Diner – Commissie

De Diner-Co 2022-2023 stelt zich voor:

Hee allemaal,
Dit jaar zullen wij, Asha, Maartje, Sophie, Hanneke & Ly, de Diner-Commissie beheren. Hieronder stellen wij ons even kort voor 🙂

Asha – Voorzitter:
Hi! Ik ben Asha, 20 jaar en zit in mijn 3e jaar van Pedagogische Wetenschappen. Ik dans bij HipHop1 en mag de voorzitter zijn van de allerleukste commissie: de DinerCo ;). Vorig jaar was ik een erg actief lid en dit jaar wilde ik mezelf net weer even overtreffen door bij een commissie te gaan. Een grappig feitje over mij is dat ik, vraag maar aan mijn huisgenootjes, O-VER-AL chilisaus overheen gooi en anderen ook aanmoedig om dit te doen. Maar ik beloof dat ik jullie tijdens onze diners met rust laat… (Wat betreft de chilisaus). Ik heb er zin in om de diners te organiseren en hier gezellig met jullie van te genieten!

Maartje – Vice-Voorzitter
Hoihoi, mijn naam is Maartje ik ben 20 en zit in mijn vierde jaar van de studie
Aardwetenschappen. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik zit in HipHop2. Ik ga dit jaar de positie van Vice-voorzitter op me nemen. Ik ben een echte foodie en heb dus heel veel zin om dit jaar samen met de rest van de commissie leuke diners voor jullie te organiseren. Toen ik pas twee was lustte ik al bier en olijven. Aangezien niet iedereen van de olijven is zullen we die waarschijnlijk weglaten bij onze diners maar we zullen zeker zorgen dat er genoeg bier en andere drankjes zijn!!

Sophie – Secretaris:
Hee! Ik ben Sophie, 21 jaar en studente psychologie. Ik ben halverwege vorige jaar lid geworden bij STUdance en heb toen choreolab gedaan, nu dans ik bij street 2. Als secretaris zorg ik er voor dat iedereen op de hoogte is van de activiteit. Verder ben ik echt een mega zoetekauw en kan ik dingen niet goed laten liggen in de supermarkt, dus om dit jaar nog meer bezig te zijn met eten vind ik natuurlijk hartstikke leuk en lekker 🙂 Ik kijk er naar uit!

Hanneke – Penningmeester
Hey ik ben Hanneke, ik ben 21 jaar oud en zit in mijn derde jaar van de studie Finance & Control aan de HU. Ik zal dit jaar binnen de DinerCo de rol van penningmeester op mij nemen. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Street 2. Ik heb er heel veel zin in om dit jaar samen met mijn leuke commissieleden allerlei leuke activiteiten te gaan organiseren. Naast de DinerCo ben ik ook onderdeel van de KasCo. Aan mijn keuze van commissies kan je wel zien dat ik erg van geld en eten houd dus dat komt helemaal goed dit jaar.

Ly – Functionaris PR
Heyy, Ik ben Ly, 19 jaar, tweedejaars culturele antropologie student en ik dans nu bij Modern 3. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik vind het een grote eer om de functionaris PR te zijn van de DinerCo 🙂 Ik heb nu al zin om creatief bezig te zijn met de promo voor de leuke activiteiten die eraan zullen komen. Het grappige/ sneue feitje over mezelf is dat ik best onhandig ben: Ik heb namelijk al 3 keer schade gereden (maak je geen zorgen, niemand is gewond geraakt, alleen kleine parkeer- inschattingsfouten)…. Maar gelukkig hoef ik bij deze commissie nergens mijn auto te parkeren als het goed is, dus van mij zul je vooral veel creatieve, aesthetically pleasing promo’s zien!

Wij kijken er naar uit!
Liefs,
Asha, Maartje, Sophie, Hanneke en Ly
Eat now, Dance later!

Groepsfoto DinerCo

Contact:
M: dinerco@studance.nl