Weekend – Commissie

De nieuwe Weekend Commissie 2022 stelt zich aan jullie voor:

Heyy, leuk dat je er bent, wij zijn de nieuwe WeCo en onze taak dit jaar is om een geweldig nieuwe ledenweekend voor jullie te organiseren. Ook zullen wij de dansdiners aan het begin van het nieuwe dansjaar voor jullie regelen.

Onze voorzitter is Lucy, 23 jaar oud en is in juni afgestudeerd (bedrijfskunde aan de HU). Dansen zit al van jongs af aan in haar bloed, ze is op haar derde al begonnen met peuterdans. Afgelopen jaar was haar eerste jaar bij STUdance met de dans Streetdance 1. Ze zit niet graag stil en heeft daarom gekozen om STUdance te ondersteunen met commissies. Lucy heeft een hele verzameling biggen bij elkaar gespaard, ondertussen is de verzameling gestagneerd maar in haar huis zijn op veel plekjes nog biggen te vinden. Naast deze prachtige commissie zal Lucy ook mooie foto’s van jullie maken op activiteiten.

Onze secretaris is Kim, 21 jaar oud en studeert Media en Cultuur aan de UU, met als richting televisie en theater&dans. Ze weet dat in de cultuursector de baangarantie niet heel groot is, dus ze kijkt nog wel even waar ze terecht komt (misschien toch iets met fotografie of dansen?). Dit is Kim’s 2e jaar bij Studance, maar ze danst al veel langer, op het moment danst ze ook wedstrijden met haar hiphop dansgroep. Funfact: ze is geboren op vrijdag de 13e (maar ze was geen ongelukje :p )

Onze penningmeester is Rikke, 24 jaar, ze studeert communicatiewetenschap maar denkt dat ze na haar studie toch verder gaat als juf. Rikke is sinds een half jaartje lid van STUdance en heeft twee verschillende schoenmaten, het scheelt 1 maat en daar heeft ze wel vaker last van gehad bij het kopen van nieuwe schoenen.

Onze vicevoorzitter is Jesse, 23 jaar, hij studeert Innovation & Engineering en wilt graag wat gaan doen met groene energietechnieken. Jesse is pas lid vanaf februari toen de choreolab lessen zijn begonnen en danste tot voorheen bij choreolab Soraya. Jesse is verslaaft aan appelsap en heeft altijd minimaal één fles Flevosap in huis.

Onze commissaris PR is Luna, 20 Jaar oud en studeert illustratie aan de HKU, AKA kleurplatenmaker, ze wilt graag illustrator worden. Luna danst al heel haar leven en heeft met dans zelfs een keer een EK gewonnen in Duitsland Wunderland (het meest crappy pretpark ooit). Afgelopen jaar was haar eerste jaar bij STUdance dansend bij Jazz 1. Luna is een expert in Tetris en daagt je graag uit voor een duel.

We hebben ontzettend veel zin om na de zomer een leuk weekend in Utrecht te organiseren, dus breng allemaal jullie goede humeur mee, en let’s dance the night away!

 

Contact:
M: weco@studance.nl