Weekend Commissie (WeCo)

De Weekend Commissie 2019-2020 stelt zich aan jullie voor:

Ruben:
Hola! Ik hou van dansen, muziek, sporten, bewegen, uitdagingen, Spaans leren en piano spelen. Ik studeer aan de UvA en ik ben 25 jaar. Ruben.
Constance:
Hey, Constance hier! Ik ben 22 jaar en ik ben momenteel vierdejaars Aardwetenschapper en eerste jaars STUdancer bij klassiek 1. Ik heb veel verschillende passies in het leven en als ik er een paar zou moeten opnoemen, zou ik zeggen reizen (ik ben vooral groot fan van het land Japan), eten en zweefvliegen. Ik heb er super veel zin in om met al mijn lieve commissie collega’s een super leuk weekend te organiseren en het met jullie door te brengen!
Jonne:
Hoi! Ik ben Jonne, 21 jaar en derdejaars biologie student. Ook ben ik dit jaar voorzitter van de WeCo! Dit is mijn eerste jaar bij Studance, ik zit in de mixles. Ik hou erg van nieuwe dingen in alle vormen: bijvoorbeeld apart eten proberen, over allerlei vakgebieden leren, een nieuwe sport uitproberen zoals het dansen en naar nieuwe plekken reizen. Vandaar dat ik er ook echt zin in heb dit nieuwe project aan te gaan: het WeCo weekend! Ik kijk uit naar het organiseren samen met deze groep en hoop jullie daar te zien!
Kim:
Mijn naam is Kim, ik ben 22 jaar oud en wonend in mijn studentenkamertje in Utrecht. Ik dans bij streetdance. Naast het zwoegen voor mijn pre-master orthopedagogiek vind ik het vooral leuk om te dansen, feesten, gezellig kletsen met vriendinnen en op vakantie te gaan. Vandaar dat ik al mijn vakantie inspiratie graag ga inzetten tijdens het organiseren van het weekendje weg in de WeCo.
Georgie:
Hoi! Ik ben Georgie, ik ben 19 jaar en zit bij klassiek 1. Dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding ASW en gelukkig heb ik een kamertje in utrecht. Ik hou heel erg veel van taart eten en speciaalbiertjes drinken met vriendinnen en natuurlijk van reisjes maken, ver en dichtbij. Ik heb dus super veel zin om samen met de WeCo een top weekend voor STUdance te gaan organiseren!

Contact:

M: weco@studance.nl