12 oktober 2016

Lustrum Commissie

 

Wegens het 25-jarig bestaan van STUdance in seizoen 2017-2018, is de Lustrum Commissie in het leven geroepen! Zij stellen zich aan jullie voor:

“Ik ben Martha, 21 jaar en komende twee jaar voorzitter van de LuCo. Dit is mijn derde jaar bij STUdance en ik dans dit jaar bij Jazz 3. Daarnaast studeer ik Hotel- en Eventmanagement en hoop ik in februari mijn diploma in ontvangst te nemen. Naast mijn passie voor dans, hou ik heel erg van quality time met mijn vriendinnen en van sieraden maken. STUdance is voor menig lid meer dan alleen een vereniging. Voor mij is het mijn thuis. Ter ere van het 25-jarig bestaan van deze STUdance family draag ik graag mijn steentje bij aan unieke, sfeervolle, gezellige en feestelijke lustrumactivititeiten!”

“Hoi allemaal! Ik ben Marlin, 21 jaar oud en dit is mijn tweede jaar bij STUdance. Naast het dansen bij Hiphop 2 zit ik in mijn tweede jaar van mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Naast mijn grote hobby dansen vind ik het ook leuk om te feesten, te chillen, films te kijken, wijn te drinken, in de zon te liggen, met vrienden/vriendinnen te zijn en ga ik graag naar festivals. STUdance bestaat volgend jaar 25 jaar, en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik heb zin om komend jaar te brainstormen over het lustrum, en hoop over een jaar iets heel leuks te hebben georganiseerd voor jullie!” IMG-20161005-WA0008

“Hoi! Mijn naam is Naomi (20) en ik zit nu in het derde jaar van mijn studie, College of Pharmaceutical Scienes. Ik dans nu voor het derde jaar bij STUdance en dit jaar dans ik voor de tweede keer bij Streetdance. Ik heb er super veel zin in om van STUdance haar 25e verjaardag een feestje te maken!”

“Hoi allemaal! Ik ben Esmée, 22 jaar en ik studeer geneeskunde. Ik zit nu in mijn tweede jaar, dus dat houdt in dat ik nog lekker lang mag blijven studeren. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik dans bij de Mixles. Naast dansen en studeren leef ik voor pizza, reizen (backpacken!), longboarden, uitgaan, zonnen, goede gesprekken en lachen met vrienden en familie. Voor het 25ste lustrumjaar ben ik actief als PR-functionaris en ik kijk er naar uit een top jaar voor jullie van te maken!”

“Hoi allemaal! Ik ben Lara en ik dans bij Hiphop 2. Dit is het tweede jaar dat ik bij STUdance en bij Hiphop 2 dans. Ik ben 19 jaar en zit in het tweede jaar van mijn studie pedagogische wetenschappen. Ik houd ervan om te eten, vooral sushi, gezellig te kletsen met vriendinnen, vakantie, goed weer en gezellig stappen. Ik heb heel veel zin in het lustrumjaar en ik hoop dat wij als LuCo er een super jaar van gaan maken!”

“Hey STUdancers, ik ben het laatste lid van de LuCo! Ik ben Joanne, 21 jaar en dit is mijn eerste jaar bij STUdance (Jazz 1). Super tof om dan gelijk zo’n mijlpaal in het bestaan van STUdance te mogen gaan vieren. Na een prachtig tussenjaar in Zuid-Oost Azië, studeer ik nu Taal- en Cultuurstudies. Ik houd naast reizen ook van wijntjes, pilsjes, mijn hond(labradoodle), pizza, chocola, lezen, schrijven en natuurlijk dansen! Ik hoop er met de lieve meiden van de LuCo een top jaar van te maken.”

Contact:

M: luco@studance.nl