Docenten

Dansseizoen 2022-2023

Iffet Kilicoglu – Hiphop 1 & 2

Mijn naam is Iffet Kilicoglu, ik ben 24 jaar oud en ik ben afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres & dansdocent. Ik geef nu al 8 jaar danslessen en daarnaast ben ik ook werkzaam als uitvoerend danser.

Ik heb met verschillende artiesten het podium mogen delen waaronder: Armin van Buuren, Mr Probz, Angel Taylor, Betsie Larkin, Glennis Grace, Sharon Doorson, Gerald Joling, Rene Froger & Jeroen van der Boom. Ik heb jarenlang danswedstrijden gedaan op het hoogste niveau, dit heb ik zowel gedaan als solo danser als in teamverband. Daarnaast heb ik meerdere malen titels behaald op het hoogste niveau en ben ik Europees & wereldkampioen geweest.

Ik hoop dat je er klaar voor bent om elke les opnieuw, zowel fysiek als mentaal, uitgedaagd te worden en vooral ook plezier te hebben want met mijn danservaring, niveau, passie en liefde voor dans zorg ik ervoor dat elke les vernieuwend en uitdagend is voor iedereen die mijn les instapt.


Celina Monsanto – Jazz 2 & 3

Mijn naam is Celina Monsanto. Ik ben een Allround Professional Danseres / Dans Docent. Als professioneel danseres en dansdocente ben ik getraind in verschillende dansstijlen zoals modern, hiphop, heels, commercial, ballet en Jazz. Ik heb als danseres op vele mooie podia mogen staan. Deze ervaringen neem ik mee in mijn lessen.

Dit jaar geef ik jazzlessen. We gaan de techniek en trucs binnen Jazz leren. Mijn doel is om met iedereen te inspireren, te groeien en plezier te hebben. See you in Jazz!


Anniek Pacilly – Modern 2 en 3

Mijn naam is Anniek Pacilly en ik verzorg bij STUdance de moderne danslessen niveau 2 en 3. 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien heb ik gewerkt als uitvoerend danser bij onder andere Vloeistof en Garage TDI. Daarnaast danste ik in verschillende kindervoorstellingen en bij diverse (dans)voorstellingen op locatie.
Tevens werkte ik als dansdocent op verschillende dansscholen. 

In mijn lessen zorg ik voor een prettige sfeer waarbij contact maken met jezelf, de ruimte en de ander belangrijke aspecten zijn. Daarnaast werk ik graag aan muzikaliteit en flow in mijn dansmateriaal. Ik gebruik verschillende muzieksoorten en ritmes om tot diverse dans te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen zich veilig en gerespecteerd voelen; iedereen mag zichzelf zijn. In mijn beleving kom je zo tot de puurste vorm van jezelf en dat komt tevens je dans ten goede!


Sofia Méndez – Klassiek, spitzentijd en D.A.M.N.

Hoi mijn naam is Sofi en ik ben een professionele danseres, dansdocent en choreograaf met een uitgebreide achtergrond in technische en commerciële dans. Ik kom oorspronkelijk uit Costa Rica, maar heb ook in het buitenland gewoond en gedanst in Kopenhagen. In Kopenhagen werd ik verliefd op lesgeven en vond ik inspiratie door ademwerk en technieken zoals: Grahamm, Limon, en Fosse. In mijn tijd in CPH heb ik ook meerdere musicals gechoreografeerd voor de Osterbro performance groep, zoals de “Lion King” en “Holes”. Verder heb ik me drie zomers aangesloten bij het Cubaanse gezelschap “Prodanza”, geleid door de geweldige Laura Alonso en gecoacht door Alicia Alfonso, waar ik klassieke balletten heb uitgevoerd zoals: “Le corsaire” & “Sleeping beauty”.

Momenteel woon ik in Amsterdam en werk ik als commercieel danseres. Ik maak choreografieën voor lokale muzikanten en geef lessen in techniek, jazz, hedendaags en hakken. In mijn lessen verwerk ik graag veel vaardigheden en smelt technieken samen. Maar ik leg vooral de nadruk op ademwerk en heling door beweging; energie vrijmaken door diepe ademhaling en verbinding met het lichaam. Wat mijn lessen zo bijzonder maakt is dat ik je laat ademen!Guillaume ( Djio ) Sieberichs – Hiphop 3 en Demoteam H.E.A.T.

Mijn naam is Guillaume ( Djio ) Sieberichs.Ik ga de lessen verzorgen voor Hip Hop 3 en het demoteam H.E.A.T .


Ik ben afgestudeerd als uitvoerend danser te Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in de Funk, Experimental en diverse Hip Hop stijlen. Ik heb ruim 12 jaar aan les ervaring en heb veel mogen doen nationaal en internationaal. 
Mijn achtergrond komt vooral uit de battle scene. Ik verwerk veel Popping en Experimental elementen in mijn choreografie. Het gebruik maken van isolaties, speed changes, waves, hoeken/lijnen en grond werk zorgen voor een excentrieke vorm van bewegen.


In mijn lessen staat techniek centraal. Door hard work and dedication gaan we ons lichaam beter leren kennen  en beheersen, waardoor de intensiteit van de dans naar het volgende niveau kan worden gebracht. Tijdens de lessen van H.E.A.T ga ik ook dieper in op stage presence, performance en diverse stijlen, dit wil zeggen dat ik je tot het uiterste ga pushen fysiek en mentaal.


19599026_1430707273656749_6806098476034057739_n

Eva te Loo – Modern 1, Jazz 1 en mixles

Mijn naam is Eva te Loo. In 2017 bent ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de bachelor Docent Dans. Sindsdien geef ik zowel les in het amateurwerkveld als in het onderwijs. Ik geniet ontzettend van de diversiteit in leeftijden, dansstijlen en doelgroepen. 

Mijn passie voor het lesgeven is enorm. Ik daag mijn leerlingen graag ook uit en wil laten zien dat je meer kunt dan je denkt. Ik wil mijn liefde voor dans graag over brengen. 

In mijn lessen staat het bewustzijn van je lichaam bovenaan. Van ademhaling tot je wervelkolom, van je lichaam in de ruimte tot de initiatie van een beweging. Maar bovenal het plezier en uitdagen van jezelf. Verleg je grenzen! 


Rudolf Doelasan – Streetdance 1 & 2

Mijn naam is Rudolf Isaec Doelasan, freelance all-around danser en dansmaker met name gespecialiseerd in Contemporary en de diverse Hiphop stijlen. Ik zal de lessen Streetdance 1 en 2 verzorgen.

Sinds 2010 ben ik al bezig met het geven van van Hiphop lessen en door de jaren heen ben ik ook steeds meer Modern, Jazz, Contemporary en Improvisatie lessen gaan geven. In 2013 heb ik een Urban Dans opleiding mogen afronden en in 2017 heb ik mijn Jazz Musical/Urban Contemporary bachelor diploma mogen behalen. 

Experimenteren met beeld en bewegingen is door de jaren heen mijn passie geworden. In mijn lessen geef ik het liefst zoveel mogelijk tools en manieren om je ‘dance moves’ te ontwikkelen. Zodat ook je ‘stap-tik’ in de club een eye catcher wordt. Ik hoop qua gevoel dat we zo veel mogelijk good energy kunnen creëren en te leveren aan de mensen om ons heen.