Kaartverkoop Onderweg gestart!

Kaartverkoop Onderweg gestart!

We zijn ‘Onderweg’! Met trots kunnen wij zeggen dat we al voor de helft uitverkocht zijn. Klik hier om direct door te gaan naar onze ticketshop en verzeker jezelf van een plekje in het publiek op zondag 2 juli in de Stadsschouwburg van Utrecht!

Iedere avond zwoegen onze leden in de danszalen om de puntjes op de i te krijgen, de lichtplannen worden gemaakt en ook de kleding en grime worden gekocht. De eindvoorstelling komt nu echt steeds dichterbij.

STUdance neemt je mee in verschillende reisverhalen door een tal van choreografieën variërend van Jazz, Modern en Klassiek tot Hiphop en Streetdance. Wil je ontsnappen aan de dagelijkse sleur, ga je geroutineerd voor de zoveelste keer op zakenreis of bezoek je naaste familie die ver weg woont? Hoe neem je afscheid? Wat zijn de hoogte en dieptepunten tijdens je reis? En hoe kom je terug, wat heb je geleerd en heeft het je opgeleverd waar je op hoopte? Reizigers vertrekken soms naar eenzelfde bestemming, kruisen elkaars wegen wellicht, maar met welk motief en gevoel is voor iedereen anders. Één ding hebben ze gemeen: iedereen is op zijn eigen manier onderweg.

Laat ook via Facebook weten of je erbij bent!