27 september 2014

PR- Commissie (PRco)

Lev

Hoi hoi! Levinh is mijn naam, maar jij mag me ook wel Lev noemen. Ik ben even oud als Studance. Het is een eer dat ik mijzelf dit jaar de voorzitter mag noemen van de enige echte PR-Commissie. Met veel plezier en hype zullen wij gaan knallen. Ik dans zelf bij Hiphop 3 en ben tweedejaars STUdancer. Via mijn studie Informatiekunde probeer ik later een innovatiemanager te worden. Ik werk bij de Domino’s pizza en kan zo de lekkerste pizza voor je toveren. #magicfingers Ook zal je mij vaak genoeg met een biertje over de dansvloer zien stuiteren.

 Romee

Hi! Ik ben Romee, ik ben 20 jaar (deze maand word ik 21 yay) en ben 4e jaars International Communication and Media student aan de HU. Ik dans dit jaar mijn eerste jaar bij STUdance en mag dit doen in Modern 3! Ik vind het mega leuk om mij actief in te mogen zetten voor de vereniging en ben daarom lid van de PR-Commissie geworden. Als Vicevoorzitter ga ik samen met onze leuke commissie hopelijk voor een super mooi PR-item zorgen dit jaar!

Juul

Mijn naam is Juul Beijer, ik ben 24 jaar en studeer dit jaar af van mijn opleiding Communicatie en Multimedia Design. Ik dans nu 1,5 jaar bij STUdance bij Hiphop 2. Het lijkt me leuk om mezelf na deze jaren actief in te mogen zetten voor deze gezellige paarse vereniging en heb mezelf daarom aangemeld voor de PRCo waar ik de functie van PR-functionaris op me zal nemen. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn commissie een nieuw item te bedenken dat we veel zullen dragen.

 Bas

Hoi, ik ben Bas, ik ben 20 jaar en vierdejaars student wis- en natuurkunde aan de UU. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en doe dit in de Mixles. Het leek me ontzettend leuk om direct actief te worden, en wel als lid van de PR-Commissie om te zorgen dat iedereen weet wie wij zijn! Als Penningmeester zal ik ervoor zorgen dat we ook dit jaar rond kunnen komen met zijn allen. Ik heb er heel veel zin in en we gaan er een samen een superleuk jaar van maken!

 Manal

Hoi, ik ben Manal, 19 jaar en ik zit nu in mijn tweede jaar Bachelor Farmacie.

Dit wordt ook mijn tweede jaar bij STUdance in de groep Hiphop 3! Afgelopen jaar heb ik bij de IntroCo gezeten en heb ik met mijn commissiegenootjes een super leuk Disney weekend georganiseerd. Dit jaar wilde ik me dan ook weer graag actief inzetten maar dit keer als Secretaris van de PRCo. Ik heb dan ook erg veel zin om met mijn commissiegenootjes er een gezellig jaar van te maken. Maar vooral ook om een prachtig PR-item te bedenken waar iedereen in zal shinen!

prco

 

 

Contact:

M: prco@studance.nl