29 november 2017

BoekCo (Boek Commissie)

Dit jaar viert STUdance haar vijfde lustrum! De BoekCo zal dit jaar een prachtig boek maken met alle mooie momenten van de afgelopen jaren. De BoekCo van 2017-2018 stelt zicht voor:

“Lieve STUdancers, Ik ben Sanna en dans dit jaar nog een keertje mee met modern 2. Ik ben 23 jaar en zoals vele andere STUdancers doe ik momenteel de Bachelor Pedagogische Wetenschappen. Dit jaar zal ik plaatsnemen in de BoekCommissie waar we samen een prachtig Lustrum boek zullen maken over de afgelopen 5 jaar. We zullen proberen alle verschillende leuke kanten van STUdance te laten zien door middel van foto’s en tekst. Ik heb super veel zin om samen met de meiden van de commissie een prachtig Lustrum boek in elkaar te zetten voor jullie. Mochten jullie leuke ideeën hebben of zijn er bepaalde dingen die volgens jullie echt in het boek moeten dan kun je ons altijd aanspreken of mailen. Liefs, Sanna”

“Hi, Ik ben Meike, en ben super blij dat ik in dit speciale jaar een prachtig lustrumboek voor jullie mag maken. Als Commissaris Lay-out ga ik mijn best doen om er een pracht boek van te maken! Maar als Ruimtelijk Vormgever moet dat wel goed komen. Ik bruis van de ideeën, loop over van de inspiraties en ontplof van de creativiteit voor dit boek. Mocht jij nu een tof idee hebben, laat het ons dan vooral weten, hier staan wij meer dan open voor!  Groetjes,  Meike”     

“Hi! Ik ben Christel, 23 jaar en studeer Taal- en Cultuurstudies met de hoofdrichting Antieke Cultuur. Ik dans nu al 3,5 jaar met veel plezier bij STUdance. Ik ben ooit begonnen bij Hiphop Fusion en heb daarna altijd bij Hiphop 2 gedanst; zo ook dit jaar weer. Naast dansen hou ik onder andere van series kijken, koken/bakken, eten en reizen. De afgelopen jaren heb ik me al in verschillende commissies ingezet voor de vereniging en zal dat dit jaar gaan doen als penningmeester van de BoekCo. Ik kijk er naar uit om met mijn commissiegenootjes een super mooi lustrumboek te maken!”

“Hey STUdancers, mijn naam is Evelien (21 jaar) en ik ben de secretaris van de BoekCo. Dit jaar ben ik niet-dansend lid bij STUdance, maar vorig jaar zat ik bij de Mixles en heb ik meegedaan aan een Choreolab. Ik woon in Driebergen en heb vorig jaar mijn opleiding Tolk Nederlandse Gebarentaal aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Momenteel volg ik de opleiding Ergotherapie in Nijmegen en dans daar Showdance. Uiteraard wil ik dit lustrumjaar niet missen en daarom zet ik mij in voor de BoekCo. Ik heb ontzettend veel zin om een mooi boek voor jullie te maken en hoop dat iedereen er nog lang van zal genieten!”