Docenten

Dansseizoen 2020-2021

Meis Köster –  Hiphop 1, Hiphop 2 en Streetdance

Hoi! Ik ben Meis Köster en geef dit jaar de lessen HipHop 1, HipHop 2 en Street. In mijn danslessen staat bewegen, openheid en verbinding centraal. We benaderen de cultuur, techniek en dans vanuit plezier en dagen onszelf vanuit een veilige plek steeds meer uit. Ik ben er om samen met jullie uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen, verbinding te creëren en voornamelijk lekker te dansen, zweten en genieten!

Ik ben afgestudeerd dansdocent van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daarnaast ben ik werkzaam als dansmaker, danser en dansdocent. Ik ben artistiek leider bij SERIÓÓS collectief, een danstheater collectief waarmee we dansend onderwerpen aanraken die ons inspireren. Vanuit ruimte en met humor schijnen we licht op serieuze onderwerpen.


Karlijn Wammes – Jazz 2 en Jazz 3

Hoi, ik ben Karlijn Wammes en ik geef met veel enthousiasme de lessen Jazz 2 en 3.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres. Sindsdien ben ik werkzaam als dansdocent, choreograaf maar ook als uitvoerend danseres/model. Mijn uitvoerende opdrachten zijn voornamelijk gericht op het commerciële werkveld. Zo heb ik meerdere shows gedaan voor o.a. Nike Europe, Adidas en Villa Thalia. Sinds 2018 heb ik mijn eigen dans bureau genaamd On Count Dance Creations waar ik met veel plezier shows creëer, organiseer en uitvoer. 

Mijn lessen geef ik met veel passie en enthousiasme. Tijdens de les werken we aan kracht, techniek, choreografie en uitstraling. Er wordt hard gewerkt maar Good Vibes staan voorop! Leer van jezelf maar vooral ook van elkaar. Of je nu net begint met dansen of al jarenlang ervaring hebt, het gaat erom dat je jezelf kan zijn en alles eruit haalt wat erin zit!”


Anniek Pacilly – Modern 2 en 3

Mijn naam is Anniek Pacilly en ik verzorg bij STUdance de moderne danslessen niveau 2 en 3. 

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Dansacademie van ArtEZ, Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien heb ik gewerkt als uitvoerend danser bij onder andere Vloeistof en Garage TDI. Daarnaast danste ik in verschillende kindervoorstellingen en bij diverse (dans)voorstellingen op locatie.
Tevens werkte ik als dansdocent op verschillende dansscholen. 

In mijn lessen zorg ik voor een prettige sfeer waarbij contact maken met jezelf, de ruimte en de ander belangrijke aspecten zijn. Daarnaast werk ik graag aan muzikaliteit en flow in mijn dansmateriaal. Ik gebruik verschillende muzieksoorten en ritmes om tot diverse dans te komen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat leerlingen zich veilig en gerespecteerd voelen; iedereen mag zichzelf zijn. In mijn beleving kom je zo tot de puurste vorm van jezelf en dat komt tevens je dans ten goede!


Nina van der Zouwen – Demoteam D.A.M.N. en techniekles

Mijn naam is Nina van der Zouwen en ik verzorg de lessen voor D.A.M.N.

Na verschillende (voor)opleidingen te hebben gevolgd aan o.a. Codarts, Fontys en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, ben ik in 2017 afgestudeerd als ondernemer in dans in Utrecht. Tijdens het tweede jaar van mijn opleiding heb ik mijn eigen bedrijf NEVA opgericht, een creatief platform waarmee we terugkeren naar de essentie van beweging en authenticiteit vieren. Hiermee hebben we onze eigen studio in Utrecht opgericht waar we jonge creatievelingen en makers een plek bieden zich te ontwikkelen. Daarnaast ben ik werkzaam als dansmaker, danser en dansdocent in zowel Nederland als o.a. Italië en Argentinië.

In mijn lessen staat techniek centraal, om vervolgens te motiveren hierlangs te stappen en eigenheid, bewustzijn en muzikaliteit te omarmen. Tijdens de lessen van D.A.M.N. gaan we, met behulp van stijlen als jazz, contemporary fusion en modern, focussen op persoonlijke groei en verbondenheid. Om zo niet alleen persoonlijk, maar als team sterk op het podium te kunnen staan! Guillaume ( Djio ) Sieberichs – Hiphop 3 en Demoteam H.E.A.T.

Mijn naam is Guillaume ( Djio ) Sieberichs.Ik ga de lessen verzorgen voor Hip Hop 3 en het demoteam H.E.A.T .


Ik ben afgestudeerd als uitvoerend danser te Utrecht. Ik ben gespecialiseerd in de Funk, Experimental en diverse Hip Hop stijlen. Ik heb ruim 12 jaar aan les ervaring en heb veel mogen doen nationaal en internationaal. 
Mijn achtergrond komt vooral uit de battle scene. Ik verwerk veel Popping en Experimental elementen in mijn choreografie. Het gebruik maken van isolaties, speed changes, waves, hoeken/lijnen en grond werk zorgen voor een excentrieke vorm van bewegen.


In mijn lessen staat techniek centraal. Door hard work and dedication gaan we ons lichaam beter leren kennen  en beheersen, waardoor de intensiteit van de dans naar het volgende niveau kan worden gebracht. Tijdens de lessen van H.E.A.T ga ik ook dieper in op stage presence, performance en diverse stijlen, dit wil zeggen dat ik je tot het uiterste ga pushen fysiek en mentaal.


19599026_1430707273656749_6806098476034057739_n

Eva te Loo – Modern 1, Jazz 1, Klassiek 1&2, Mixles en Spitzentijd

Mijn naam is Eva te Loo. In 2017 bent ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de bachelor Docent Dans. Sindsdien geef ik zowel les in het amateurwerkveld als in het onderwijs. Ik geniet ontzettend van de diversiteit in leeftijden, dansstijlen en doelgroepen. 

Mijn passie voor het lesgeven is enorm. Ik daag mijn leerlingen graag ook uit en wil laten zien dat je meer kunt dan je denkt. Ik wil mijn liefde voor dans graag over brengen. 

In mijn lessen staat het bewustzijn van je lichaam bovenaan. Van ademhaling tot je wervelkolom, van je lichaam in de ruimte tot de initiatie van een beweging. Maar bovenal het plezier en uitdagen van jezelf. Verleg je grenzen!