Partners

Partners

STUdance staat altijd open voor mensen en/of bedrijven waarbij we elkaar kunnen versterken. Al meer dan 25 jaar is STUdance gegroeid tot de leukste en gezelligste vereniging van Nederland. De afgelopen jaren is STUdance enorm gegroeid en professioneler geworden. Om deze lijn voort te zetten, zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen. Vanwege onze diverse mogelijkheden waar honderden mensen in aanraking mee komen, is STUdance een ideale kans voor u om meer bekendheid te krijgen. Hebt u interesse of vragen neem dan contact op met Luna van der Have, onze Commissaris Extern: commissarisextern@studance.nl.

 

 

Chupitos

Sinds dit jaar is Chupitos onze stamkroeg voor de Maandelijkse Borrels op de eerste dinsdag van de maand. Wist je dat je als STUdance lid in de maand van je verjaardag een gratis verjaardagsshotje krijgt bij Chupitos tijdens de MaBo? Ook schenken ze het STUdance shotje hier. Kom dus snel met ons dansen in de leukste shotjesbar van Utrecht.

Chupitos Utrecht.
Loeff Berchmakerstraat 10, 3512 TD Utrecht.
https://chupitos.nl/
utrecht@chupitos.nl

FysioDomstad

STUdance werkt al een tijdje met veel plezier met FysioDomstad samen. Leden kunnen hier terecht voor advies tijdens het gratis inloopspreekuur, op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur op de Nachtegaalstraat 28. Je kunt je hiervoor inschrijven via deze link. Je kunt natuurlijk ook een afspraak maken. Naast de locatie Nachtegaalstraat, zijn ze te vinden in het centrum en bij stadion de Galgenwaard. FysioDomstad is een praktijk waarbij sporten hoog in het vaandel staat. Daarom weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om blessurevrij te blijven. Mocht er toch een blessure zijn, dan kijken ze graag met je mee hoe deze zo snel als mogelijk en zo goed als mogelijk verholpen kan worden. In de praktijk kan je onder andere terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en medical taping. Merel werkt als fysiotherapeut bij FysioDomstad en is aanspreekpunt voor STUdance. Met de eindvoorstelling zal zij ook van de partij zijn om leden te voorzien van hulp bij blessures. Zo kan iedereen pijnvrij genieten van deze prachtige dag.

FysioDomstad
Herenstraat 33 of herculesplein 247 Utrecht
www.fysiodomstad.nl
030 – 7603757

 

Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel. Leden van STUdance kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %. En natuurlijk kan deze bedrukking dan ook in de kleur STUdance Paars!
Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Textieldrukkerij Utrecht Promotions
Eikstraat 36 3581 XM Utrecht

www.utrechtpromotions.nl
030-7856106

Proom

Bij Proom laten wij al ons drukwerk bedrukken. Alle flyers, programmaboekjes, pennen en stickers die jij in je handen hebt? Die komen bij Proom vandaan! 

Proom B.V.
Oerdijk 69 7433 AH Schalkhaar
06 306 662 35
E: info@proom.nl

Sponsorkliks

Koop jij ook graag spullen/eten op internet? Koop het via Sponsorkliks! Hiermee steun je STUdance en betaal jij 0 euro extra! Bijna alle online webshops doen mee, denk aan thuisbezorgd.nl, bol.com, booking.com en nog veel meer.

Hoe werkt het? Klik op deze link.
Type bij ‘Wie wilt u sponsoren’ in STUdance.
Kies een winkel uit om je bestelling te plaatsen.
Bestellen maar!  Jij blij met je pakketje, wij blij met een kleine bijdragen!

 

Flashdance

Flashdance is een dansspeciaalzaak van Utrecht. Gevestigd midden in het centrum in Utrecht en heeft assortiment aan danskleding, schoenen en accessoires. Als STUdance-lid heb je het hele dansjaar 10% korting aan de kassa op vertoon van je STUdance-pas. Heb je nog een jazzpants of nieuwe balletschoenen nodig, profiteer dan van deze deal en koop ze bij Flashdance in Utrecht.

Flashdance
Voorstraat 28 3512 AN Utrecht

https://www.flashdance.nl