NSDW Commissie

Hoi allemaal! Wij zijn de NSDW-commissie, en zullen dus dit jaar het NSDW organiseren
namens STUdance. NSDW staat voor het Nationaal Studenten Dansweekend, en dit toffe
evenement komt dit jaar naar Utrecht! Dansers van verschillende zusterverenigingen uit
Nederland zijn welkom om mee te doen aan de wedstrijd, en daarnaast zullen er nog vele
leuke activiteiten en workshops zijn. Binnenkort komt er meer informatie hierover, so stay
tuned!

Verder willen wij ons nog even voorstellen:
Hey hoi! Ik ben Melissa, 22 jaar en ik studeer Biologie aan de Universiteit Utrecht. Dit is mijn derde jaar bij STUdance en ik dans nu in Jazz 2. Daarnaast mag ik dit jaar de voorzitter zijn van de NSDWco! Ik zal overzicht houden en contact onderhouden met externe partijen. Mijn gekste danservaring wat ik ooit heb meegemaakt, is dat ik perongeluk als bloemetje op de achtergrond mocht dansen bij het Royal Moscow Ballet.

Hoi! Ik ben Jesse. Ik ben 23 jaar en dans al vijf jaar bij Hiphop 3. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn derde bachelor, namelijk Psychologie. Dit jaar zal ik de functie van secretaris op mij nemen in de NSDWco. Tijdens de vergaderingen zorg ik voor de notulen en daarnaast onderhoud ik het contact met alle deelnemende dansverenigingen. Mijn bizarste danservaring was toen ik als tienjarige per ongeluk een balletauditie deed voor een dansfilm terwijl ik alleen maar bekend was met hiphop/streetdance.

Ik ben Saw, ik ben 22 jaar en dit is mijn vijfde jaar bij STUdance. Naast dat ik dit jaar in
Streetdance 3 dans, ben ik ook de penningmeester van de NSDWco. In mijn dagelijks
leven studeer ik logica in Amsterdam. Mijn interessantste danservaring was toen ik tijdens
een toneelvoorstelling als god van de dood erg blij tussen mishandelde mensen door mocht dansen.

Hoi ik ben Eline, 21 jaar en ik zit ook in mijn derde jaar van pedagogische wetenschappen. Ik ben de commissaris wedstrijd van de NSDWco en ik zal ook PR taken doen dit jaar. Dit wordt mijn tweede jaar bij studance en ik dans nu in hiphop 2. Bij mij mag je altijd aankloppen om je linedance moves te perfectioneren.

Ik ben Milou, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de studie Pedagogische
Wetenschappen. Ik dans in Modern 2 en mag dit jaar de vice-voorzitter van de NSDWco
zijn. Ik heb al heel wat voorstellingen gedaan in mijn leven, maar de interessantste was toch wel de keer dat ik met pollepels moest dansen op het geluid van waterdruppels.

Hii! Ik ben Robin, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de bachelor Humanistiek. Dit is mijn derde jaar bij STUdance, waar ik al 3 jaar bij modern 3 dans en sinds dit jaar ook deel uitmaak van het demoteam D.A.M.N.! Ik zal dit jaar de commissaris feest zijn, want wat is er leuker dan na een intense wedstrijd de spanning eraf te dansen? Mijn grappigste danservaring is dat ik op introkamp van mijn studie on the spot een dans heb geïmproviseerd om een van mijn studiegenootjes ritueel te offeren in een toneelstukje. 

Hiii, ik ben Fleur, ik ben 21 jaar en dit is mijn tweede jaar bij STUdance. Ik dans beide jaren met heel veel plezier in D.A.M.N & jazz 3! Verder studeer ik Natuur- en Sterrenkunde en werk ik sinds dit jaar ook als natuurkundedocent op de middelbare school. Naast het lesgeven op de middelbare school ben ik ook dansdocent en heb ik op meerdere dansscholen les gegeven. Naast mijn drukke schema ben ik ook heel blij dat ik dit jaar kan gaan helpen met het organiseren van het NSDW. Mijn rol hierin is commissaris activiteiten. Ik heb super veel zin om er een heel leuk weekend van te gaan maken !!