Raad van Advies

De Raad van Advies (RvA) is in 2012 opgericht om het bestuur van STUdance te ondersteunen. De RvA houdt de gang van zaken binnen de vereniging in de gaten en het bestuur kan altijd bij haar aankloppen voor vragen en advies. Vaak gaat dit over lange termijn kwesties, maar het kan ook gaan om zaken die op korte termijn aandacht behoeven. Naast de adviserende rol aan het huidige bestuur heeft de RvA in 2013 voor het eerst de Commissie Info Dag georganiseerd, welke vanaf 2014 tot op heden wordt herhaald in de vorm van een Commissie Info Avond. Hierbij krijgen alle commissieleden nuttige tips en advies over hoe ze hun commissiejaar het beste vorm kunnen geven en waar ze aan moeten denken.

Om verstrengeling van belangen te voorkomen is het niet toegestaan dat een lid van de RvA ook nog in het bestuur of een commissie van STUdance zit en/of een bestuursfunctie bij alumnivereniging Dance2.0 heeft.

In principe zullen STUdance leden niet veel met de RvA te maken krijgen. Mochten er echter kwesties binnen STUdance zijn waar je liever niet met het bestuur over praat, dan is de RvA te bereiken via rva@studance.nl.


Benieuwd wie er dit jaar in de RvA zitten? Als eerste hebben we Emma, onze Voorzitter. Zij heeft nauw contact met Melissa, de voorzitter van het bestuur, en zorgt er daarnaast voor dat alle belangrijke punten aan bod komen tijdens de vergaderingen. Zo kan de RvA het bestuur zo goed mogelijk ondersteunen. Carlijn is de Vicevoorzitter, waarmee ze het ongevraagd advies terugkoppelt naar het bestuur. Bij problemen die je graag bespreekbaar wil maken, kun je ook bij Carlijn terecht, want zij is vanuit de RvA ook vertrouwenscontactpersoon. De vergaderingen worden vastgelegd door Daphne. Merel zorgt ervoor dat al ons advies bij het bestuur terecht komt en zorgt er ook voor dat er geen mailtje ontsnapt aan onze aandacht. Dan hebben we Ingeborg, zij houdt alle actiepunten bij en ontfermt zich over belangrijke aandachtspunten gedurende het jaar. En last but not least houdt Laura zicht op Plan 2025 en het beleid, om ervoor te zorgen dat STUdance ook op de lange termijn haar paarse licht laat shinen.

Ieder van ons is ook nog eens een buddy van een bestuurslid, zodat onze zes toppers altijd iemand hebben om mee te praten. Mocht je ergens mee zitten of goede ideeën hebben voor de vereniging, stuur ons vooral een mailtje of kom gezellig naar ons toe tijdens de dansles of activiteiten!