27 september 2014

Kleding Commissie (KledingCo)

Ook dit jaar staan er weer vijf enthousiaste meiden klaar om ons tijdens de eindvoorstelling te laten shinen. De KledingCo 2016-2017 stelt zich voor:

“Hallo allemaal, mijn naam is Saskia (20 jaar) en ik ben dit jaar de voorzitter van de KledingCo! Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en hoewel het afgelopen jaar al hartstikke leuk was, wilde ik dit jaar wat meer betrokken raken bij de vereniging en ook mijn steentje bijdragen. Een leuke commissie om dat te gaan doen leek me de KledingCo, omdat je in deze commissie onder andere veel praktisch werk voor de eindvoorstelling doet. Ik dans dit jaar bij Jazz 1. Naast het dansen ben ik nu derdejaars geneeskunde student en ben bij de studievereniging ook actief in een commissie. Verder ben ik af en toe ook in Nijmegen te vinden, als ik weer het weekend bij mijn moeder en mijn broertjes ben.”

“Hoi iedereen! Mijn naam is Hedera en ben 21 jaar oud. Sinds een paar weken woon ik in mijn kamertje in Utrecht met veel leuke huisgenootjes. Mijn bachelor Chemistry heb ik afgerond en nu begin ik met mijn master Nanomaterials Science. Na vele jaren danservaring bij mijn vorige dansschool ben ik superblij dat ik bij STUdance dans! Dit is mijn eerste jaar en ik hoop op nog meer jaren bij STUdance! Bij de KledingCo vervul ik de functie van secretaris, want ik vind het leuk om creatief en organisatorisch bezig te zijn met de eindvoorstelling. Bij mijn oude dansschool werkte ik ook mee bij de voorbereidingen. Ik heb nu al super veel zin om dit jaar de workshops te verzorgen en rondom de eindvoorstelling van alles voor STUdance te regelen samen met mijn Cor genootjes!”unnamed (2)

“Ik ben Eline, een 19 jarige, tweedejaars psychologiestudente en dit jaar ben ik de penningmeester van de KledingCo. Na een jaartje vol plezier in de Mixles te hebben gedanst, ben ik doorgestroomd naar Jazz 1. Vorig jaar is mijn hartje steeds meer vervuld geraakt van de paarse STUdance liefde, ik wilde me actiever gaan inzetten voor onze geweldige vereniging en besloot me aan te melden voor de KledingCo. Al op hele jonge leeftijd was ik druk in de weer met verkleden en het opvoeren van toneelstukjes voor mijn altijd geduldige familie. De passie voor kleding is nooit helemaal verdwenen, hoewel het een beetje verstoft is geraakt in de loop der jaren. Ik vind het dan ook heerlijk dat ik op deze manier mijn creativiteit weer een beetje kan aanspreken. Verder ben ik gek op reizen, teken ik af en toe en ben ik zwaar film- en koekjesverslaafd. Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar en ik weet zeker dat we er samen een geweldige tijd van gaan maken!!”

“Hoi allemaal! Ik ben Amber, 19 jaar en dit jaar ben ik vicevoorzitter van de KledingCo. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en waarom niet gelijk ervoor gaan en naast Modern 1 volgen ook een commissie erbij doen?! Dansen is namelijk één van mijn passies en daarnaast houd ik van theater en gezelligheid. Het werken naar de eindvoorstelling toe lijkt me een ontzettend leuk proces en via de KledingCo ben je bezig met de bedrijvigheid eromheen, kleding, grime en alles wat daarmee te maken heeft. Naast al dit leuks volg ik natuurlijk ook een studie. Ik zit op University College en daar volg ik voor het tweede jaar pre-med. Ik heb ontzettend veel zin in dit jaar en om er met ons leuke team en STUdance iets moois van te maken!”

 “Hallo allemaal! Ik ben Lotte, 21 jaar, derdejaars geneeskundestudent en dit jaar PR-functionaris van de KledingCo! Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ook dit jaar dans ik weer bij Modern 1. Waarom de KledingCo? Nou, als echte Limburger is carnaval toch wel één van mijn grote liefdes. Dat wetende, zou je dus wel kunnen stellen dat ik een zwak heb voor kleding, grime en alles wat erbij komt kijken! Ik vind dit dan ook een essentieel onderdeel van de voorstelling en ik heb heel veel zin om daar dit jaar als lid van de KledingCo mijn steentje aan bij te dragen!”

Contact:

M: kledingco@studance.nl