Weekend – Commissie

De Weekend Commissie 2020-2021 stelt zich aan jullie voor:

Hoi lieve STUdancers,

Wij zijn jullie WeCo van 2020-2021. Wij gaan voor jullie de reis van je leven en nog een aantal leuke activiteiten organiseren.

Onze voorzitter is Tyara. Zij is 21 jaar, danst bij Jazz 2 en dit is haar tweede jaar bij STUdance. Ze studeert psychologie en houdt van taart. Flo is de vice-voorzitter, 1.58 meter groot en studeert Italiaans. Ze staat te popelen tot de kroegen weer open gaan en danst bij Modern 3 samen met onze secretaris Femke. Zij is 21 jaar en studeert de ALPO (academische pabo). Haar lievelingseten is lasagne met ananas. Maaike is onze penningmeester en is 20 jaar oud. Dit is haar eerste jaar bij STUdance en ze danst bij Jazz 1. Ze studeert aardwetenschappen en houdt van stenen. Pim is 20 jaar en is onze PR functionaris. Hij studeert scheikunde en danst bij Hiphop 2. Hij heeft na 4 maanden nog steeds niet zijn spiegel opgehangen.

We hebben er heel veel zin in om geweldige activiteiten voor jullie te organiseren. We hopen jullie allemaal te zien bij onze activiteiten!

Heb je vragen of wil je gewoon gezellig een praatje maken, mail ons of kom naar de activiteiten en trek een van ons aan de mouw!

Groetjes de WeCo

Contact:
M: weco@studance.nl