Kleding Commissie (KledingCo)

Bij de KledingCo zorg jij voor de kledingkast en de grimekoffer. Jij regelt dat iedereen mooi op het podium komt te staan tijdens de eindvoorstelling. Jullie zijn contactpersoon voor de kledingverantwoordelijken van de dansgroepen en verzorgen elk jaar een haar- en grimeworkshop. Daarnaast spelen jullie een grote rol in de aankleding van de foyer bij de eindvoorstelling.


Ook dit jaar staan er weer vijf enthousiaste meiden klaar om ons tijdens de eindvoorstelling te laten shinen. De KledingCo 2018-2019 stelt zich voor:

Lieve STUdancers!

Wij van de kledingcommissie beheren de enige echte kledingkast. Als echte shopaholics is dit onze “schatkast”. De pareltjes die hier te vinden zijn, mogen jullie gerust een keer lenen. Hiervoor kan je mailen naar onze secretaris Merel de Zeeuw, om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn is ze maar naar een echte stad verhuisd ; ) De leidster van onze commissie is Simone Bunnik, die vanuit A’dam overzicht houdt. Haar rechterhand is Ilja Janssen die vanuit DE hoofdstad (van Gelderland) het oosten onder bedwang houdt. Least but not last hebben we onze penningmeester Laura van Erp die met haar accentje overal korting weet te krijgen.
Voor de eindvoorstelling regelen wij dat iedereen prachtig op het podium kom te staan. Hiervoor organiseren wij in de loop van het jaar een grime- en haarworkshop waar ook wij dit voor de eerste keer gaan leren ; )

Liefs, de KledingCo.

Contact:

M: kledingco@studance.nl