Dance 2.0 presenteert: Diversiteit

Dance 2.0 presenteert: Diversiteit

Diversiteit, dat is waar Dance 2.0 zich op richt. Elk blok bieden wij nieuwe stijlen en wisselende docenten zodat er voor ieder wat wils is en leden veel kunnen experimenteren met bijzondere stijlen. In deze voorstelling komen er naast verschillende stijlen ook verschillende groepen van o.a. Dance 2.0, STUdance en Jus Dance Projects aan bod. Het was dan ook geen lastige keuze wat het thema van de voorstelling moest worden. Dance 2.0 presenteert: Diversiteit!
Alle groepen krijgen de ruimte zich zo creatief mogelijk uit te leven in hun eigen stijl. Zo leiden we het publiek door de verschillende facetten en diverse mogelijkheden die dans te bieden heeft. Van jazz tot hiphop en van partnering tot urban fusion, het zal allemaal te zien zijn op het podium. Wat ons bindt, is dat iedereen een verhaal vertelt. Je spreekt met je lichaam, beeldt je emoties uit en laat iets zien van jezelf, ieder op zijn eigen manier.

– Praktische informatie –

Tijden:
Voorstelling 1: 14:00 – 14:45
Voorstelling 2: 16:00 – 16:45

Tickets:
Ticket: € 6,-
Tickets zijn te koop via het Googleformulier.
Betalingen kunnen worden voldaan door het bedrag over te maken naar IBAN NL16INGB0004824415 t.n.v. Vereniging Dance 2.0 onder vermelding van “Voorstelling Dance 2.0 + voor- en achternaam”.

Locatie:
Het Huis Utrecht
Boorstraat 107
3513 SE Utrecht

Het Huis Utrecht is gevestigd aan de Boorstraat, een zijstraat van de Amsterdamsestraatweg. Het pand is makkelijk bereikbaar via de uitvalswegen. In de buurt is het mogelijk betaald te parkeren. Het station Utrecht CS is op loopafstand. Buslijn 3 richting Zuilen Noord stopt vlakbij. Stap uit bij de eerste halte op de Amsterdamsestraatweg.

Error thrown

Call to undefined function ereg_replace()