Onze partners of partner worden?

STUdance staat altijd open voor mensen en/of bedrijven waarbij we elkaar kunnen versterken. Al meer dan 25 jaar is STUdance gegroeid tot de leukste en gezelligste vereniging van Nederland. De afgelopen jaren is STUdance enorm gegroeid en professioneler geworden. Om deze lijn voort te zetten, zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen. Vanwege onze diverse mogelijkheden waar honderden mensen in aanraking mee komen, is STUdance een ideale kans voor u om meer bekendheid te krijgen. Hebt u interesse of vragen neem dan contact op met Lisa Coviello, onze Commissaris Extern: commissarisextern@studance.nl.

Café Rex

Café Rex is de stamkroeg van STUdance. Elke eerste dinsdag van de maand houden wij hier onze borrels of na de dansles dansen we hier nog even verder. Al jaren is dit onze favoriete kroeg in Utrecht. Café Rex is niet meer weg te denken bij STUdance! 

Café Rex, Nobelstraat 207, 3512 EM Utrecht, www.caferex.nl

FysioDomstad

STUdance werkt al een tijdje met veel plezier samen met FysioDomstad. Leden kunnen hier terecht voor advies tijdens het inloopspreekuur, op dinsdag van 19:00-20:00 en op de donderdag van 19:30 tot 20:00. Ze zijn zowel te vinden in het centrum als bij stadion Galgenwaard. 

Anne-Marie werk als fysiotherapeut bij FysioDomstad en heeft zelf ook jarenlang klassiek ballet gevolgd en vervolgens nog 6 jaar streetdance. Heel wat ervaring dus! Met de eindvoorstelling is FysioDomstad ook altijd van de partij om onze leden te voorzien van hulp bij blessures. Zo kan iedereen pijnvrij genieten van deze prachtige dag. 

Bij FysioDomstad kan je terecht voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, echografie en medical taping.

FysioDomstad, Herenstraat 33 of herculesplein 247 utrecht, www.fysiodomstad.nl
030 – 7603757

Utrecht Promotions

Textieldrukkerij Utrecht Promotions is onze vaste partner op het gebied van bedrukte en geborduurde textiel. Leden van STUdance kunnen hier hun bestellingen plaatsen en krijgen hier bij elke bestelling een standaard kortingspercentage van 10 %. En natuurlijk kan deze bedrukking dan ook in de kleur STUdance Paars!
Utrecht Promotions is gevestigd in de wijk Oudwijk, net buiten het centrum van Utrecht, en is makkelijk per OV en fiets te bereiken.

Eikstraat 36 3581 XM Utrecht, www.utrechtpromotions.nl
030-7856106

Sponsorkliks

Koop jij ook graag spullen/eten op internet? Koop het via Sponsorkliks! Hiermee steun je STUdance en betaal jij 0 euro extra! Bijna alle online webshops doen mee, denk aan thuisbezorgd.nl, bol.com, booking.com en nog veel meer.

Hoe werkt het? 
Klik op deze link.
Type bij ‘Wie wilt u sponsoren’ in STUdance.
Kies een winkel uit om je bestelling te plaatsen.
Bestellen maar! 
Jij blij met je pakketje, wij blij met een kleine bijdragen!

Flashdance

Flashdance is een dansspeciaalzaak van Utrecht. Gevestigd midden in het centrum in Utrecht en heeft assortiment aan danskleding, schoenen en accessoires. Als STUdance-lid heb je het hele dansjaar 10% korting aan de kassa op vertoon van je STUdance-pas. Heb je nog een jazzpants of nieuwe balletschoenen nodig, profiteer dan van deze deal en koop ze bij Flashdance in Utrecht.

Voorstraat 28 3512 AN Utrecht, https://www.flashdance.nl