Demo – Commissie

DemoCo 2020-2021

De DemoCo zorgt voor de organisatie binnen de twee demoteams van STUdance.
Zij regelen aanvragen, optredens, aankleding en voeren de communicatie met het bestuur en zorgen voor teambuilding. De DemoCo bestaat weer uit twee subcommissies die gevormd worden voor beide demoteams, de D.A.M.N.-Co en de H.E.A.T.-Co.

Ben jij op zoek naar een leuk optreden voor je evenement, stuur ons dan een mailtje: demoteams@studance.nl.


De D.A.M.N. – Commissie 2020-2021 stelt zich voor:

De D.A.M.N.-Co dit jaar bestaat uit vijf dans-fanatieke dames die zich graag inzetten voor D.A.M.N. en STUdance. Wij waarborgen daarbij niet alleen professionaliteit en gezelligheid in het D.A.M.N.-team, maar ook de commissie!

Onze voorzitter dit jaar is de hoogst creatieve Noa! Dit is haar eerste keer voorzitterschap, maar wat pakt ze het goed aan. Gefocust maar enthousiast leidt zij alle vergaderingen voor. Onder haar leiderschap zal alles in goede banen verlopen. De allerliefste secretaris is niemand minder dan Maja! Maja zorgt ervoor dat geen enkel mailtje over het hoofd wordt gezien en dat het mailcontact net zo soepel verloopt als haar dansmoves in de dansstudio. Ook tijdens de vergaderingen zwieren haar vingers over het toetsenbord om alles netjes te notuleren. Verder worden alle serieuze financiële zaken geregeld door onze eigen Loes. Ze is al een beetje een D.A.M.N. omaatje, maar wat dansen betreft gaat ze nog steeds helemaal loesoe! Zij zal dit jaar als penningmeester alle uitgaven en inkomsten mooi op een rijtje zetten en op onze centjes te letten. Wat is een dansteam daarnaast zonder promotie? De zwoele Irene neemt de PR-taak op zich om de mooiste filmpjes en foto’s online te zetten en iedereen op de hoogte te houden van onze optredens en competities. Met haar social media verslaving en spontane persoonlijkheid moet dit wel goed komen. De D.A.M.N.-Co is verder niet compleet zonder onze stoere Simone! Simone struint het liefst alle vintage markten, kringloopwinkels en Vinted af om pareltjes van kleding te vinden. Als kleding-verantwoordelijke zal ze haar struin-ervaring gebruiken om elk optreden te voorzien van de mooiste kostuums. 

Deze vijf toppers zullen alles op alles zetten om dit een onvergetelijk jaar te maken en D.A.M.N. en STUdance op de kaart te zetten. Wij hopen jullie spoedig te zien bij wedstrijden, optredens en borrels of natuurlijk online!

Veel liefs, 

De D.A.M.N.-Co


De H.E.A.T.- Commissie 2020-2021 stelt zich voor:

Een nieuw jaar voor H.E.A.T. betekent nieuwe HEATies en een nieuwe H.E.A.T.-Co. Dit jaar bestaat de H.E.A.T.-Co dan maar liefst ook voor de helft uit nieuwelingen, hoe leuk! We stellen ons even voor:
Als Voorzitter hebben we de welbekende Jo-Anne, alléén voor de HEATies is het Joey. Deze meid is gek op koken en heeft talloze stickers van onze Lev.
Speaking of, Levinh speelt de rol van Vicevoorzitter dit jaar. Ook dit jaar zit hij weer in de H.E.A.T.-Co en gaat hij met veel enthousiasme van start.
Noa is een van de nieuwe aanwinsten bij H.E.A.T., ze is 18 jaar en is dit jaar als sjaars begonnen in Utrecht. Ze danst al van kleins af aan en is daarbuiten dol op reizen en shoppen. Voor de coole looks moeten we bij haar zijn, want Noa gaat de kleding functie verzorgen.
Glenn onze man, hij neemt al voor de zoveelste keer de functie van penningmeester op zich, daar zijn we Glenn dan ook super dankbaar voor.
Een andere aanwinst is Charlotte, ze is een spontane meid en gaat met heel veel zin van start bij H.E.A.T. Charlotte verzorgt dit jaar de PR van H.E.A.T..
Tot slot hebben we onze laatste nieuwe HEATie. Elodie is de jongste van heel H.E.A.T., net zoals Noa is ze een eerstejaars student in het mooie Utrecht. Maar dat ze de jongste is wil verder helemaal niks zeggen. Elodie heeft de functie van Secretaris op zich genomen en gaat dit met veel plezier en enthousiasme doen.  

Deze 6 toppers gaan proberen om ondanks alles er een knallend jaar van te maken en hebben er allemaal veel zin in!