27 september 2014

Weekend Weg Commissie (WeCo)

De Weekend Weg Commissie 2016-2017 stelt zich voor:

“Hallo! Ik ben Annemiek (20 jaar) en ik ben dit dansjaar de voorzitter van de WeCo. Ik heb 2 jaar Japans gestudeerd en ben nu tweedejaars Engels studente. Ik ben nog een kersverse STUdancer en dans bij de Mixles. Naast dansen lees ik veel boeken, bingewatch ik series onder het genot van een wijntje en luister ik stiekem naar Kpop. Verder sla ik graag mijn slag op een festival en prefereer ik honden over mensen. We zijn er meer dan klaar voor om een geweldig weekend voor jullie neer te zetten en hopen jullie net zo enthousiast te krijgen!”

“Hi! Ik ben Laura (21 jaar), tweedejaars Geneeskunde student en dit jaar de secretaris van de WeCo. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Jazz 3. Naast studeren en dansen kijk ik graag naar MasterChef, lees ik veel boeken en ben ik dol op Kerst. Ik luister het hele jaar door Kerstmuziek! Op vakantie ga ik het liefst naar Italië, mede vanwege het heerlijke eten daar. We gaan er een super tof weekendje weg van maken dit jaar!”unnamed (3)

“Hi! Ik ben Iris (22 jaar) en ik ben dit jaar de penningmeester van de WeCo! Ik ben net begonnen met mijn master Neuropsychologie en dans sinds dit jaar bij Jazz 1. Naast dansen houd ik van voetbal, reizen en gezellig wijntjes drinken! Ik heb enorm veel zin om de STUdancers dit jaar een fantastisch weekend te bezorgen.”

“Hi! Ik ben Nynke (21) en ben dit jaar vice-voorzitter van de WeekendwegCommissie. Ik ben derdejaars student Human Resource Management en ben dit jaar begonnen met dansen bij STUdance in Jazz 2. Naast dansen hou ik heel erg van koken, reizen, stappen en chill avondjes met wijn en vrienden. Ik heb nu al zin in hét weekend en hoop jullie ook!”

“Hee! Mijn naam is Lieke (20) en ik ben dit jaar PR-functionaris bij de WeekendwegCommissie! Ik ben tweedejaars geneeskundestudent aan de Universiteit van Utrecht, sinds dit jaar lid bij STUdance en dans bij Klassiek 2. Verder houd ik van festivals en gezellige dingen doen met vriendinnetjes. Ik heb zin om dit jaar met de WeCo een gezellig en onvergetelijk weekend neer te zetten!”

Contact:

M: weco@studance.nl