Weekend Commissie (WeCo)

De WeCo organiseert het jaarlijkse weekendje weg voor de vereniging. Je organiseert leuke en zo goedkoop mogelijke activiteiten tijdens het weekend, dat meestal in het voorjaar plaatsvindt. Tijdens het weekend ontstaat altijd een hechte groep STUdancers, die nog lang nagenieten van jouw activiteit! Vorige weekendjes weg waren naar Den Haag, Keulen, Antwerpen, Maastricht, Gent, Düsseldorf, Leuven en Dortmund! Na dit leuke weekendje is de WeCo nog niet klaar, want zij verzorgen ook het introductieweekend voor de leden in het nieuwe dansseizoen. Hier leren de leden Utrecht én STUdance op een leuke manier ontdekken en leren elkaar beter kennen. Ook verzorgt de WeCo kennismakingsetentjes voor alle dansgroepen aan het begin van het nieuwe dansseizoen. Lijkt het je leuk om op die manier de binding tussen leden te versterken? Dan is de WeCo iets voor jou!


De Weekend Weg Commissie 2018-2019 stelt zich voor:

Tess Vosman:

Hoihoi! Ik ben Tess, ben 21 jaar, ben derdejaars scheikundestudent en dit jaar ook de penningmeester van de WeCo! Dit is mijn eerste jaartje bij studance en ik dans in modern 1. Hiernaast ga ik graag een stukje joggen (al is dat in mijn geval meer sjokken), lees met veel plezier weleens een boek en hou erg van reizen! Ik heb onwijs veel zin om dit jaar samen met mijn commissie een leuk weekendje voor jullie neer te zetten!

Lyanne Odijk:

Hallootjes STU-dancers,

Mijn naam is Lyanne Odijk, ben 21 jaar oud en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Commerciële Economie. Dit wordt mijn eerste jaar bij STUdance en met veel plezier zal ik de taak als PR-functionaris binnen de WeCo tot me nemen. Door middel van mijn enthousiasme en creativiteit probeer ik, samen met de andere WeCo-meiden een super leuk en fantastisch weekend te organiseren. Natuurlijk moet jij er ook bij zijn, want dit weekendje weg wil niemand missen!

Zoe Hoevenaar:

Hee, ik ben Zoe, nieuwe vice-voorzitter van de WeCo! Ik ben nu 2e jaars geneeskunde student en ook 2e jaars bij STUdance. Ik dans bij streetdance en daarnaast hou ik erg van gezelligheid en lekker eten. Ik kijk er erg naar uit om jullie allemaal te zien op ons weekendje dit jaar!

Merel van der Vossen:

Mijn naam is Merel en ik ben dit jaar voorzitter van de WeCo! Ik hou van nieuwe plekken bezoeken en wij gaan dan ook proberen om van het weekendje weg een leuke reis te maken, naar een nog leukere locatie. Ik dans bij streetdance en dit is mijn tweede jaar bij Studance. Naast dansen vind ik het ook leuk om te spinnen en loop ik zo af en toe hard. Ik woon nog niet zo lang in Utrecht maar heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik studeer Pedagogiek en zit op dit moment in mijn laatste jaar. Daarnaast vind ik het erg leuk om veel met mijn vrienden te chillen en ga ik zo af en toe terug naar Ameland waar ik vandaan kom.

Leanne van der Werff:

Hoi, ik ben Leanne, 20 jaar en komend jaar de secretaris van de WeCo! Dit wordt mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans nu bij hiphop 2. Ik studeer Biomedische Wetenschappen en zit nu in mijn derde jaar. Naast dansen houd ik erg van koken, lekker uitwaaien op het strand en gezellige avondjes met vrienden. Ik heb heel veel zin om van het weekendje weg dit jaar een geweldig weekend te gaan maken!

weco

Contact:

M: weco@studance.nl