Dansvoorstelling ‘In Eigen Woorden’

Dansvoorstelling ‘In Eigen Woorden’

Op 23 juni 2019 presenteren wij onze eindvoorstelling ‘In Eigen Woorden’ in de Stadsschouwburg te Utrecht. Ruim 300 deelnemers staan na een jaar hard werken te schitteren op het podium. Alle dansstijlen (hiphop, streetdance, klassiek ballet, modern en jazz) komen voorbij.

“In Eigen Woorden” zal door middel van dans de literatuur tot leven brengen en de verschillende genres langsgaan. De voorstelling gaat over een schrijver die tijdens het schrijven van een boek een writer’s block krijgt. Enorm gefrustreerd weet hij niet meer hoe hij verder moet. Vele propjes papier, brainstorm-momenten en kopjes koffie verder, besluit hij op zoek te gaan naar inspiratie. Van waargebeurde oorlogsverhalen tot zoete liefdesromans, en van spannende ontknopingen tot magische sprookjes! Hoe meer genres de schrijver doorloopt tijdens de voorstelling, hoe meer inspiratie hij krijgt. Zal het hem lukken het boek in eigen woorden op papier te zetten? Aan het eind van de voorstelling zit niet alleen de schrijver, maar ook U vol inspiratie!

Tijd:

16:15 uur – Middagvoorstelling

20:15 uur – Avondvoorstelling

Tickets:

Ticket : €11,-.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

Locatie:

Stadsschouwburg Utrecht,
Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht


Het maximale uit de voorstelling halen?

€5 – STUdance Bronzen Uil voucher
€10 – STUdance Zilveren Penseel voucher
€15 – STUdance Gouden Griffel voucher

Met deze speciale vouchers haal je nóg meer uit de voorstelling en help je STUdance een handje mee aan een betere show. Daarvoor willen we je graag bedanken met iets lekkers voor tijdens de voorstelling bij de Bronzen Uil voucher. Bij de Zilveren Penseel voucher ontvang je naast iets lekkers voor tijdens de voorstelling ook nog een persoonlijke STUdance surprise. Als je de Gouden Griffel voucher aanschaft geniet je naast een persoonlijke STUdance suprise ook van een rondleiding door de Stadsschouwburg Utrecht! Ben je benieuwd hoe het er backstage allemaal aan toe gaat? Verwen jezelf met een Gouden Griffel voucher en bezorg jezelf een onvergetelijke dag!

Error thrown

Call to undefined function ereg_replace()