Kleding – Commissie

De KledingCo 2022-2023 stelt zich aan jullie voor:

Marije Verschoor – voorzitter:
Hey Hallo, Ik ben Marije! Ik ben 22 jaar en studeer met veel plezier al 3 jaar Verpleegkunde hier in Utrecht. Ik dans al sinds mijn 3e en heb bijna alle dansstijlen wel gedaan. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik rol elke donderdag avond over de vloer bij Modern 3. Ik heb veel zin in dit jaar als voorzitter van deze commissie!

Skye van den IJssel – secretaris:
Hoi! Ik ben Skye, 18 jaar, en dit jaar de secretaris van de KleCo! Ik dans al mijn hele leven, maar dit is mijn eerste jaar bij STUdance, waar ik modern 2 doe. Verder zit ik in het eerste jaar van de studie Politics, Philosophy & Economics aan de UU. Ik heb heel veel zin om komend jaar te zorgen dat iedereen in de voorstelling te zien is in geweldige outfits!

Marleen Nijkrake – penningmeester:
Hee! Ik ben Marleen, ik ben 22 jaar en ik kom uit Enschede. Ik ben tweedejaarsstudent modemanagement en dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Op dinsdagavond stap ik met veel plezier op mijn fiets naar Olympos om te dansen in Streetdance 1 en vervolgens gezellig een wijntje te drinken in het sportcafé :). Samen met mijn commissiegenoten hoop ik jullie straks in de mooiste outfits te laten shinen in de schouwburg!

Fee Meereboer – PR-functionaris:
Hoii, ik ben Fee en in 2022-2023 ben ik de PR-functionaris van de KledingCo! Ik kom uit Schagen en heb daar ook altijd gedanst, dit jaar ben ik naar Utrecht verhuist en ben ik komen dansen bij STUdance. Ik kijk er naar uit om met deze toppers iedereen stralend op het podium te zetten!

Groepsfoto KleCo

Contact:
M: kledingco@studance.nl