29 juni 2016

Move-Commissie

Wij zijn de MoveCO 2017-2018: Dianne van Eck, Jessica Mulder, Kelly Kerremans, Julia Hauer en Amber de Vos. Samen met stichting Move en de kinderen van groep 7 van OBS de Cirkel in Zuilen hopen wij dit jaar een leuk project neer te kunnen zetten! Stichting Move koppelt kinderen uit minderbedeelde wijken aan studenten. De kinderen gaan, samen met ons en hun school, een project opzetten waar ze trots op kunnen zijn!

Dianne van Eck – Coördinator Team

Ik ben Dianne en ik dans nu voor het eerste jaar bij STUdance in de groep Hiphop 1. Ik ben net begonnen met mijn master Pedagogische Wetenschappen in Nijmegen. Hiervoor heb ik vier jaar gestudeerd in Utrecht, waar ik ook nog steeds met veel plezier woon. “Mijn grote passies zijn dansen, reizen en werken met kinderen. Ik heb er onwijs veel zin in om samen met de kinderen van de Cirkel school hun eigen ideeën om te zetten in een tof buurtproject en ook op deze manier een ander deel van de Utrechtse samenleving te leren kennen.” Dit jaar ben ik de Coördinator Team.

Kelly Kerremans – Coördinator Activiteiten

Ik ben Kelly, 22 jaar oud en ik studeer kinder- en jeugdpsychologie. Ik dans dit jaar bij modern 2 en binnen de MoveCo zal ik de functie coördinator activiteiten vervullen.

“Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en zie daar ook mijn toekomst in, de MoveCo is alvast een goed begin.”

Jessica Mulder – Coördinator Middelen

Ik ben Jessica, 20 jaar en ik zit in het laatste jaar van mijn bachelor klinische en gezondheidspsychologie. Op het moment ben ik bezig met mij scriptie. Behalve studeren werk ik bij een modewebsite en dans ik bij de mix-groep. Het is mijn eerste jaar bij STUdance en ik vind het tot nu toe helemaal leuk! Ik heb veel zin om voor MOVE aan de slag te gaan als coördinator middelen, wat inhoudt dat ik vooral met zaken als de begroting en de sponsoren bezig ben. “Ik heb gekozen voor MoveCo omdat ik het belangrijk vind dat elk kind een kans krijgt en opgroeit in een fijne, veilige omgeving”.

 Julia Hauer – Coördinator Bedenk en doe sessies

Ik ben Julia Hauer, 21 jaar en ik studeer de premaster Educational Sciences. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance in de groep Jazz 1. Binnen de MoveCo zal ik de functie van coördinator Bedenk en Doe sessies uitvoeren. “MoveCo sprak me gelijk aan toen ik erover hoorde. Dit omdat ik het enorm belangrijk vind om iedereen de mogelijkheid te geven het beste uit zichzelf te halen. Iets waar Move zich op een hele leuke manier mee bezighoudt! Verder hou ik van lezen, dansen en luister ik het liefst de hele dag naar muziek (en zing ik als het kan hard mee 😉 )”.

 Amber de Vos – Coördinator Communicatie

Ik ben Amber de Vos, 19 jaar en ik zit in het tweede jaar van de bachelor geneeskunde. Dit is ook mijn eerste jaar bij STUdance, waarin ik dans in de groep Streetdance. Dit jaar ben ik Coördinator Communicatie binnen de MoveCo. “Na al animatiewerk te hebben gedaan in het buitenland en vrijwilligerswerk met gehandicapte kinderen te hebben gedaan, zocht ik weer opnieuw naar een leuke uitdaging met kinderen, waarin ik nog meer ervaring op kan doen. Toen ik van de MoveCo hoorde was ik dan ook meteen enthousiast en heb ik me gelijk aangemeld!”

moveco

 

In het filmpje hieronder een klein verslag van het buurtfeest wat STUdancers twee jaar geleden samen met de kinderen uit de wijk georganiseerd hebben!