Lid worden?

Inschrijving dansseizoen 2021-2022 zijn gesloten


Inschrijvingen voor het dansseizoen 2022-2023 zullen plaatsvinden in de week van 5 tot 8 september 2022. Deze week zullen ook de open lessen zijn waar je uit kan proberen welke STUdance les het beste bij je past!
Mochten er meer aanmeldingen zijn voor een dansgroep dan dat er plek is zullen we loten. Het maakt voor de loting niet uit of je je op de maandag of de donderdag van de open les inschrijft dus hier hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt rustig alle lessen uitproberen waar je interesse in hebt.

Het tweede inschrijf moment is halverwege het dansseizoen bij het project Choreolab. Die rond februari zal starten. Hierbij worden enkele leden van STUdance uitgekozen om een choreografie te maken en op te voeren tijdens de eindvoorstelling. Hier zoeken zij vaak dansers voor en mensen die nog geen lid zijn van STUdance hebben de mogelijkheid om hier in te stromen. Voor meer informatie zie Choreolab of mail naar info@studance.nlvoor meer informatie.

Niet-dansend lid
Ben jij ooit STUdance lid geweest en vind jij STUdance een ontzettend leuke vereniging maar komt het je niet uit om te dansen door bijvoorbeeld een blessure of een gebrek aan tijd? Meld je dan aan als niet-dansend lid! Op deze manier kun je nog met al onze activiteiten meedoen, bijvoorbeeld de maandelijkse borrels, gezellige feestjes en zelfs het weekendje weg! Ook ontvang je elke twee weken de DanceFlash, onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je dus goed op de hoogte van waar de vereniging mee bezig is. Niet-dansend lid worden kan gedurende het hele jaar door en kost €15,-.

Mail naar info@studance.nl voor het aanvragen van een niet-dansend lidmaatschap.