Kleding – Commissie

De KledingCo 2021-2022 stelt zich aan jullie voor:

Hallo lieve leden!
Dit jaar zijn wij de KledingCo. Hieronder een kort voorstelrondje:

Emma Rixt Zwart – Voorzitter:
Hoi! Ik ben Emma Rixt en ik ben de voorzitter van de KledingCo dit jaar! Ik ben derdejaars Media en Cultuurstudent en tweedejaars bij STUdance. Na een jaar mixles ben ik nu ingestroomd bij Jazz 1. Een mooie outfit is bij een dansvoorstelling de kers op de taart als je het mij vraagt en ik heb dan ook heel veel zin om die kers te verzorgen ;).

Brit Toutenhoofd – Secretaris:
Ik ben Brit, ik ben 18 jaar en ik kom uit het Zeeuwse gat Westkapelle. Ik ben eerstejaarsstudent Sociologie aan de UU en dit is ook mijn eerste jaar bij STUdance. Op dinsdagavond stap ik met veel plezier op mijn fiets naar Olympos om te dansen in Streetdance 1 en vervolgens gezellig een wijntje te drinken in het sportcafé :). Samen met mijn commissiegenoten hoop ik jullie straks in de mooiste outfits te laten shinen in de schouwburg!


Lucy Hanschke – Penningmeester/vicevoorzitter:
Hoi ik ben Lucy, ik ben 22 jaar oud en ben al weer vijfdejaars bedrijfskunde student aan de HU. Dansen zit al van jongs af aan in mijn bloed, zo begon ik op mijn derde al op peuterdans. Nu is het Streetdance waar ik aan ben begonnen! Ik zit niet graag stil en heb daarom gekozen om STUdance te ondersteunen met commissies. Naast deze prachtige commissie zal ik ook mooie foto’s van jullie maken op activiteiten ;).

Raf Cornelissen – PR-functionaris:
Heii, ik ben Raf en in 2021-2022 ben ik de PR-functionaris van de KledingCo! Ik heb het mooie Brabant verlaten voor de bachelor Media en Cultuur aan de UU, en dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Ik kijk ernaar uit om samen met Emma, Brit en Lucy het haute couture gehalte van de eindvoorstelling een beetje op peil te houden. Veel plezier dit jaar!

We kijken er naar uit om samen met jullie er iets moois van te maken, na twee jaar corona-voorstellingen. Tot snel!
Liefs,
Emma Rixt, Brit, Lucy en Raf.

 

Contact:
M: kledingco@studance.nl