Partners

Partners

STUdance staat altijd open voor mensen en/of bedrijven waarbij we elkaar kunnen versterken. Al meer dan 25 jaar is STUdance gegroeid tot de leukste en gezelligste vereniging van Nederland. De afgelopen jaren is STUdance enorm gegroeid en professioneler geworden. Om deze lijn voort te zetten, zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen. Vanwege onze diverse mogelijkheden waar honderden mensen in aanraking mee komen, is STUdance een ideale kans voor u om meer bekendheid te krijgen. Hebt u interesse of vragen neem dan contact op met Floor Tuijtelaars, onze Commissaris Extern: commissarisextern@studance.nl.

 

Café Rex

Café Rex is de stamkroeg van STUdance. Elke eerste dinsdag van de maand houden wij hier onze borrels of na de dansles dansen we hier nog even verder. Al jaren is dit onze favoriete kroeg in Utrecht. Café Rex is niet meer weg te denken bij STUdance!

Met je STUdance-pas krijg je korting op bier, wijn of de daghap.

Café Rex, Nobelstraat 207, 3512 EM Utrecht, www.caferex.nl

 

FysioDomstad

STUdance werkt al een tijdje met veel plezier samen met FysioDomstad. Leden kunnen hier terecht voor advies tijdens het inloopspreekuur, elke dinsdag en donderdag tussen 19.00-20.00. Ze zijn zowel te vinden in het centrum als bij stadion Galgenwaard.

Anne-Marie werk als fysiotherapeut bij FysioDomstad en heeft zelf ook jarenlang klassiek ballet gevolgd en vervolgens nog 6 jaar streetdance. Heel wat ervaring dus! Met de eindvoorstelling is FysioDomstad ook altijd van de partij om onze leden te voorzien van hulp bij blessures. Zo kan iedereen pijnvrij genieten van deze prachtige dag.

Bij FysioDomstad kan je terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en medical taping.

FysioDomstad, Herenstraat 33 of herculesplein 247 utrecht, www.fysiodomstad.nl

030 – 7603757Utrecht Promotions

Utrecht Promotions is dé locatie voor het bedrukken van textiel. Dankzij Utrecht Promotions schitteren onze commissies in shirtjes met het logo en hun namen erop. Speciaal voor STUdance geeft Utrecht Promotions 10% korting op bedrukking. En natuurlijk kan deze bedrukking dan ook in de kleur STUdance Paars!

Oudwijkerdwarsstraat 61 3581 LB Utrecht, www.utrechtpromotions.nlMockamore

Sinds 2016 heeft STUdance een hele fijne samenwerking met Mockamore. Mockamore is ontstaan uit de liefde voor koffie en lekkernijen. Dit is dan ook zeker te proeven. Met een locatie midden in het centrum is het de ideale plek om even uit te rusten van het shoppen,  lekker koffie te leuten of te studeren. Speciaal voor STUdance leden is het mogelijk 2 uur onbeperkt koffie en thee te drinken voor 6,96 euro en dan krijg je er van Mockamore nog iets lekkers bij. Met je STUdance pas kan je ook 15% korting krijgen op je bestelling. Genoeg redenen om eens langs te gaan!

steenweg 36 3511 JL Utrecht, https://www.mockamore.nl

 

Sponsorkliks

Koop jij ook graag spullen/eten op internet? Koop het via Sponsorkliks! Hiermee steun je STUdance en betaal jij 0 euro extra! Bijna alle online webshops doen mee, denk aan thuisbezorgd.nl, bol.com, booking.com en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Klik op deze link.

Type bij ‘Wie wilt u sponsoren’ in STUdance.

Kies een winkel uit om je bestelling te plaatsen.

Bestellen maar!

Jij blij met je pakketje, wij blij met een kleine bijdragen!

 

 

Flashdance

Flashdance is een dansspeciaalzaak van Utrecht. Gevestigd midden in het centrum in Utrecht en heeft assortiment aan danskleding, schoenen en accessoires. Als STUdance-lid heb je het hele dansjaar 10% korting aan de kassa op vertoon van je STUdance-pas. Heb je nog een jazzpants of nieuwe balletschoenen nodig, profiteer dan van deze deal en koop ze bij Flashdance in Utrecht.

Voorstraat 28 3512 AN Utrecht, https://www.flashdance.nlDOEN horeca

Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan in de horeca? Neem eens contact op met DOEN horeca. Dit uitzendbedrijf geeft aandacht aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft op de leukste locaties diensten voor je klaar staan. jij kiest wanneer het je uit komt en zij zorgen dat je aan de slag kan. Heb je wel of geen ervaring, iedereen kan aan de slag bij DOEN. Ben je toevallig opzoek naar een bijbaan, ga eens langs bij DOEN horeca en vermeld gelijk dat je van STUdance bent!

Ledig Erf 4, 3585 EA Utrecht https://www.doenhoreca.nl/

 

Poolcafé Hart van Utrecht

Zoek jij een leuk uitje voor je dansgroep of commissie. Ga dan eens langs bij Poolcafé Hart van Utrecht. Met je STUdance pas kan je hier 2 of 3 uur poolen met onbeperkt drinken voor maar liefst €13,50/€18,50,- per persoon (geldig op zondag t/m donderdag vanaf 19.00). Zorg wel dat je van te voren even een reservering maakt en daarbij benoemt dat je van STUdance bent.

Meer dan genoeg redenen om eens langs te gaan voor gegarandeerd een gezellige avond!


Ganzenmarkt 16B, 3512 GB, utrecht

tel:  030 233 2315  of ga naar www.poolenutrecht.nl