29 juni 2016

Move-Commissie

Wij zijn de MoveCo 2016-2017! Hannah Janssen, 21 jaar – Evi den Uijl, 21 jaar – Sarah Bruijn, 20 jaar – Mathilde Mulder, 18 jaar – en Loes van Ginkel, 21 jaar. Komend jaar gaan we samen met Stichting Move samenwerken met kinderen van groep 8 van de Aboe Da’oedschool in Zuilen. Stichting Move koppelt kinderen uit minder bedeelde wijken aan studenten. De kinderen gaan, met behulp van ons en hun school, een project opzetten waar ze trots op kunnen zijn!

Hannah danst voor het eerste jaar bij STUdance in Jazz 2. Ze is laatstejaars student Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool Utrecht. “Ik ben iemand met een passie voor dansen, creativiteit en mensenwerk. Zorg dragen voor anderen kan ik goed kwijt binnen mijn opleiding en werk als hulpverlener. Ik vind het waardevol om kinderen iets te laten doen waar zij trots op kunnen zijn en wil hier graag mijn steentje aan bijdragen”. Komend jaar is Hannah onze Coördinator Team.

Evi danst ook voor het eerste jaar bij STUdance in Jazz 1. Ze is laatstejaars studente Maatschappelijk Werk & Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. “Ik hou van lezen, mensen en gezelligheid. Als persoon ben ik creatief, positief en enthousiast. Mede door mijn opleiding heb ik ervaring met het werken met kinderen en jeugd. Ik heb heel erg veel zin om samen met de kinderen en Stichting Move iets moois op te zetten en de kinderen te laten MoveCo! (2)ervaren dat zij zelf wél verschil kunnen maken.” Evi is dit jaar onze Coördinator Communicatie.

Sarah danst voor het tweede jaar bij STUdance en zit nu in Modern 1. Ze studeert Algemene Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en zit in het derde jaar, met momenteel de minor Conflictstudies. “Ik heb deze commissie gekozen omdat het goed aansluit bij mijn studie en ik het leuk vind om met kinderen te werken. Verder hou ik van muziek luisteren en series kijken.” Komend jaar voert Sarah de belangrijke taak van Coördinator Middelen uit.

Loes danst voor het eerste jaar bij STUdance in Klassiek 1. Ze studeert en doet een combinatie van Liberal Arts & Sciences (LAS) en Rechten. “Het dansen vind ik echt leuk! Naast dansen en studeren, reis en lach ik graag. Mijn motivatie voor deze commissie is het feit dat ik erg graag met kinderen werk en ik het interessant vindt om op deze manier meer van de maatschappij te zien.” Loes is onze Coördinator Bedenk & doe sessies.

Mathilde danst voor het eerste jaar bij STUdance, ook in Modern 1. Ze studeert Psychologie aan de Universiteit Utrecht en zit in haar eerste jaar. “Het lijkt me super om me in te kunnen zetten voor kinderen in achterstandswijken en samen met hen hun eigen ideeën om te zetten in leuke projecten!” Mathilde is onze Coördinator Activiteiten.

In het filmpje hieronder een klein verslag van het buurtfeest wat STUdancers vorig jaar samen met de kinderen uit de wijk georganiseerd hebben!