Demo – Commissie

DemoCo 2019-2020

De DemoCo zorgt voor de organisatie binnen de twee demoteams van STUdance.
Zij regelen aanvragen, optredens, aankleding en voeren de communicatie met het bestuur en zorgen voor teambuilding. De DemoCo bestaat weer uit twee subcommissies die gevormd worden voor beide demoteams, de D.A.M.N.-Co en de H.E.A.T.-Co.

Ben jij op zoek naar een leuk optreden voor je evenement, stuur ons dan een mailtje: demoteams@studance.nl.


De D.A.M.N. – Commissie 2019-2020 stelt zich voor:

Dit jaar bestaat de D.A.M.N.-Co uit vijf doldansenthousiaste meiden; drie oudtantes en twee jonge godinnen! Onze Voorzitter dit jaar is oudtante Marijn, die een fantastisch overzicht houdt van wat er allemaal speelt binnen D.A.M.N. en ervoor zorgt dat alles soepeltjes en lenig verloopt. Ook regelt ze dat iedereen haar taken goed bijhoudt en anders geeft ze je een duw, AU! Oudtante Elyna is dit jaar voor de 451e keer onze Secretaris! Met haar erbij weet je zeker dat geen enkel punt uit de vergaderingen aan je voorbijgaat en dat al het mailcontact net zo sierlijk verloopt als haar dansmoves. Het Penningmeesterschap wordt dit jaar toevertrouwd aan de nauwkeurige jonge godin Kyra. Zij ziet geen enkel cijfer over het hoofd en zorgt ervoor dat alle financiële bedoeningen met betrekking tot D.A.M.N. tot in de 0.0000999e details geregeld zijn. Jonge godin Maja is dit jaar onze Kleding-verantwoordelijke. Met haar erbij hoeven we nooit in ons ondergoed en met 1 sok aan op het podium te staan want zij zorgt ervoor dat onze optredens helemaal compleet worden door spetterende kostuums! Als laatste zal oudtante Puck dit jaar de PR-Functionaris vertolken. Met behulp van haar in 12 stukken liggende iPhone uit de ijstijd blijft heel STUdance en omstreken toch goed op de hoogte van optredens, wedstrijden, belangrijke dingen en onzin die D.A.M.N. dit jaar allemaal uitvoert!

Met deze combinatie van topmeiden die zich volledig in gaan zetten voor de D.A.M.N.-Co kan het dit jaar alleen maar fantastisch worden! We hopen zoveel mogelijk STUdancers te zien bij optredens, activiteiten en natuurlijk de Demo-Co borrel!

Liefs,

De D.A.M.N.-Co

 


 

De H.E.A.T.- Commissie 2019-2020 stelt zich voor:

Dit jaar zijn we van start gegaan met het demoteam H.E.A.T. Onze naam staat voor High Energy And Teamwork en deze kwaliteiten dragen wij uit als team, maar staan ook centraal binnen onze zeskoppige commissie:

Als Voorzitter hebben wij niemand minder dan Levinh die men vorig jaar ook heeft zien shinen in het 26e bestuur. Hij kent de vereniging van binnen en van buiten, is altijd overal van op de hoogte en weet anderen te motiveren, maar ook te corrigeren. Hij is daarom de ideale voorzitter voor de H.E.A.T.-Co. Dan hebben we de befaamde Jason als Vice-voorzitter. Hij is hier de perfecte persoon voor aangezien een van zijn kernkwaliteiten het enthousiasmeren aka HYPEN van mede STUdancers is. Hij heeft altijd ideeën voor gezellige uitjes, feestjes en etentjes en weet deze ook altijd goed te organiseren.

Als Secretaris van de commissie hebben we Fay. Ze is als de goede fee die je vroeger als kind altijd in Disneyfilms zag. Naast het feit dat ze lief is, houdt ze alles wat besproken wordt goed en nauwkeurig bij zodat iedereen op de hoogte is. Om de financiën bij te houden hebben we onze reeds ervaren Penningmeester Kim. Hij weet van aanpakken en is een punctuele jongen die naast het puzzelen met cijfers ook altijd zorgt voor een leuke sfeer binnen de groep. Hij is daarnaast nooit te beroerd om anderen te helpen. Om goed voor de dag te kunnen komen bij onze optredens en wedstrijden is Julia aangesteld als Kleding-verantwoordelijke. Ze is op de hoogte van de laatste trends in de modewereld en weet deze uitstekend te vertalen naar de thema’s van ons repertoire. Daarnaast heeft ze als aspirant advocate handige business-connecties waar wij als demoteam veel aan zullen hebben. Tot slot zal onze social media en foto- addict Milou zorgen voor de PR van H.E.A.T. Met haar achtergrond in de Nederlandse taal en journalistiek weet zij van elke promotekst een succes te maken en spamt ze elke tijdlijn en ieders dromen vol #viraalgaan.

Kortom: met deze zes energieke enthousiastelingen hopen we het splinternieuwe hiphop demoteam H.E.A.T. een vliegende start te laten maken. We zien jullie graag bij onze optredens en wedstrijden.  

Liefs,

De H.E.A.T.-Co