Kleding Commissie (KledingCo)

De KledingCo 2019-2020 stelt zich aan jullie voor:

Lieve STUdancers,

Als de nieuwe fashionista’s van STUdance gaan wij er dit jaar voor zorgen dat iedereen bij de eindvoorstelling stralend op het podium staat. We halen alles uit de (kleding)kast om er een fantastisch jaar van te maken, met onder andere een grime-workshop, de decemberborrel en een spetterend aangeklede eindvoorstelling! Laten we ons ook even voorstellen:

Eline – Voorzitter:
Hoi! Ik ben Eline, 22 jaar oud en ik zal dit jaar de voorzittersrol op me nemen in de leukste kledingcommissie 🥳 Ik dans al zolang als ik mij kan herinneren en vind het heerlijk om dit bij STUdance voort te zetten. Ik heb er zin in om dit jaar samen met iedereen weer een top voorstelling neer te zetten, jullie horen vast nog van ons.

Hester Kloet – PR functionaris:
Hester komt uit Den Haag en studeert psychologie. Verder danst ze in klassiek 2 en houdt van reizen en tweedehands kledingwinkels 🙂

Hannah Bakker – Penningmeester: 
Hannah is al een jaar wonend in Amsterdam, studeert AMFI Fashion & Management aan de HvA en danst in modern 2.

Anne Veenhof – secretaris:
Anne komt uit het dorpje Harmelen en studeert fysiotherapie aan de HU. Na vele jaren hiphop en voetbal, danst ze nu met veel plezier in klassiek 1!

Floor Lochten – vice-voorzitter:
Floor komt uit Culemborg en is nu tweedejaars culturele antropologie aan de UU, waar de nodige liefde voor reizen natuurlijk bij hoort. Ze heeft geen enkele danservaring, maar leert nu met veel plezier haar eerste pasjes bij klassiek 1 😉

Wij hebben zin om dit jaar de KledingCo voort te zetten en hopen jullie bij alle activiteiten te zien.

Liefs,

Eline, Hester, Hannah, Anne en Floor

Contact:

M: kledingco@studance.nl