Docenten

Meis Köster –  Jazz 1, Streetdance en Hiphop 1

Hoi! Ik ben Meis Köster en geef dit jaar de lessen Jazz 1, Street en HipHop 1. In mijn danslessen staat bewegen, openheid en verbinding centraal. We benaderen de techniek en dans vanuit plezier en dagen onszelf vanuit een veilige plek steeds meer uit. Ik ben er om samen met jullie uitdagingen aan te gaan, grenzen te verleggen, verbinding te creëren en voornamelijk lekker te dansen, zweten en genieten!

Momenteel rond ik het laatste jaar van mijn opleiding tot dansdocent af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Daarnaast ben ik werkzaam als dansmaker, danser en dansdocent. Ik ben artistiek leider bij SERIÓÓS collectief, een urban danstheater collectief waarmee we dansend onderwerpen aanraken die ons inspireren. Vanuit ruimte en met humor schijnen we licht op serieuze onderwerpen.


portret-karlijn

Karlijn Wammes – Jazz 2, Jazz 3 en Choreolab

“Mijn naam is Karlijn Wammes en ik geef met veel enthousiasme de lessen Jazz 2 en 3.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres. Sindsdien ben ik werkzaam als dansdocent, choreografe maar ook als uitvoerend danseres/model. Mijn uitvoerende opdrachten zijn voornamelijk gericht op het commerciële werkveld. Zo heb ik meerdere shows gedaan voor o.a. Nike Europe, Adidas en Villa Thalia. Bij het commerciële werkveld hoort natuurlijk ook televisie. Van een Bijenkorf commercial tot een reclame van de Kruitvat. Het hoort er allemaal bij!

Mijn lessen geef ik met veel passie en enthousiasme en laat mij inspireren door de dingen die ik tegen kom in het werkveld. In mijn les staat plezier hebben op nummer 1. Of je nu net begint met dansen of al jarenlang ervaring hebt, het gaat erom dat je jezelf kan zijn en alles eruit haalt wat erin zit!”


Anniek Pacilly – Modern 2 en 3

Mijn naam is Anniek Pacilly en per september 2019 zal ik bij STUdance de lessen Modern 2 en 3 op de donderdagavonden gaan verzorgen. 
In 2011 ben ik afgestudeerd van de Dansacademie van de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten. Sindsdien heb ik gewerkt als uitvoerend danser bij onder andere Vloeistof en Garage TDI. Ik heb diverse kindervoorstellingen gespeeld door heel Nederland en werkte bij verschillende (dans)voorstellingen op locatie. 

Als dansdocent geef ik met name modern en klassiek ballet op verschillende dansscholen. Ik kijk erg uit naar mijn lessen bij STUdance, omdat de doelgroep volwassenen, studenten en jongeren me erg aanspreekt. Dat de lessen 1,5 uur duren, maakt dat we echt de diepte in kunnen in de les. Ik werk vooral graag aan muzikaliteit en flow in mijn dansmateriaal. In de les vind ik het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt en zichzelf kan zijn. Door jezelf te kunnen zijn kom je in mijn beleving tot de puurste vorm van jezelf en daarmee ook tot pure dans.


Nina van der Zouwen – Demoteam D.A.M.N.  

Mijn naam is Nina van der Zouwen en ik ben dansmaker, danser en dansdocent. 

Na verschillende (voor)opleidingen te hebben gevolgd aan o.a. Codarts, Fontys en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, heb ik mijn diploma weten te behalen als ondernemer in urban dans hier in Utrecht, waardoor ik nu werkzaam ben in binnen- en buitenland, waaronder als choreograaf en dansdocent in o.a. Italië en Argentinië.

Door al deze verschillende omgevingen wist ik een concrete visie te vormen, welke zich in het tweede jaar van mijn opleiding uitte tot mijn eigen bedrijf NEVA. Met NEVA is een creatief platform ontstaan waarmee we terugkeren naar de essentie van beweging en eigenheid vieren. Zo is dit jaar onze derde voorstelling in premiére gegaan, stimuleren we jonge makers met producties en evenementen en hebben we onze eigen studio in Utrecht geopend. 

In mijn lessen staat techniek centraal, om vervolgens te motiveren hierlangs te stappen en eigenheid, bewustzijn en muzikaliteit te omarmen. Tijdens de lessen van D.A.M.N. gaan we, met behulp van stijlen als urban contemporary, jazz en modern, focussen op persoonlijke groei en verbondenheid.


portret-iffet

Iffet Kilicoglu – Hiphop 2, Hiphop 3 en Demoteam H.E.A.T.

Mijn naam is Iffet Kilicoglu en ik geef met liefde en plezier de lessen Hiphop 2, 3 & ik train het demoteam H.E.A.T.

In 2019 ben ik afgestudeerd aan het Albeda Dans College waar ik ben opgeleid tot Allround Commercieel danseres & dansdocent. Ik geef nu al 5 jaar danslessen en daarnaast ben ik ook werkzaam als uitvoerend danser.

Ik heb met verschillende artiesten het podium mogen delen waaronder: Armin van Buuren, Mr Probz, Angel Taylor, Betsie Larkin, Glennis Grace, Sharon Doorson, Gerald Joling, Rene Froger & Jeroen van der Boom. Ik heb jarenlang danswedstrijden gedaan op het hoogste niveau, dit heb ik zowel gedaan als solo danser als in teamverband. Daarnaast heb ik meerdere malen titels behaald op het hoogste niveau en ben ik Europees & wereldkampioen geweest.

Ik hoop dat je er klaar voor bent om elke les opnieuw, zowel fysiek als mentaal, uitgedaagd te worden en vooral ook plezier te hebben want met mijn danservaring, niveau, passie en liefde voor dans zorg ik ervoor dat elke les vernieuwend en uitdagend is voor iedereen die mijn les instapt.


19599026_1430707273656749_6806098476034057739_n

Eva te Loo – Modern 1, Klassiek 1&2, Mixles, Spitzentijd en Techniekles

Mijn naam is Eva te Loo. In 2017 bent ik afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten met de bachelor Docent Dans. Sindsdien geef ik zowel les in het amateurwerkveld als in het onderwijs. Ik geniet ontzettend van de diversiteit in leeftijden, dansstijlen en doelgroepen. 

Mijn passie voor het lesgeven is enorm. Ik daag mijn leerlingen graag ook en wil laten zien dat je meer kunt dan je denkt. Ik wil mijn liefde voor dans over brengen. 

In mijn lessen staat het bewustzijn van je lichaam bovenaan. Van ademhaling tot je wervelkolom, van je lichaam in de ruimte tot de initiatie van een beweging. Maar bovenal het plezier en uitdagen van jezelf. Verleg je grenzen!