Move-Commissie

Lieve leden,

Wij zijn de MoveCo 2018-2019: Lidewij, Amber, Susanne, Melanie en Ella! Door onze haar-diversiteit hebben we onszelf al omgedoopt tot K3 (of 5…), waarbij het helpt dat we natuurlijk allemaal dansen en dat een aantal van ons ook houdt van zingen! Mocht je dit nou willen aanschouwen/aanhoren, of gewoon vragen over de commissie hebben: Modern 2 is goed vertegenwoordigd in onze commissie, door Amber, Susanne én Melanie, Lidewij danst Jazz 3 en Ella is te zien in hiphop 1.

Wij zullen ons dit jaar in gaan zetten voor het project MOVE. Hierbij worden basisschoolleerlingen die minder voorsprong hebben dan hun leeftijdsgenootjes gekoppeld aan studenten. Wij zullen de kinderen ondersteunen bij het opzetten van hun eigen project, met als doel dat ze hun eigen krachten hierin leren kennen en ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen!
Naast dit mooie project zijn wij ook verantwoordelijk voor het organiseren van de maandelijkse borrel in maart. Dit zal een benefietborrel zijn, waarvan de opbrengsten naar de RAG-week (Raise-And-Give) zullen gaan. Deze organisatie haalt dit jaar geld op voor twee goede doelen, namelijk Campagneteam Huntington en Taal Doet Meer. Wij hopen jullie natuurlijk allemaal te zien op deze borrel!

We hebben er ontzettend veel zin in!

Liefs,
De MoveCo ’18-’19

moveco

In het filmpje hieronder een klein verslag van het buurtfeest wat STUdancers drie jaar geleden samen met de kinderen uit de wijk georganiseerd hebben!

Contact:

Moveco@studance.nl