27 september 2014

D.A.M.N. – Commissie (DAMNco)

De D.A.M.N. commissie zorgt voor de organisatie binnen het demoteam van STUdance, Dance and Move Now (D.A.M.N.). Zij regelen optredens, aanvragen, voeren de communicatie met het bestuur en zorgen voor teambuilding.

Dit jaar zijn er zes enthousiaste meiden die zich volledig in willen gaan zetten voor een geweldig nieuw D.A.M.N. jaar! De D.A.M.N. – Commissie 2017-2018 stelt zich voor:

Dames en heren, hierbij presenteren wij jullie de D.A.M.N.-Commissie van dit jaar! Met in de rol van voorzitter onze Leipe Luka! Nu horen wij je denken; Leipe Luka? Is dit kleine, schattige meisje leip? Nee hoor, wees maar niet bang! Luka houdt van aanpakken en is daar heel goed in! Met deze vastbeslotenheid gaat ze de rol van voorzitter helemaal rocken!

Dan hebben we onze Vice-voorzitter Marijn! Marijn gaat ons allemaal ondersteunen waar nodig. Onze grote steunpilaar en helpende hand dus! We zouden niet zonder haar kunnen!

Loesoe gaat vaak helemaal Loes! Maar zodra het om de centjes gaat, houdt zij alles heel goed in de gaten. Loes is ook dit jaar onze Penningmeester en zet onze uitgaven en inkomsten mooi op een rijtje.

Dan is daar onze Sushimone! Hakhakhak, typtyptyp, dat is wat je hoort tijdens onze vergaderingen. Simone typt erop los om alle notulen bij te houden. Daarnaast houdt onze Secretaris ook alle inkomende e-mail in de gaten.

Foto’s, filmpjes, boomerangs, onze Beesie a.k.a. Dubbel D a.k.a. Dirty Desi zorgt er als PR-Functionaris voor dat alles up to date blijft, zodat alle STUdancers op de hoogte blijven van de optredens en gekke dingen die wij als D.A.M.N. uitspoken? Volg jij onze InstaD.A.M.N. en Facebook pagina al?

Tot slot hebben we daar Maffe Meie, oftewel Motje. Gaten in de kleren? O nee, dat zal bij ons nooit voorkomen, want Motje gaat zich ontfermen over de outfits die wij gaan dragen bij de optredens. Zelf loopt ze er altijd modieus bij, dus bij Meie als kledingverantwoordelijke gaat het helemaal goed komen!

Dit was dan in een notendom ons voorstelrondje voor de D.A.M.N.-Commissie van 2017-2018! We hopen jullie vaak te zien bij borrels en natuurlijk bij optredens!

Liefs,

De D.A.M.N.-Co

 

Ben jij op zoek naar een leuk optreden voor je evenement, stuur ons dan een mailtje: damncommissie@studance.nl.