PR – Commissie

De PR-Co 2022-2023 stelt zich voor:

Hey lieve leden!

Wij zijn voor dit jaar de PR-commissie en we hebben er zin! Voor jullie zullen wij een item én een gadget ontwerpen en produceren, die perfect zullen passen bij STUdance. Die MOET je hebben !

Graag stellen wij ons nog eventjes voor:

Ik ben Dané, 23 jaar en ik studeer Liberal Arts & Sciences. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik dans in Modern 1! Naast dansen vind ik het leuk om te bakken, reizen, tekenen en lekker borrelen met vrienden. Dit jaar zal ik de functie van voorzitter vervullen binnen de PRco en hier heb ik heel veel zin in!

Hoi! Ik ben Mia (21) en ik studeer kunstgeschiedenis op de UU. Behalve lezen voor mijn studie, lees ik ook graag een boek in mijn vrije tijd en experimenteer ik graag met exotische (vegan) gerechten in de keuken. Met mijn creatieve brein en handen en mijn geweldige team, hoop ik dit jaar gave items te mogen creëren voor onze fantastische vereniging!

Hoii, ik ben Anne, de penningmeester én vice voorzitter van de PRco. Ik ben 22 jaar oud en studeer clinical psychology in Utrecht. Op dinsdagavond dans ik bij Street 1. Mijn favoriete dingen om te doen naast dansen zijn terrassen met vrienden en zingen. Ik heb superveel zin in dit jaar en kan niet wachten om een prachtig item en gadget te maken!

Hi! Mijn naam is Luna en ik ben 21 jaar. Ik zit in mijn derde studiejaar van de studie ‘Illustratie’ aan de HKU. Ik zal de rol van Commissaris- PR vervullen. Al van jongs af aan dans ik heel graag, waarbij ik ben begonnen met klassiek ballet en hiphop. Nu dans ik voor het tweede jaar bij STUdance in Jazz 1 en volg ik elders hiphop lessen. Ik houd dus enorm van djensen en kleuren en het lijkt me super leuk om dat te mogen combineren in de PR-commissie dit jaar! 🙂

PRco groepsfoto

Contact:
M: prco@studance.nl