Kas Commissie (KasCo)

Wij presenteren u de KasCo 2019-2020. Met vijf man sterk mogen wij dit jaar Carlijn ondersteunen en controleren. Dit gebeurt erg secuur, op kleur gesorteerd en met goeie samenwerking. Daarnaast denken we graag na over moeilijke vragen die Carlijn zo af en toe in de groep gooit, zolang het maar over geld gaat.

Naast Carlijn, penningmeester 2019-2020, bestaat de KasCo uit Evi, Lot, Laura, Inge en Floor. Als voorzitter zorgt Evi voor een uitstekende voorbereiding elke vergadering en houdt ze de rest een beetje bij elkaar. Met haar kennis als oud-penny is alleen voorzitter niet genoeg, en neemt zij ook de taak van Commissaris Saldoverloop op zich. Aan de linkerkant hebben we dan Lot. Als secretaris zorgt zij dat niks over het hoofd wordt gezien door alles netjes te notuleren. Daarnaast is Lot grote fan van het samenwerk systeem voor het bonnenboek. Samen met Floor zien zij een fantastische structuur ontstaan na het invoegen van de kleurcodering. Floor is onze Commissaris Prognose, en houdt de rest hiervan up to date. Ons geheime wapen is Laura. Zij is namelijk al voor het tweede jaar als Commissaris Commissie-financiën actief binnen de KasCo. Dit kan dus niet fout gaan. Als laatste maar zeker niet de minste, hebben we Inge. Zij neemt veruit de belangrijkste taak op zich als Chef Snacks, want al dat harde werken vraagt ook om de nodige energie. Allergieën kan je dus bij haar kwijt.

Wij zijn te bereiken via Carlijn (penningmeester@studance.nl) en hebben er alle vertrouwen in dat Carlijn als 27e penningmeester er een mooi jaar van gaat maken!