Kas Commissie (KasCo)

De KasCo ondersteunt de Penningmeester het gehele jaar. Lijkt het jou interessant om de begroting van STUdance kritisch te bekijken? De Penningmeester kan op jullie terugvallen. Lijkt dit je wat? Houd dan de KasCo in gedachten!


Hoi Lieve STUdancers,

Wij als KasCommissie 2018-2019 willen ons graag aan jullie voorstellen:

Money, money, money…always funny!

Dat vinden wij als Kas Commissie (KasCo) natuurlijk zeker! Als leden van de KasCo ondersteunen wij de penningmeester van STUdance in haar werkzaamheden en beslissingen omtrent de financiën. De blije hoofden op deze foto zijn (van links naar rechts) Evi, Joyce, Lieke, Kim, Laura en Rosalie. De meesten zullen Evi waarschijnlijk al kennen, als penningmeester en fanatieke danser bij Jazz 1 en Hiphop 2, maar wellicht vind je het leuk om ook wat meer over de rest te weten te komen. Lieke is de ervaren voorganger van Evi en was penningmeester der STUdance van 2017-2018. Tegenwoordig danst ze nog lekker door bij STUdance en is ze vaak in het sportcafé te vinden op de donderdagavonden voor nóg meer dansjes.

Laura is onze doorgewinterde commissie-veteraan en heeft al meerdere STUdance commissies op haar CV staan. Daarnaast dans ze dit jaar bij Jazz 2.

Joyce is ook zo’n ervaren duizendpoot en doet op dit moment zelfs twee commissies! Ze zit namelijk ook in de Paarse Flits. Daarnaast danst ze dit jaar bij Jazz 1.

Kim is het commissie-broekie en (ondanks zijn verwarrende naam) de enige man van de crew. Hij heeft in 2017-2018 de penningmeester functie bij SPIN Boardsports bekleed en komt kijken of hij bij StuDance ook wat toe kan voegen. Hij danst samen met Evi en Lieke bij Hiphop 2.

Rosalie is nu al bijna zes jaar lid bij STUdance en danst dit jaar bij Jazz 3. Zij heeft vorig jaar ook de KasCo bewoond en heeft in het jaar 2014-2015 een bestuursfunctie voor STUdance vervuld.

Mocht je vragen hebben over begrotingen, afrekeningen, of andere KasCo gerelateerde zaken, dan kun je ons natuurlijk altijd even aanschieten!

€ Ka-tjing €

 img_4373_resultaat

Contact:

Kasco@studance.nl