Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) is in 2012 opgericht om het bestuur van STUdance te ondersteunen. De RvA houdt de gang van zaken binnen de vereniging in de gaten en het bestuur kan altijd bij haar aankloppen voor vragen en advies. Vaak gaat dit over lange termijn kwesties, maar het kan ook gaan om zaken die op korte termijn aandacht behoeven. Naast de adviserende rol aan het huidige bestuur heeft de RvA in 2013 voor het eerst de Commissie Info Dag georganiseerd, welke vanaf 2014 tot op heden wordt herhaald in de vorm van een Commissie Info Avond. Hierbij krijgen alle commissieleden nuttige tips en advies over hoe ze hun commissiejaar het beste vorm kunnen geven en waar ze aan moeten denken.

Om verstrengeling van belangen te voorkomen is het niet toegestaan dat een lid van de RvA ook nog in het bestuur of een commissie van STUdance zit en/of een bestuursfunctie bij alumnivereniging Dance2.0 heeft.

In principe zullen STUdance leden niet veel met de RvA te maken krijgen. Mochten er echter kwesties binnen STUdance zijn waar je liever niet met het bestuur over praat, dan is de RvA te bereiken via rva@studance.nl.


De Raad van Advies is een super leuke commissie! Dit jaar worden we aangevoerd door Martha, die ervoor zorgt dat alles wordt besproken en dat we er alles aan doen om het bestuur te ondersteunen. Daarnaast hebben natuurlijk nog een leger aan geweldige leden. Mathilde houdt allerlei dingen voor ons bij, zoals de actiepuntjes, maar ook de super leuke quotes. Julia zorgt ervoor dat al ons advies bij het bestuur terecht komt en zorgt er ook voor dat er geen mailtje ontsnapt aan onze aandacht. Ilse voert namens ons de werkgroep Plan 2025 aan, zodat STUdance ook op de lange termijn haar paarse licht laat shinen. Lara is onze vertrouwenspersoon, dus als iemand binnen de vereniging een probleem heeft, kan je die met haar bespreken. The last man standing is Michael. Hij zorgt ervoor dat alle vergaderingen goed op papier worden gezet. Ieder van ons is ook nog eens een buddy van een bestuurslid, zodat onze zes toppers altijd iemand hebben om mee te praten. Wij gaan er weer een super jaar van maken, want wij zijn super leuk. Mocht je ergens mee zitten of goede ideeën hebben, stuur ons vooral een mailtje!