27 september 2014

Kleding Commissie (KledingCo)

Ook dit jaar staan er weer vijf enthousiaste meiden klaar om ons tijdens de eindvoorstelling te laten shinen. De KledingCo 2018-2019 stelt zich voor:

Lieve STUdancers!

Wij van de kledingcommissie beheren de enige echte kledingkast. Als echte shopaholics is dit onze “schatkast”. De pareltjes die hier te vinden zijn, mogen jullie gerust een keer lenen. Hiervoor kan je mailen naar onze secretaris Merel de Zeeuw, om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn is ze maar naar een echte stad verhuisd ; ) De leidster van onze commissie is Simone Bunnik, die vanuit A’dam overzicht houdt. Haar rechterhand is Ilja Janssen die vanuit DE hoofdstad (van Gelderland) het oosten onder bedwang houdt. Least but not last hebben we onze penningmeester Laura van Erp die met haar accentje overal korting weet te krijgen.
Voor de eindvoorstelling regelen wij dat iedereen prachtig op het podium kom te staan. Hiervoor organiseren wij in de loop van het jaar een grime- en haarworkshop waar ook wij dit voor de eerste keer gaan leren ; )

Liefs, de KledingCo.

 

Contact:

M: kledingco@studance.nl