FysioDomstad

FysioDomstad
Sinds vorig dansseizoen werkt STUdance samen met FysioDomstad, een fysiotherapie praktijk midden in hartje Utrecht. Leden kunnen hier terecht voor advies tijdens het inloopspreekuur bij Anne-Marie Hoeve, elke dinsdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur.

Schermafbeelding 2015-02-25 om 17.48.24Anne-Marie werkt als fysiotherapeut bij FysioDomstad en heeft veel affiniteit met sport en ziet daarom ook veel sportgerelateerde klachten. Sinds haar jonge jaren heeft zij klassiek ballet gevolgd, waarna 6 jaar streetdance. Zij heeft dus wel enige weet van wat er allemaal bij dansen komt kijken!

FysioDomstad is een dynamische praktijk met vier fysiotherapeuten in het centrum van Utrecht waar veel kennis en aandacht is voor sporters. Wij hebben onder andere manueel therapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en medical taping in huis. Hierdoor zijn wij in staat iedereen met een lichamelijke klacht te helpen met zijn/haar doelen te bereiken.

Als nieuwe sponsor van STUdance is Anne-Marie het aanspreekpunt voor de leden van de vereniging. Ook kan zij bij grote evenementen aanwezig zijn als ondersteuning voor advies en korte behandelingen. Voor langere trajecten (bij bijvoorbeeld een blessure op revalidatie) kun je in de praktijk bij haar terecht!