27 september 2014

D.A.M.N. – Commissie (DAMNco)

De D.A.M.N. commissie zorgt voor de organisatie binnen het demoteam van STUdance, Dance and Move Now (D.A.M.N.). Zij regelen optredens, aanvragen, voeren de communicatie met het bestuur en zorgen voor teambuilding.

Dit jaar zijn er zes enthousiaste meiden die zich volledig in willen gaan zetten voor een geweldig nieuw D.A.M.N. jaar! De D.A.M.N. – Commissie 2016-2017 stelt zich voor:

“Onze voorzitter dit jaar is Puck (Ook wel: Puck het stuk/ puckster), 22 jaar en studeert liberal arts and sciences (wie kent het niet!) met als hoofdrichting Neuropsychologie. Dit is haar tweede jaar bij STUdance en ook bij D.A.M.N. Ze danst naast D.A.M.N. dit jaar bij Jazz 3, moet heel hard huilen van rauwe ui en kan als een razende schrijven in spiegelschrift (handig).

De vice-voorzitter is Desi, 23 jaar en is in spanning aan het wachten op de beoordeling van haar scriptie en dan afgestudeerd in theater, film en televisiewetenschappen! Ze danst al 4,5 jaar bij STUdance en dit is haar tweede jaar bij D.A.M.N.. Als tweede les danst zij dit jaar bij Hiphop 3. Bij haar studie heeft zij ook al 4 jaar in de danscommissie gezeten! En is de eerste zes weken van het jaar aan het genieten en heel veel rijst aan het eten in Vietnam.

Onze secretaris is Mila (Ook wel: Laatje/ specialaatje (ze is zo “speciaal”)), 22 jaar en studeert Cognitieve en Neurobiologische Psychologie. Dit is haa 4e jaar bij STUdance en haar 3e jaar bij D.A.M.N.. Naast D.A.M.N. danst zij dit jaar bij Jazz 3. Ze heeft een supervet bijbaantje als entertainer in Slagharen!

De penningmeester dit jaar is Loes (Ook wel: loesoee), 20 jaar en studeert biomedische wetenschappen. Dit is haar 3e jaar bij STUdance en D.A.M.N. Ze danst ook bij Jazz 3, heeft een gruwelijke angst voor honden en houdt wel van cijfertjes (komt dat even goed uit!). En ze kan absoluut niet zonder koffie!

De PR-functionaris is Sandra (Ook wel: Sandraak/ draakje), 21 jaar en studeert commerciële economie. Dit is haar 2e jaar bij STUdance en D.A.M.N. en danst dit jaar ook bij Klassiek 2. Sandra heeft het niet zo op pretparken, maar houdt wel veel van eten maken en dan opeten. En staat vaak heel charmant op foto’s in actie!

De kledingverantwoordelijke dit jaar is Luka (Ook wel: Loek), 19 jaar, en studeert biomedische wetenschappen. Dit is haar 2e jaar bij STUdance en D.A.M.N. en ze danst haar tweede les bij Modern 3. Luka zorgt ervoor dat de dansers van D.A.M.N. er bij elk optreden tip top uitzien! En heeft een hele felle fietslamp waar ze menig voorbijganger mee verblindt.

Wij zullen ons dit jaar gaan inzetten voor zowel D.A.M.N. als natuurlijk STUdance en jullie op de hoogte houden van leuke optredens en andere dingen!”

Ben jij op zoek naar een leuk optreden voor je evenement, stuur ons dan een mailtje: damncommissie@studance.nl.