespecialiseerd in Contemporary en de diverse Hiphop stijlen. Ik zal de lessen Streetdance 1, 2 en Mixles verzorgen.

Ik begon als 14-jarige tiener met dansen. Mijn danscarrière begon met Popping en Streetdance. Tijdens mijn studie voegde ik technieken uit ballet en modern toe aan mijn persoonlijke dansstijl. Door verschillende concepten in mijn praktijken te gebruiken, help ik verschillende soorten dansers te bewegen in de danser die zij willen worden.

Sinds 2010 ben ik al bezig met het geven van van Hiphop lessen en door de jaren heen ben ik ook steeds meer Modern, Jazz, Contemporary en Improvisatie lessen gaan geven. In 2013 heb ik een Urban Dans opleiding mogen afronden en in 2017 heb ik mijn Jazz Musical/Urban Contemporary bachelor diploma mogen behalen. Naast lesgeven heb ik ook als model/performer gewerkt voor theaters en merken als Philips, Rémy Martin en artiesten als Usher.

Experimenteren met beeld en bewegingen is door de jaren heen mijn passie geworden. In mijn lessen geef ik het liefst zoveel mogelijk tools en manieren om je ‘dance moves’ te ontwikkelen. Zodat ook je ‘stap-tik’ in de club een eye catcher wordt. Ik hoop qua gevoel dat we zo veel mogelijk good energy kunnen creëren en te leveren aan de mensen om ons heen. Als docent is mijn grote visie men te helpen de top te bereiken in het creëren van je eigen dansstijl en het verbinden van geest, lichaam en muziek.

Let’s groove en laten we het eindeloze plezier van dans ontdekken!


Foto: Filibert Kaxner

Suzanne van Hassel – Modern 2 & 3

Mijn naam is Suzanne van Hassel en ik heb gestudeerd aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten. Als dansdocent heb ik ervaring in het lesgeven op dansscholen, in het onderwijs en aan vluchtelingenkinderen. Nu geef ik de lessen modern 2 en 3. Als kind kwam ik in
aanraking met dans waarna er een passie ontstond voor de stijlen modern, jazz en klassiek.


In mijn lessen zoek ik de balans tussen combinaties met veel energie en tempo en tragere combinaties vol meeslependheid. Ook is er altijd een combinatie tussen staande- en grondelementen die mij het gevoel geven te zwemmen en vliegen door de studio. Binnen mijn lessen vind ik het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt. Ook vind ik samenwerking erg belangrijk. Dit zorgt voor meer vaardigheden in partnering, meer kennis over jezelf en creëert een omgeving waar leren met en van elkaar wordt aangemoedigd. Ik vind het belangrijk om dansers te stimuleren om te ontwikkelen binnen hun techniek, hun creativiteit en binnen het gebruiken van energie en emotie. Een danspas is pas echt gemaakt wanneer de danser er betekenis aan geeft.