27 september 2014

Kas Commissie (KasCo)

Hoi Lieve STUdancers,

Wij als KasCommissie 2016-2017 willen ons graag aan jullie voorstellen:

Als eerste Evi, de oud penningmeester van afgelopen jaar, 2015-2016:

“Hoi! Mijn naam is Evi en ik ben 21 jaar oud. Dit is mijn vierde jaar bij STUdance. Momenteel zit ik een halfjaar in Frans-Guyana vanwege mijn studie Frans. Afgelopen jaar was ik penningmeester van STUdance en dit jaar sta ik Maud bij in de KasCommissie. Naast dansen houd ik erg van koken en vind ik het leuk om verschillende recepten uit te proberen.”

Ten tweede Anique, de oud-oud penningmeester van het jaar 2014-2015:

“Hoi! Mijn naam is Anique. Ik ben 23 jaar en dit is alweer mijn 6e jaar bij STUdance. Op dit moment ben ik niet-dansend lid aangezien ik afgelopen zomer ben afgestudeerd als kinder- en jeugdpsycholoog aan de Universiteit van Utrecht. Als oud-penningmeester wil ik me graag inzetten voor de vereniging en eraan bijdragen dat het op financieel vlak helemaal in orde is met STUdance. Daarnaast moet ik er natuurlijk op toezien dat de ‘Ik voel me sexy als ik dans’-traditie wordt voortgezet (:”IMG-20161003-WA0002

Vervolgens Julia, de oud-oud vice-penningmeester van het jaar 2014-2015:

“Hoi, mijn naam is Julia en ben 24 jaar. Ik dans in Jazz 3 en dit is inmiddels mijn 7e jaar lid bij STUdance waarin ik ook een jaar bestuur heb mogen doen. Ik ben bijna klaar met de Pabo en naast dansen, hockey ik bij een super leuk team bij Voordaan. Met STUdancers een feestje vieren en compleet uit je plaat gaan is het allerbeste en daarom wil ik mij graag blijven inzetten voor onze mooie vereniging. De KasCommissie is een commissie die heel veel werk achter de schermen doet, maar daarom niet minder belangrijk! Samen kunnen we Maud bijstaan in beslissingen die zij neemt, adviseren en controle uitvoeren of alles wel volgens de regels verloopt ;)” 

Last but not least Yvonne, onze enthousiasteling die het aandurft met deze oud-bestuursleden in een commissie te gaan.

“Hi STUdancers! Ik ben Yvonne, 21 jaar en bijna klaar met de MSc Business Administration in Change Management. Na een jaar bij Klassiek 2 gedanst te hebben dans ik dit jaar bij Jazz 3. Als lid van de KasComissie ga ik dit jaar Maud bijstaan en haar adviseren over financiële vraagstukken. Naast dansen, ben ik ook dol op reizen en gezelligheid. Daarom hoop ik er dit jaar ook weer een gezellig jaar van te maken met alle STUdancers!”

Kortom: wij staan dit jaar klaar voor Maud bij de controle van haar bonnenboek en afrekeningen. Daarnaast gaan wij dit jaar proberen meer uit de KasCommissie te halen door intensiever samen te werken met Maud om haar zo optimaal te ondersteunen.