UIT week & Open lesweek

UIT week & Open lesweek

UIT week

De Utrechtse Introductie Tijd gaat vandaag van start! De Utrechtse Introductie Tijd, ookwel de UIT genoemd, zal plaatsvinden op 12 t/m 16 augustus 2019. Ook STUdance is er weer van de partij. Kom lekker een praatje doen bij een van ons kraampjes, of beter nog durf een dansje te wagen bij één van onze gratis dansworkshops! Ook ons demoteam D.A.M.N. zal verbluffende performances geven tijdens de UIT. Hieronder zal een agenda staan waar jij ons kan vinden tijdens de UIT week. Houd ook onze social media in de gaten, zodat jij helemaal niets van STUdance zal missen!

Ma 12 augustusGeen STUdance activiteiten
Di 13 augustus VerenigingenparadeCambridgelaan
SportmarktOlympos
Paarse borrel Café Rex(FB event)
Wo 14 augustusCulturele festivalWilhelminapark
Team Utrecht SportfeestClub Poema(FB event)
Do 15 augustus InformatiemarktGriftpark
Vr 16 augustus Geen STUdance activiteiten

Open lesweek

Je hebt ons gezien tijdens de Utrechtse Introductie Tijd. Je denkt: ‘STUdance is eigenlijk echt heel tof en ik wil daar eigenlijk wel bij?!’. Dan hebben wij goed nieuws voor je!

2 t/m 6 september 2019 is namelijk onze Open lesweek. Dat wil zeggen dat je in deze week alle lessen gratis en vrijblijvend kan uitproberen. Zo kan je je dansles vinden, die perfect bij je past. Ben je een beginnende danser of ervaren veteraan, iedereen is welkom bij STUdance!

Ben je een beginnende danser en weet je niet welke dansstijl bij je past? Probeer onze Mixles uit! Mixles is speciaal voor oriënterende beginners opgezet. Tijdens de Mixlessen zal je de stijlen Modern, Jazz, Hiphop & Streetdance krijgen. Alles op een beginnende niveau, zodat jij lekker kan dansen en jouw favoriete stijl ontdekken!

Donderdag 5 september 2019 is de dag waarop je je bij ons kunt inschrijven via een online inschrijfformulier op de website. Hierbij geef je een top 3 op van je favoriete dansgroepen. Vervolgens vindt er een loting plaats om iedereen in een dansgroep in te delen. Dit is het enige moment in het jaar waarop men zich kan inschrijven voor een reguliere dansgroep. Klik hier voor meer info.

Error thrown

Call to undefined function ereg_replace()