Kas – Commissie

De KasCo 2022-2023 stelt zich voor:

Wij zijn de geldwolven van de vereniging, ook wel bekend als de kascommissie. Dit jaar zijn wij uitgebreid naar welgeteld zeven commissieleden: 

Annemiek – voorzitter, maar zit graag achteraan. Regerend kampioen snackcompetitie en wil dit jaar weer voor de winst gaan. Zorgt als oud-penny met veel alertheid en ook veel liefde ervoor dat iedereen bij de les blijft en dat alle actiepuntjes gedaan worden. Wil naast de snackcompetitie ook wel voor de feitjes titel gaan. Want competities winnen is leuk.

Dana – secretaris, typt graag al onze verhalen mee. Geniet van alle snacks die nog komen gaan met al onze commissieleden. Geen mailtjes ontglippen uit haar zicht. Mail ook vooral voor de beste snackrecepten. Ook feitjes mogen ingestuurd worden om onze kennis te vergroten.

Anne – de penny maar niet onze penny, rekent er graag op los en verheugt zich elke maand op een nieuwe glutenvrije curry. Kan haar hart luchten over elke cent die STUdance uitgeeft. Deelt ook graag alle juice over haar wilde avonturen op de bar. Voelt zich (en is) ook heel sexy als ze danst.

Claire – commissaris saldoverloop, heeft met liefde deze oude en vertrouwde functie behouden. En loopt erg ver om de beste feitjes te verzamelen, omdat ze de snackcompetitie al opgegeven heeft. Zij heeft een andere titel om voor te strijden.

Hanneke –  commissaris commissie financiën, houdt graag alle commissies scherp in de gaten, behalve haar eigen (diner)commissie (#belangenverstrengeling) en gunt Laura ook wel wat werk door ook de LustrumCo af te staan (#purplelovevoordemede-KasColeden). Haar liefde voor eten is zo groot, dat ze in de 2 commissies zit die om eten draaien. (#zolangdestructuurmaargoedis).

Leanne – commissaris prognose, zet haar kennis als oud-penny en oud KasCoVo graag voort als prognose-in de gaten houder. Is niet weg te krijgen uit de commissie… Totdat ze naar Wenen gaat voor stage en ons helaas gaat verlaten. Wil alsnog de snackcompetitie winnen dus bijt het spits af met de eerste snack. De toon is gezet.

Laura – commissaris DinerCo en LustrumCo en overige leuke zaken (en opvolging van Leanne als zij Wenen onveilig gaat maken). Is blij dat Hanneke wat commissies af wilde staan om ook wat te doen te hebben. Is ook heel blij met het eten bij de KasCo, want ze is een fantastische Italiaanse kok. Daarmee hoopt ze Annemiek van de troon te stoten. Is blij dat we niet beoordelen hoe ze de snacks eet, dan zou ze nooit kunnen winnen. 

Wij zijn erg enthousiast om Anne komend jaar te ondersteunen en hebben alle vertrouwen in haar!

Liefs,
de KasCo

Groepsfoto KasCo 2022-2023

Contact:
M: kasco@studance.nl