Demo – Commissie

Demo-Co 2019-2020

Word jij geplaatst in het demoteam D.A.M.N. 2019-2020 of H.E.A.T. 2019-2020 en wil je graag meer doen? Lijkt het je het leuk om tijd te besteden aan het regelen van optredens, verzorgen van kleding en make-up én het organiseren van team-building activiteiten voor het demoteam? Dan is de DemoCo de ideale manier om meer uit je tijd bij STUdance en bij D.A.M.N. of H.E.A.T. te halen. Binnen de DemoCo zullen er subcommissies gevormd worden voor beide demoteams (de D.A.M.N.-Co en de H.E.A.T.-Co).


De D.A.M.N. commissie zorgt voor de organisatie binnen het demoteam van STUdance, Dance and Move Now (D.A.M.N.). Zij regelen aanvragen, optredens en aankleding en voeren de communicatie met het bestuur en zorgen voor teambuilding. Wekelijks kan je ze vergaderend aantreffen in het sportcafe en dansend op de maandag avonden.

Dames en heren, hierbij presenteren we u zes enthousiaste meiden die zich volledig in gaan zetten voor een geweldig nieuw D.A.M.N. jaar! De D.A.M.N. – Commissie 2018-2019 stelt zich voor:

Met in de rol van voorzitter onze Leipe Luka! Na een succesvol jaar gaat ze deze taak voor de 2e keer helemaal rocken! Met haar in het gezelschap weet je dat alles op rolletjes zal lopen! Razend snelle gelakte vingers van Elyna tikken onze notule tijdens de vergaderingen. Daarnaast houdt ze als onze Secretaris ook alle inkomende e-mail in de gaten. Ook is zij met haar elfjes bezig aan het legendarische D.A.M.N.-WEEKEND! Simone, oftewel Sushimone, is terug in een andere rol! Als Penningmeester zet ze onze uitgaven en inkomsten mooi op een rijtje. Met foto’s, filmpjes en boomerangs zorgt Robin als PR-Functionaris ervoor dat iedereen up to date blijft van de optredens en gave uitstapjes die wij als D.A.M.N. uitspoken! Volg jij onze InstaD.A.M.N. en Facebook pagina al? Dit jaar gaat zij de uitdaging aan van een nieuwe promo film?! Dan hebben we onze Vice-voorzitter Loes! Met haar ervaring gaat ons allemaal ondersteunen waar nodig. Helpende hand en verzorging van onze leuke uitjes! We zouden niet zonder haar kunnen! Tot slot hebben we daar Femke, die Damn hult in de laatste trends en passende kostuums. Dit jaar introduceert zij ons nieuwe Damn vest, voor een professionele uitstraling van de groep. En niet te vergeten, terug van weggeweest, onze lieve Puck! Die ons het 2e helft van het jaar zal komen versterken!

Dit was dan in een notendop ons voorstelrondje voor de D.A.M.N.-Commissie van 2017-2018! We hopen jullie vaak te zien bij borrels en natuurlijk bij optredens!

Liefs,

De D.A.M.N.-Co

Ben jij op zoek naar een leuk optreden voor je evenement, stuur ons dan een mailtje: damncommissie@studance.nl.