Vertrouwenspersonen

STUdance streeft ernaar een veilige en toegankelijke plek voor iedereen te zijn. Om de positieve sfeer binnen de vereniging te behouden zijn er twee vertrouwenspersonen. Iris Wijkhuijzen en Lara van Haaren zijn onze vertrouwenspersonen binnen STUdance.

Wij zijn het aanspreekpunt wanneer je iets in vertrouwen wilt bespreken en vervolgstappen wilt onderzoeken als je iets vervelends hebt meegemaakt.  Denk aan ongewenste intimiteiten, racisme, pesten, fysieke of mentale mishandeling of aanranding. Het kan alles zijn. We staan altijd open voor een gesprek en willen je altijd verder helpen. Op het moment dat je ergens mee zit kan je (één van) ons benaderen voor een gesprek of advies. Als vertrouwenspersoon hebben wij rapportageplicht naar het bestuur toe. Dit is geheel anoniem.

Wat doen wij in dit gesprek?

  • We leggen uit wat je van ons mag en kan verwachten;
  • Jouw verhaal staat centraal;
  • We luisteren naar je;
  • We nemen je serieus;
  • We geven je informatie; waar nodig en gewenst;
  • We behandelen de informatie vertrouwelijk;

Mijn naam is Lara van Haaren en ik zal dit jaar vanuit de Raad van Advies (RvA) als vertrouwenspersoon optreden.Ik ben 22 jaar en ben in september begonnen aan de master Clinical Child, Family and Education Studies. Dit is alweer mijn vijfde jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Hiphop 3. Mocht je contact met mij willen opnemen mag je mij altijd mailen, wil je liever bellen dan ben ik doordeweeks in de avond en in het weekend beschikbaar. 

Lara van Haaren (RvA)
M: laravanhaaren97@gmail.com
T: 06-40790172


Mijn naam is Iris Wijkhuijzen en zal vanuit het bestuur dit jaar als vertrouwenscontactpersoon optreden. Ik ben 21 jaar en studeer Verpleegkunde aan de HU. Voordat ik mijn bachelor afrond heb ik een tussenjaar om bij STUdance een bestuursjaar te doen. Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Hiphop 1 en Modern 1. Mocht je contact met mij willen opnemen mag je mij altijd mailen en/of bellen.

Iris Wijkhuijzen
M: commissarispr@gmail.com
T: 06-47262198


Sportraad Utrecht

Wil je buiten STUdance om contact opnemen met een vertrouwenspersoon? Sportraad Utrecht heeft twee vertrouwenspersonen die opgeleid zijn door NOC-NSF en werken ook met deze organisatie samen. Kijk op de website van sportraad Utrecht voor meer informatie.