Lid worden?

Lid worden?

Ben je student en lijkt het jou leuk om lid te worden van STUdance? Dat kan!

Ieder jaar start STUdance het dansseizoen met een open lesweek. Gewoonlijk vindt dit plaats in de eerste week van september. In de open lesweek kun je gratis alle lessen bijwonen om zo uit te proberen welke dansgroep bij jou past. Na de laatste open lessen opent de inschrijving en kan iedereen zich aanmelden voor het dansseizoen. Hierbij geef je een top 3 op van je favoriete dansgroepen. Vervolgens vindt er een loting plaats om iedereen in een dansgroep in te delen. Dit is het enige moment in het jaar waarop men zich kan inschrijven voor een reguliere dansgroep.

Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen in dansgroepen kan er een wachtlijst worden gemaakt. Mensen op de wachtlijst kunnen een plek overnemen van leden die gedurende het jaar besluiten te stoppen.

Heb je de inschrijving gemist en zou je toch graag willen dansen bij STUdance?

Je kunt op een interesselijst geplaatst worden door te mailen naar secretaris@studance.nl. Af en toe ontvang je dan een mail met meer informatie over STUdance en de inschrijfmogelijkheden.

Daarnaast start tussen december en februari het project Choreolab. Hierbij worden enkele leden van STUdance uitgekozen om een choreografie te maken en op te voeren tijdens de eindvoorstelling. Hier zoeken zij vaak dansers voor en mensen die nog geen lid zijn van STUdance hebben de mogelijkheid om hier in te stromen. Voor meer informatie zie Choreolab.
Mail voor meer informatie naar secretaris@studance.nl.

Ben jij ooit STUdance lid geweest en vind jij STUdance een ontzettend leuke vereniging maar komt het je niet uit om te dansen door bijvoorbeeld een blessure of een gebrek aan tijd? Meld je dan aan als niet-dansend lid! Op deze manier kun je nog met al onze activiteiten meedoen, bijvoorbeeld de maandelijkse borrels, gezellige feestjes en zelfs het weekendje weg! Ook ontvang je elke twee weken de DanceFlash, onze digitale nieuwsbrief. Zo blijf je dus goed op de hoogte van waar de vereniging mee bezig is. Niet-dansend lid worden kan gedurende het hele jaar door en kost €15,-.

Mail naar secretaris@studance.nl voor het aanvragen van een niet-dansend lidmaatschap.

Dance2.0

Ben jij afgestudeerd en niet meer van plan om verder te studeren? Helaas kun je dan geen lid meer blijven bij studentendansvereniging STUdance. Wil je toch lekker blijven dansen en mee blijven doen met alle gezellige activiteiten? Word dan alumnilid!

Dance 2.0 is sinds de oprichting in 2011 de officiële alumnivereniging van STUdance. Hierdoor kun je dansen, blijf je betrokken bij STUdance en krijg je extra gezelligheid. Als alumnilid:

  • kun je goedkope danslessen volgen bij Dance 2.0
  • kun je meedoen aan activiteiten van STUdance én Dance 2.0
  • ontvang je de DanceFlash van STUdance én ’t Postduifje van Dance 2.0 (indien gewenst)
  • word je uitgenodigd voor een tweejaarlijkse reünie en de jaarlijkse gezamenlijke activiteiten

Redenen genoeg om alumnilid te worden dus! Kijk voor meer informatie op de website van Dance 2.0 of mail naar info@dance20utrecht.nl