Lid worden?

Inschrijving dansseizoen 2020-2021 gesloten

Inschrijven gesloten
Het eerste inschrijfmoment voor STUdance dansseizoen 2020-2021 was van maandag 31 augustus 19.00 uur tot en met zaterdag 5 september 9.00 uur. Dit inschrijfmoment is momenteel helaas gesloten. Indien je deze gemist hebt en toch graag lid zou willen worden van STUdance, vind je hieronder meer informatie over het tweede inschrijfmoment.


Het tweede inschrijf moment is halverwege het dansseizoen bij het project Choreolab. Die rond februari zal starten. Hierbij worden enkele leden van STUdance uitgekozen om een choreografie te maken en op te voeren tijdens de eindvoorstelling. Hier zoeken zij vaak dansers voor en mensen die nog geen lid zijn van STUdance hebben de mogelijkheid om hier in te stromen. Voor meer informatie zie Choreolab of mail naar info@studance.nlvoor meer informatie.

Niet-dansend lid
Ben jij ooit STUdance lid geweest en vind jij STUdance een ontzettend leuke vereniging maar komt het je niet uit om te dansen door bijvoorbeeld een blessure of een gebrek aan tijd? Meld je dan aan als niet-dansend lid! Op deze manier kun je nog met al onze activiteiten meedoen, bijvoorbeeld de maandelijkse borrels, gezellige feestjes en zelfs het weekendje weg! Ook ontvang je elke twee weken de DanceFlash, onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je dus goed op de hoogte van waar de vereniging mee bezig is. Niet-dansend lid worden kan gedurende het hele jaar door en kost €15,-.

Mail naar info@studance.nl voor het aanvragen van een niet-dansend lidmaatschap.