Vertrouwenspersonen

STUdance streeft ernaar een veilige en toegankelijke plek voor iedereen te zijn. Om de positieve sfeer binnen de vereniging te behouden zijn er twee vertrouwenspersonen. Mandy van Kempen en Iris van Kranenburg zijn onze vertrouwenspersonen binnen STUdance.

Wij zijn het aanspreekpunt wanneer je iets in vertrouwen wilt bespreken en vervolgstappen wilt onderzoeken als je iets vervelends hebt meegemaakt.  Denk aan ongewenste intimiteiten, racisme, pesten, fysieke of mentale mishandeling of aanranding. Het kan alles zijn. We staan altijd open voor een gesprek en willen je altijd verder helpen. Op het moment dat je ergens mee zit kan je (één van) ons benaderen voor een gesprek of advies. Als vertrouwenspersoon hebben wij rapportageplicht naar het bestuur toe. Dit is geheel anoniem.

Wat doen wij in dit gesprek?

  • We leggen uit wat je van ons mag en kan verwachten;
  • Jouw verhaal staat centraal;
  • We luisteren naar je;
  • We nemen je serieus;
  • We geven je informatie; waar nodig en gewenst;
  • We behandelen de informatie vertrouwelijk;

Mijn naam is Iris van Kranenburg en ik zal dit jaar vanuit de Raad van Advies vertrouwenspersoon zijn. Ik ben 22 jaar, woon met veel plezier in Utrecht en zit nu in mijn vierde jaar van de bachelor Communication and Multimediadesign. Dit is alweer mijn vierde jaar bij STUdance waarbij ik met veel plezier bij Jazz 2 dans. Mocht je iets kwijt willen, dan kan je me altijd mailen, een appje sturen of bellen. 

Iris van Kranenburg (RvA)
M: irisvkbg@gmail.com
T: 06-11966420Mijn naam is Mandy van Kempen (21) en ik zal dit jaar vanuit het bestuur als vertrouwenspersoon optreden. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de studie Social Work aan de Hogeschool Utrecht en ben ik inmiddels alweer één jaar lid bij STUdance. Op de maandag- en dinsdagen ben ik te vinden bij HipHop 1 en Jazz 1, dit doe ik met veel plezier. Daarnaast werk ik bij Altrecht, een psychiatrische instelling voor mensen met een psychiatrische stoornis en/ of verslaving. De hulpverlening doe ik al ruim drie jaar met veel passie en liefde. Mocht je contact met mij willen opnemen om wat voor reden dan ook, dan mag je mij altijd mailen en/of bellen.

Mandy van Kempen (Bestuur)
M: commissarisextern@studance.nl
T: 06-39356125


Sportraad Utrecht

Wil je buiten STUdance om contact opnemen met een vertrouwenspersoon? Sportraad Utrecht heeft twee vertrouwenspersonen die opgeleid zijn door NOC-NSF en werken ook met deze organisatie samen. Kijk op de website van sportraad Utrecht voor meer informatie.