Docenten

Dansseizoen 2021-2022

Justine Schwanen – Hiphop 1 & 2 en Mixles

Mijn naam is Justine Wolken-Schwanen en bij STUdance verzorg ik de lessen mixles, hiphop 1 en hiphop 2. Mijn passie ligt bij hiphop en ik geef het liefst les aan tieners en volwassenen, omdat ik vind dat het “normaler” mag worden om op een oudere leeftijd nog te (beginnen met) dansen. Dans is voor iedereen!

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om een veilige open sfeer te creëren waarin iedereen zich vrij voelt om te leren en experimenteren.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen dansschool en geef ik les bij verschillende scholen en verenigingen in en rondom Utrecht. Samen met mijn drie wedstrijdgroepen reis ik Nederland (en soms ook Europa) af voor wedstrijden en optredens. Mijn expertise ligt bij het werken aan showcases, zowel als uitvoerend danser als choreograaf!


Celina Monsanto – Jazz 2 & 3

Mijn naam is Celina Monsanto. Ik ben een Allround Professional Danseres / Dans Docent. Als professioneel danseres en dansdocente ben ik getraind in verschillende dansstijlen zoals modern, hiphop, heels, commercial, ballet en Jazz. Ik heb als danseres op vele mooie podia mogen staan. Deze ervaringen neem ik mee in mijn lessen.

Dit jaar geef ik jazzlessen. We gaan de techniek en trucs binnen Jazz leren. Mijn doel is om met iedereen te inspireren, te groeien en plezier te hebben. See you in Jazz!


Anniek Pacilly – Modern 2 en 3

Mijn naam is Anniek Pacilly en ik verzorg bij STUdance de moderne danslessen niveau 2 en 3. 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien heb ik gewerkt als uitvoerend danser bij onder andere Vloeistof en Garage TDI. Daarnaast danste ik in verschillende kindervoorstellingen en bij diverse (dans)voorstellingen op locatie.
Tevens werkte ik als dansdocent op verschillende dansscholen. 

In mijn lessen zorg ik voor een prettige sfeer waarbij contact maken met jezelf, de ruimte en de ander belangrijke aspecten zijn. Daarnaast werk ik graag aan muzikaliteit en flow in mijn dansmateriaal. Ik gebruik verschillende muzieksoorten en ritmes om tot diverse dans te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen zich veilig en gerespecteerd voelen; iedereen mag zichzelf zijn. In mijn beleving kom je zo tot de puurste vorm van jezelf en dat komt tevens je dans ten goede!


Sha-Neisha Gijsbertha – D.A.M.N.

Mijn naam is Sha-Neisha Gijsbertha. Komend jaar zal ik de trainingen van D.A.M.N. geven. Ik ben geboren in het Caribisch gebied op een klein eiland Sint.Maarten. Toen ik 4 was begon mijn passie voor dans. Ik heb deel genomen aan dansworkshops in Los Angeles en werd gekozen om op te treden met het All Americans Dance-team in 2015 (op 15-jarige leeftijd). Toen ik 17 was, ben ik naar New York gereisd om een danscursus op Broadway Dance Center te volgen. Op 17-jarige leeftijd verhuisde ik naar Nederland om mijn dromen als danser na te streven. Op 19-jarige leeftijd ben ik afgestudeerd aan het Rijn IJssel mbo College als Allround Professional Danser. In 2019 verhuisde ik naar Marrakech om te werken als een professionele uitvoerend danser. In het jaar 2019 ben ik afgereisd naar Griekenland om workshops te volgen van bekende choreografen. 

Ik ben nu terug in Nederland en wil mijn danservaring graag delen met studenten/ leerlingen en hen laten weten dat alles mogelijk is als je in jezelf gelooft. Ik sta naast hen door hun vooruitgang. Guillaume ( Djio ) Sieberichs – Hiphop 3 en Demoteam H.E.A.T.

Mijn naam is Guillaume ( Djio ) Sieberichs.Ik ga de lessen verzorgen voor Hip Hop 3 en het demoteam H.E.A.T .


Ik ben afgestudeerd als uitvoerend danser te Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in de Funk, Experimental en diverse Hip Hop stijlen. Ik heb ruim 12 jaar aan les ervaring en heb veel mogen doen nationaal en internationaal. 
Mijn achtergrond komt vooral uit de battle scene. Ik verwerk veel Popping en Experimental elementen in mijn choreografie. Het gebruik maken van isolaties, speed changes, waves, hoeken/lijnen en grond werk zorgen voor een excentrieke vorm van bewegen.


In mijn lessen staat techniek centraal. Door hard work and dedication gaan we ons lichaam beter leren kennen  en beheersen, waardoor de intensiteit van de dans naar het volgende niveau kan worden gebracht. Tijdens de lessen van H.E.A.T ga ik ook dieper in op stage presence, performance en diverse stijlen, dit wil zeggen dat ik je tot het uiterste ga pushen fysiek en mentaal.


19599026_1430707273656749_6806098476034057739_n

Eva te Loo – Modern 1, Jazz 1, Klassiek en Spitzentijd

Mijn naam is Eva te Loo. In 2017 bent ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de bachelor Docent Dans. Sindsdien geef ik zowel les in het amateurwerkveld als in het onderwijs. Ik geniet ontzettend van de diversiteit in leeftijden, dansstijlen en doelgroepen. 

Mijn passie voor het lesgeven is enorm. Ik daag mijn leerlingen graag ook uit en wil laten zien dat je meer kunt dan je denkt. Ik wil mijn liefde voor dans graag over brengen. 

In mijn lessen staat het bewustzijn van je lichaam bovenaan. Van ademhaling tot je wervelkolom, van je lichaam in de ruimte tot de initiatie van een beweging. Maar bovenal het plezier en uitdagen van jezelf. Verleg je grenzen! 


Rudolf Doelasan – Streetdance 1 & 2

Mijn naam is Rudolf Isaec Doelasan, freelance all-around danser en dansmaker met name gespecialiseerd in Contemporary en de diverse Hiphop stijlen. Ik zal de lessen Streetdance 1 en 2 verzorgen.

Sinds 2010 ben ik al bezig met het geven van van Hiphop lessen en door de jaren heen ben ik ook steeds meer Modern, Jazz, Contemporary en Improvisatie lessen gaan geven. In 2013 heb ik een Urban Dans opleiding mogen afronden en in 2017 heb ik mijn Jazz Musical/Urban Contemporary bachelor diploma mogen behalen. 

Experimenteren met beeld en bewegingen is door de jaren heen mijn passie geworden. In mijn lessen geef ik het liefst zoveel mogelijk tools en manieren om je ‘dance moves’ te ontwikkelen. Zodat ook je ‘stap-tik’ in de club een eye catcher wordt. Ik hoop qua gevoel dat we zo veel mogelijk good energy kunnen creëren en te leveren aan de mensen om ons heen.