Kleding – Commissie

De KledingCo 2020-2021 stelt zich aan jullie voor:

Florence Buiten – Voorzitter: 
Heyy!! Mijn naam is Florence ik ben 21 jaar en dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Ik dans bij klassiek 1, ik studeer rechten en journalistiek, en heb heel erg veel zin om ondanks Corona er een heel mooi jaar van te maken!!

Carlijn Zwart – Secretaris:
Hoi! Ik ben Carlijn, 20 jaar, en ik neem dit jaar de rol van secretaris van de Kleding Commissie op me! Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik heb het heel erg naar mijn zin bij de groep van hiphop 2! Ik kom zelf uit Utrecht, geboren en getogen, en ik zit nu in m’n 2e jaar van Engelse Taal & Cultuur. Ik heb super veel zin om met iedereen samen te werken om een geweldige eindshow neer te zetten! 

Eelkje Gebbink – Penningmeester:
Hoi, mijn naam is Eelkje, 22 jaar en ik dans bij Jazz 1. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Turnen doe ik al heel mijn leven, maar ik heb dansen ook altijd leuk gevonden. Ik studeer psychologie aan de UU. Ik heb enorm veel zin in dit jaar en we gaan er wat moois van maken!

Demi Temming – PR Commissaris:
Hoi scheetjes! Ik ben Demi Temming en ik doe dit jaar de PR bij de Kledingco. Ik ben 21 jaar oud en zit in mijn tweede jaar Liberal Arts & Sciences. Het is mijn eerste jaar bij STUdance en ik doe hiphop 2 waar ik het super super leuk heb. Mijn visie voor de eindshow is om iedereen groen te verven en als trollen te dansen tot middernacht. Tot dan! 

Laura van Noordwijk – Vice-voorzitter:
Hoi hoi, mijn naam is Laura en ik ben 21 jaar oud. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans nu met veel plezier in hip-hop 1. Ik studeer Taal- en Cultuurstudies aan de UU. Ik kijk er naar uit om jullie allemaal extra te laten shinen tijdens de spetterende eindvoorstelling!

Yulin van Duijn – Algemeen lid:
Hi ik ben Yulin 18 jaar & algemeen lid van de KledingCo. Ik dans met veel plezier bij modern 1 en heb ontzettend veel zin in het komende jaar!

Liefs,
Florence, Carlijn, Eelkje, Demi, Laura en Yulin

Contact:
M: kledingco@studance.nl