Vertrouwenscontactpersoon

STUdance streeft ernaar een veilige en toegankelijke plek voor iedereen te zijn. Om de positieve sfeer binnen de vereniging te behouden zijn er twee vertrouwenscontactpersonen. Annemiek van der Zouwen  en Carlijn Waaijer zijn onze vertrouwenscontactpersonen binnen STUdance.

Wij zijn het aanspreekpunt wanneer je iets in vertrouwen wilt bespreken en vervolgstappen wilt onderzoeken als je iets vervelends hebt meegemaakt.  Denk aan ongewenste intimiteiten, racisme, pesten, fysieke of mentale mishandeling of aanranding. Het kan alles zijn. We staan altijd open voor een gesprek en willen je altijd verder helpen. Op het moment dat je ergens mee zit kan je (één van) ons benaderen voor een gesprek of advies. Als vertrouwenscontactpersoon hebben wij rapportageplicht naar het bestuur toe. Dit is geheel anoniem.

Wat doen wij in dit gesprek?

  • We leggen uit wat je van ons mag en kan verwachten;
  • Jouw verhaal staat centraal;
  • We luisteren naar je;
  • We nemen je serieus;
  • We geven je informatie; waar nodig en gewenst;
  • We behandelen de informatie vertrouwelijk;

Annemiek van der Zouwen (Bestuur)
Mijn naam is Annemiek van der Zouwen en zal dit jaar vanuit het bestuur de vertrouwenscontactpersoon zijn. Momenteel ben ik ben bezig met het afronden van de master Clinical Psychology, maar ik heb nu een tussenjaar om mij te richten op het bestuursjaar. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan bij de Luisterlijn. Mocht je iets kwijt willen, dan kan je me altijd appen, mailen en/of bellen.

M: penningmeester@studance.nl
T: 06-30430934


Carlijn Waaijer (RVA)
Hoi allemaal! Ik ben Carlijn en ik zal dit jaar vanuit de Raad van Advies optreden als vertrouwenscontactpersoon. Op het moment ben ik bezig met een master Onderwijswetenschappen en ben ik aan het werk bij een onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van onderwijs. Daarnaast dans ik alweer vijf jaar bij STUdance. Als je iets kwijt wil, wil bespreken of gewoon even behoefte hebt aan een luisterend oor, twijfel dan niet om contact met me op te nemen!

M: carlijnwaaijer@hotmail.nl
T: 06-81959980Sportraad Utrecht

Wil je buiten STUdance om contact opnemen met een vertrouwenscontactpersoon? Sportraad Utrecht heeft twee vertrouwenscontactpersonen die opgeleid zijn door NOC-NSF en werken ook met deze organisatie samen. Kijk op de website van sportraad Utrecht voor meer informatie.