DinerCommissie

DinerCo 2019-2020
De DinerCo zal gedurende het jaar een aantal gezellige diners organiseren. Een deel hiervan zal voor of na een STUdance-activiteit plaatsvinden. Denk hierbij aan een chique diner voor het gala of een etentje in thema voor een dansworkshop. Ook kun je denken aan het organiseren van een moord- of date-diner! De locatie en invulling van de etentjes is aan jullie.


Hallootjes Studancers! Wij zijn de DinerCo 2018-2019 en wij gaan jullie dit jaar eens laten zien (en proeven) wat lekker eten is. We gaan namelijk allemaal etentjes en eten-gerelateerde activiteiten voor jullie organiseren. En dat doen we onder leiding van onze voorzitter Alice. Ze is 23 jaar en danst bij Jazz 2. Hoewel ze liever in Wonderland zou zijn, is ze meestal in Amsterdam, waar ze een master Bioinformatics and Systems Biology volgt. Ze houdt niet alleen heeeel veeeel van eten, maar ook van heeeel veeeel eten. Vooral aardbeien en chocolade. Nou, dan is ze hier aan het goede adres. Naast dansen houdt ze ook nog van roeien en fietsen. Geen wonder dat ze zo veel van eten houdt.

Voorzitter zijn is een zware taak, dus gaat Daphne haar daarin steunen als vice-voorzitter. Ze is 19 jaar en danst bij Jazz 1. Daarnaast is ze tweedejaars studente pedagogische wetenschappen. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten en is ze ook regelmatig op terrasjes te vinden. Haar favoriete gerechten zijn pasta en lasagne. En lasagne is toevallig ook het favoriete eten van onze secretaris Bas. Deze 21-jarige streetdancer volgt een master wiskunde, en naast dansen houdt hij van wintersport. Schaatsen, wel te verstaan. Naast lasagne houdt hij ook van pannenkoeken. Daarnaast hoopt hij ooit de grootste achtbaan ter wereld te gaan.

Al dat eten moet natuurlijk wel betaald worden, daarvoor hebben we onze penningmeester Myrthe. Deze 21-jarige dame danst bij Klassiek 1 en is studente psychologie, en ze wil een master Forensische Psychologie gaan volgen. En ook zij houdt van wintersport, maar dan skiën. Daarnaast kijkt ze het liefst naar Masterchef en Heel Holland bakt. En haar lievelingseten (naast lasagne natuurlijk) is toch wel een echte traditionele Limburgse vlaai.

Al dat eten, maar mensen moeten natuurlijk wel weten waar het te halen valt! Daarvoor hebben we onze PR-functionaris Vera. Ze is 21 jaar en danst bij Modern 2. Ze zit nu in het derde jaar van haar bachelor Psychologie. Ze houdt van reizen en ‘out-of-the box ervaringen’ (wat dat ook mag zijn…) en natuurlijk van eten. Haar lievelingseten (naast lasagne natuurlijk) is curry.

Samen hebben we er veel zin in om vijf leuke diners voor jullie te organiseren dit jaar!

Je mag raden wie van ons dit geschreven heeft.

Liefs van de DinerCo!

dinerco

Contact:
M: dinerco@studance.nl