ChoreoLab Presentatieavond

ChoreoLab Presentatieavond

Ben jij nog geen lid van STUdance maar wil je wel bij ons dansen? Of ben je wel al lid maar wil je meer dan één keer dansen tijdens de eindvoorstelling 3 juli? Dan is ChoreoLab iets voor jou!

ChoreoLab is een project waarbij een aantal STUdancers, onder professionele begeleiding, een eigen choreografie maken en deze aan een groep dansers leert. Met deze choreografie staan ze tijdens de eindvoorstelling op het podium. Dit jaar zijn er weer STUdancers die hun plan gaan uitwerken tot een choreografie en zij zoeken dansers!

Komende dinsdagavond (25 januari) om 21:00 uur presenteren zij hun plan tijdens de presentatieavond. Vanwege de huidige maatregelen zal deze online zijn. Op deze avond kun je vrijblijvend kijken of er een plan tussen zit dat jou leuk lijkt. Je kunt je vervolgens via een inschrijfformulier inschrijven voor een choreografie. Je kunt je tot zondag 30 januari 23:59 uur aanmelden. Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, wordt er geloot.

Je hoort uiterlijk maandag 31 januari of je ingeloot bent of niet. De trainingen van ChoreoLab beginnen vanaf vrijdag 4 februari tot aan de eindvoorstelling op de vrijdagavond. De tijd is afhankelijk van de choreografie waarin je danst.

Link naar de zoom meeting: https://us02web.zoom.us/j/89857599812?pwd=ejdScE1mbEdRTXpLbHJBQU1WaXVKUT09

Error thrown

Call to undefined function ereg_replace()