4 oktober 2016

DinerCommissie

Dit jaar (2016-2017) is er voor het eerst een DinerCommissie! Lisa, Michelle, Jet, Merle en Christel hebben er heel veel zin in en stellen zich aan jullie voor.

“Hoi! Ik ben Lisa, 22 jaar en studeer Psychologie. Dit is alweer mijn vierde jaar bij STUdance en ik doe dit jaar dansjes bij Jazz 2. Ik zal komend jaar voorzitter zijn bij de DinerCo, waar ik veel zin in heb! Ik vind eten namelijk erg leuk en al helemaal in gezelschap, dus de DinerCo leek mij wel een geschikte commissie. Naast eetgerelateerde activiteiten heb ik een passie voor winkelen, gezellige avondjes en feestjes. Ik kijk er naar uit om samen met de andere commissiegenoten gezellige etentjes voor STUdancers te organiseren. Hopelijk zie ik jullie daar!”

“Hoi! Ik ben Michelle, 22 jaar en dans al 2,5 jaar bij STUdance. Ik studeer Biomedische Wetenschappen en ik zit dit jaar in Hiphop 2. Dansen is echt mijn favoriete hobby. Ik heb er zelfs mijn werk van gemaakt door in Zeeland danslessen aan kindergroepen te geven. Daarnaast ben ik al sinds dat ik lid ben bij STUdance actief. Eerst had ik een geweldig jaar bij de DaCo, daarna een super weekendje weg met de WeCo en hopelijk nu een fantastisch jaar met de DinerCo. Ik ga dit jaar voor de Dinerco, want wie houdt er nou niet van eten. De kans om van eten een commissie te maken kon ik natuurlijk niet laten schieten. Ik zal dit jaar als secretaris aan de slag gaan. Hopelijk mogen we als DinerCo voor alle STUdance leden een paar ontzettend lekkere etentjes neer zetten.”dinerco

“Hoi allemaal! Ik ben Jet, 21 jaar oud, en dit jaar de penningmeester van de DinerCo. Ik ga dus goed op de centjes letten! Verder dans ik in Modern 3 en studeer ik geneeskunde. In mijn vrije tijd ga ik graag naar concerten en kan ik heel druk zijn met alle plantjes en bloemetjes in de tuin. De voornaamste reden om voor de DinerCo te kiezen is uiteraard lekker eten, maar daarnaast ga ik ook weer voor een jaar gezelligheid en heb ik er zin in om een mooie nieuwe commissie op te bouwen.”

“Hoi, ik ben Christel, 22 jaar en studente Taal- en Cultuurstudies. Ik ben nu bijna 3 jaar lid bij STUdance en dans dit jaar weer bij Hiphop 2. Naast dansen houd ik van reizen, eten, koken/bakken, gezelligheid en chillavonden. Fun fact: mijn favoriete Knorr Wereldgerecht is Kip Madras. Vanwege mijn liefde voor eten en gezelligheid heb ik ervoor gekozen om me dit jaar in te zetten voor de DinerCo, waarvan ik de vice-voorzitter zal zijn.”

“Hoi! Ik ben Merle, 19 jaar en ik dans bij Klassiek 1 dit jaar. Ik studeer Global Sustainability Science en ben eerstejaars bij STUdance. Het lijkt me erg leuk om deel uit te maken van de Dinercommissie. Allereerst omdat ik natuurlijk heel erg van lekker eten houd. Daarnaast omdat ik niet echt een feestbeest ben, maar dinertjes vind ik wel heel gezellig! En om het dan ook nog zelf te mogen organiseren vind ik helemaal leuk. Ik zal dit jaar als PR-functionaris aan de slag gaan. Naast lekker eten houd ik ook nog van dingen als dansen, zwemmen, series en films kijken en shoppen.”

Contact:
M: dinerco@studance.nl