27 september 2014

UIT – Commissie (UITco)

De UIT – Commissie 2016-2017 stelt zich voor:

“Hee lieve STUdancers, Ik ben Sanna. Ik ben 22 jaar en zit in het tweede jaar van mijn bachelor Pedagogische Wetenschappen. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en dit jaar dans ik bij Modern 2 wat ik super leuk vind. Behalve studeren en dansen houd ik mezelf vooral bezig met gezelligheid met m’n vrienden. Wijntjes drinken, festivals pakken maar ook een hele dag binnen zitten op de bank met z’n allen is iets waar ik van geniet. Naast dansen bij Maarten zal ik niet alleen maar op de bank zitten maar ook voorzitter zijn van de UIT-Commissie. Samen hopen wij veel nieuwe leden te werven en  mensen enthousiast te maken voor de leukste en gezelligste dansvereniging van het land. We hopen jullie allemaal te zien tijdens de UIT-week waar we samen 1 groot feest van zullen maken. Don’t forget to dance your heart out because purple love is all around!”

“Hoi, ik ben Laura. Ik ben 20 jaar en ik ben een tweedejaars rechtenstudentje. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik heb het erg naar mijn zin bij Klassiek 2. In mijn vrije tijd rijd ik paard, ga ik lekker stappen in 17270952_1510484279008974_222334164_nUtrecht of doe ik een wijntje met mijn vriendinnen. Dit jaar zal ik de als secretaris van de UITCo hopelijk een geweldige UITweek voor STUdance neerzetten. Ik zie jullie in augustus 2017!”

“Hoi lieve STUdancers! Ik ben Maxime, ik ben 21 jaar oud kom dit jaar de UITCo versterken als penningmeester en vice-voorzitter! Ik zit nu iets langer dan een half jaartje bij STUdance omdat ik vorig jaar bij Hiphop 3 ben ingestroomd en daar dans ik nu nog steeds. Ik studeer rechtsgeleerdheid en naast dansen zeil ik ook graag en hou ik ervan om overal een feestje van te maken. En dat ga ik in de UIT-week ook zeker doen om zoveel mogelijk super leuke nieuwe STUdancers te werven.”

“Hi! Ik ben Fréderique, 21 jaar en inmiddels al bezig met mijn 5de jaar als student in Utrecht. Ik doe de master Nanomaterials aan de UU. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en dans bij Hiphop 1. Naast dansen hou ik van koken, leuke dingen doen met vrienden, toneel spelen, series en films kijken en uitgaan. Ik zal dit jaar de PR-functionaris van de UITco zijn. Ik vind de UIT altijd een hele gezellige week en kan niet wachten om samen met mijn commissiegenootjes heel veel nieuwe studenten enthousiast te maken voor STUdance!”

Contact:

M: uitco@studance.nl