12 oktober 2016

Lustrum Commissie

Wegens het 25-jarig bestaan van STUdance in seizoen 2017-2018, is de Lustrum Commissie in het leven geroepen! Zij stellen zich aan jullie voor:

“Ik ben Martha, 22 jaar en de voorzitter van de LuCo. Dit is mijn vierde jaar bij STUdance en ik ben dit jaar niet-dansend lid. Daarnaast volg ik een MSc in Financial Management. Naast mijn passie voor dans, hou ik heel erg van quality time met mijn vriendinnen en van sieraden maken. STUdance is voor menig lid meer dan alleen een vereniging. Voor mij is het mijn thuis. Ter ere van het 25-jarig bestaan van deze STUdance family draag ik graag mijn steentje bij aan unieke, sfeervolle, gezellige en feestelijke lustrumactivititeiten!”

“Hoi allemaal! Ik ben Marlin, 21 jaar oud en dit is mijn derde jaar bij STUdance. Naast het dansen bij Hiphop 2 zit ik in mijn derde jaar van mijn opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en loop ik stage bij SAVE Midden- Nederland. Naast mijn grote hobby dansen vind ik het ook leuk om te feesten, te chillen, films te kijken, wijn te drinken, in de zon te liggen, met vrienden/vriendinnen te zijn en ga ik graag naar festivals.”

“Hoi allemaal! Ik ben Lara en ik dans bij Hiphop 2 en ben de secretaris van deze super leuke commissie . Dit is het derde jaar dat ik bij STUdance en bij Hiphop 2 dans. Ik ben 20 jaar en zit in het derde jaar van mijn studie pedagogische wetenschappen. Ik hou ervan om te eten, vooral sushi, gezellig te kletsen met vriendinnen, vakantie, goed weer en gezellig stappen. Ik heb heel veel zin in het lustrumjaar en ik hoop dat wij als LuCo er een super jaar van gaan maken!”

“Hoi! Mijn naam is Naomi (21) en ik heb net mijn bachelor College of Pharmaceutical Scienes afgerond. Ik heb drie jaar bij STUdance gedanst en daar heb ik het meest genoten van alle leuke Streetdance lessen. Momenteel ben ik niet-dansend lid en zal ik mij vooral gaan inzetten voor de LuCo als penningmeester. Ik heb er super veel zin in om van STUdance haar 25e verjaardag een feestje te maken!”

“Hallo allemaal, ik ben Jacobine en ik ben 24 jaar. Dit jaar zal ik de commissaris PR zijn van de LuCo. Dit is mijn vijfde jaar bij STUdance en ik zal dus ook mijn eigen lustrum vieren! Op het moment ben ik niet-dansend lid, maar blijf ik door de LuCo toch actief bij STUdance. Naast STUdance ben ik bezig met mijn laatste jaar van de master farmacie en vind ik het heerlijk om met een serie of film op de bank te hangen. Ik hoop dat we van dit jaar een super lustrumjaar kunnen maken met leuke activiteiten!”

“Hey STUdancers! Ik ben Joanne, 22 jaar en dit is mijn tweede jaar bij STUdance. Ik dans dit jaar bij jazz 2. Volgend jaar ga ik weer verder met mijn studie Liberal Arts and Sciences, waarbij ik de hoofdrichting theater en dans volg. Daarnaast volg ik ook vakken moderne kunst. Ik houd van reizen, wijntjes, pilsjes, mijn hond(labradoodle), pizza, chocola, lezen, schrijven en natuurlijk dansen! Vorig jaar is bij dat rijtje ook de Lustrum Commissie gekomen. Ik mocht me inzetten als Functionaris Extern en we zijn er samen helemaal klaar voor om er een spetterend 25e jaar van STUdance van te maken! Ik heb er ontzettend veel zin in.”

luco

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

M: luco@studance.nl