4 oktober 2016

DinerCommissie

Hi leukste dansers en danseressen van Nederland,

Ik ben Kim, 24 jaar en ik dans dit jaar bij Jazz 1. Momenteel ben ik bezig met mijn master orthopedagogiek en ben ik me aan het specialiseren in angst en depressie bij jongeren. Pittig onderwerp wel, denken jullie misschien? Dat klopt inderdaad wel. Vandaar dat ik het heerlijk vind om mijn ontspanning in het dansen bij STUdance te vinden. Dit jaar zal ik dat combineren met wat van mijn andere lievelings hobby’s zoals eten, koken en leuke hotspots voor diners vinden in de DinerCo. Verder ben ik een reisfanaat en struin ik in mijn vrije tijd graag wat festivalletjes af of ben ik te vinden in een yogastudio. Liefs, Kim

Hoi! Ik ben Laura (22 jaar), derdejaars Geneeskunde student en dit jaar de voorzitter van de DinerCo. Dit is mijn derde jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Modern 3. Naast studeren en dansen kijk ik graag naar MasterChef, lees ik veel boeken en ben ik dol op Kerst. Ik luister het hele jaar door kerstmuziek! Op vakantie ga ik het liefst naar Italië, mede vanwege het heerlijke eten daar. Mijn favoriete gerechten zijn pasta, Spaanse tapas en alles met pesto!

Haii! Ik ben Britt (19 jaar), tweedejaars rechtenstudentje en dit jaar de secretaris van de DinerCo. Ik ben een nieuw lid bij STUdance en ik dans met veel plezier bij Jazz 1. Naast Netflixen en dansen  hou ik heel erg van lekker eten en winkelen! Daarnaast hou ik wel van een lekker drankje en een goed feestje! Op vakantie ga ik het liefst naar Spanje. Dit vanwege de heerlijke stranden, het mooie weer en de heerlijke tapas. Mijn favoriete gerechten zijn lasagne en alles met zoete aardappel!

Hoihoi! Ik ben Renske, 20 jaar en in studeer onderwijswetenschappen. Ik dans nu voor m’n tweede jaar bij Studance, dit jaar dans ik bij street, wat ik tot nu toe helemaal geweldig vind. Ik heb hiervoor altijd Jazz gedaan dus dit is een nieuwe uitdaging. Als ik dans ben ik oprecht mega gelukkig, als je trouwens iemand helemaal los ziet gaan op het perron, wachtend op een trein… That’s me;). Naast dansen heb ik nog een obsessie en dat is eten, vandaar dat de dinner commissie me helemaal perfect leek! Ik heb er daarom echt mega veel zin in om dit jaar super gezellige en lekkere etentjes te organiseren!

Hoi! Ik ben Laura (21 jaar oud), derdejaars rechtenstudente en dit jaar de vice-voorzitter van de leuke DinerCo. Ik dans bij Klassiek 2 en ben bij sommige al bekend als de secretaris van de UITCo 2016-2017. Naast dansen rijd ik paard, kijk ik heel graag alle crime-docu’s van Netflix en bak ik graag taarten. Heel Holland Bakt is daarom mijn favoriete programma. Je kan mij ongeacht hoelaat storen met een bord penne arrabiata. Ik kan niet wachten om jullie dit jaar allemaal te zien bij onze gezellige diners!

Liefs van de DinerCo!

dinerco

Van links naar recht: Laura, Britt, Laura, Kim en Renske.

Contact:
M: dinerco@studance.nl