27 september 2014

PR- Commissie (PRco)

De PR-Commissie 2016-2017 stelt zich voor:

“Hai! Ik ben Celine, 22 jaar en sluit dit jaar mijn bachelor rechtsgeleerdheid af. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance, Hiphop 3! Dansen is altijd al mijn passie geweest waarom ik naast STUdance ook regelmatig bij Touchee Dance Company te vinden ben. Naast mijn studie ben ik druk met mijn bijbaantje als secretaresse bij een advocatenkantoor, sales associate bij Urban Outfitters en organiseer ik tevens een festival voor vluchtelingen in Utrecht. Gelukkig wist ik ondanks mijn drukke leventje afgelopen periode nog tijd vrij te maken voor STUdance, nu mijn functie als secretaris bij IntroCo op zijn eind is gelopen zal ik komend jaar de voorzitter zijn van de PRCo! Ik kan niet wachten om in januari samen met deze commissie een super tof STUdance item aan jullie te tonen!”

“Hi! Ik ben Ilse, 20 jaar en zit nu in mijn derde jaar van Algemene Sociale Wetenschappen. Dit wordt mijn tweede dansjaar bij STUdance en dit jaar dans ik bij Jazz 1. Naast mijn studie heb ik een bijbaantje in de horeca en heb ik het afgelopen jaar in de IntroCo gezeten. Ik vond het super leuk om me op deze manier in te zetten voor STUdance en wilde daarom komend jaar heel graag weer een commissie doen; de PR-Co!  Binnen de PR-Co zal ik de functie van secretaris vervullen. Ik heb er heel veel zin in om er samen met mijn commissiegenootjes een fantastisch jaar van te maken,  leuke PR-acties te bedenken en natuurlijk een geweldig STUdance item te bedenken!”

unnamed (1)

“Hoi allemaal, ik ben Nadine, 23 jaar en bijna klaar met de Master Vertalen aan de Universiteit Utrecht. Ik dans al sinds mijn vierde en dit jaar vier ik mijn persoonlijke lustrum bij STUdance! Na drie jaar Showdans en één jaar Streetdance, dans ik dit jaar bij Hiphop 2. Ik zal de functie van penningmeester vervullen binnen de PRCo. Omdat dit het laatste jaar is dat ik lid mag zijn bij STUdance, wilde ik er graag nog alles uit halen wat er in zit – en hoe doe je dat nu beter dan door bij een commissie te gaan? Ik heb gesolliciteerd naar de PRCo omdat ik in de afgelopen vier jaar alle leuke items voorbij heb zien komen – ik heb de joggingbroek, het vest, het sexy-als-ik-dans-shirt en de trui in mijn kast liggen en ben daarnaast ook de trotse eigenaar van de zonnebril, het shotglaasje en maar liefst twee tasjes. Samen met mijn commissiegenootjes ga ik mijn best doen om ook dit jaar leuke items te verzinnen, zodat alle STUdancers nog beter hun purple love kunnen laten zien!”

“Mijn naam is Keylee, ik ben 22 jaar en net afgestudeerd van de studie communicatie-en informatiewetenschappen. Dit is mijn derde jaar bij STUdance; in mijn eerste jaar volgde ik de Mixles, vorig jaar ben ik niet-dansend lid geweest en dit jaar ben ik opnieuw niet-dansend lid. Hieruit blijkt al wel dat dansen bij STUdance niet mijn prioriteit heeft (ook al klinkt dat heel tegenstrijdig), ik werd lid van STUdance, omdat ik het gewoon een ontzettend leuke vereniging vind. Ik merkte vorig jaar dat ik toch een beetje aansluiting miste, daarom deed ik dit jaar mijn stoute schoenen aan en solliciteerde ik naar de PR-Commissie. Ik zal komend jaar de functie vice-voorzitter op mij nemen en daarmee de voorzitter en andere commissieleden ondersteunen. Ik hoop dat ook dit jaar het STUdance-item een groot succes wordt en dat we veel kunnen samenwerken met andere commissies om STUdance nog beter op de kaart te zetten!”

“Hi, mijn naam is Meike, ik ben 21 jaar en zit in mijn laatste jaar van Ruimtelijke Presentatie en Communicatie met als uitstroomrichting Visual Merchandise. Ik dans nu voor het tweede jaar bij STUdance, en volg de les Modern 2. STUdance vond ik zo ontzettend gezellig dat ik het niet alleen bij de danslessen wilde houden, en daarom ben ik dit jaar onderdeel van de PRCo, waar ik de functie PR-functionaris op mij zal nemen. Samen zullen wij weer gaan zorgen voor te gekke items! Zelf denk ik graag creatief en zoek naar spannende oplossingen. Ik zal me daarom ook bezig houden met het verfraaien van onze uitingen. Ik hoop jullie daarmee te inspireren, zodat wij naast de te gekke trui, ook het nieuwe item massaal zullen gebruiken!”

Contact:

M: prco@studance.nl