Lid worden?

Inschrijving dansseizoen 2019-2020 gesloten!

Heb je de inschrijving gemist en zou je toch graag willen dansen bij STUdance?

Je kunt op een interesselijst geplaatst worden door te mailen naar info@studance.nl. Af en toe ontvang je dan een mail met meer informatie over STUdance en de inschrijfmogelijkheden.

Daarnaast start tussen december en februari het project Choreolab. Hierbij worden enkele leden van STUdance uitgekozen om een choreografie te maken en op te voeren tijdens de eindvoorstelling. Hier zoeken zij vaak dansers voor en mensen die nog geen lid zijn van STUdance hebben de mogelijkheid om hier in te stromen. Voor meer informatie zie Choreolab.
Mail voor meer informatie naar info@studance.nl.

Ben jij ooit STUdance lid geweest en vind jij STUdance een ontzettend leuke vereniging maar komt het je niet uit om te dansen door bijvoorbeeld een blessure of een gebrek aan tijd? Meld je dan aan als niet-dansend lid! Op deze manier kun je nog met al onze activiteiten meedoen, bijvoorbeeld de maandelijkse borrels, gezellige feestjes en zelfs het weekendje weg! Ook ontvang je elke twee weken de DanceFlash, onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je dus goed op de hoogte van waar de vereniging mee bezig is. Niet-dansend lid worden kan gedurende het hele jaar door en kost €15,-.

Mail naar info@studance.nl voor het aanvragen van een niet-dansend lidmaatschap.