Introductie Commissie (IntroCo)

IntroCo 2017 – 2018

Charlotte van der Kolk – Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Charlotte, 20 jaar en ik studeer Facility Management. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik dans met veel plezier bij Klassiek 2. In mijn vrije tijd ben ik bij mijn paardje, spreek ik af met vriendinnen en probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te ondernemen. Ik heb veel zin om samen met de IntroductieCommissie een mooi weekend neer te zetten!

Maartje Lourens – Secretaris

Hee! Ik ben Maartje, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Muziek & Technologie aan de HKU met de richting Compositie voor de Media. Ik dans bij Hiphop 1 en dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Naast dansen hou ik heel erg van skiën, feestjes en gezelligheid. Ik heb er veel zin in om samen met mijn commissiegenootjes een superleuke intro te organiseren!

Manal Benlamkaddam – Penningmeester 

Heey Studancers!
Ik ben Manal en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de bachelor Farmacie op de Universiteit Utrecht. Daarnaast is dit ook mijn eerste jaar bij STUdance en ook mijn eerste commissie. Ik dans bij Hiphop 3 en ik heb hiervoor al een aantal jaren hiphop, moderne dans en streetdance gedanst. Bij Hiphop 3 kan ik met passie heerlijk dansen in een gezellige groep. Ik heb erg veel zin om samen met de IntroCo leuke activiteiten te organiseren en om er een mooi STUdance jaar van te maken!

 

IntroCo 2018 – 2019

Wie herinnert zich niet een van de leukste weekenden van het jaar: het introweekend van STUdance!
Achter dit weekend zit een hele enthousiaste commissie die enorm veel zin in heeft om er ook dit
jaar weer een groot succes van te maken. Maar eerst stellen we ons natuurlijk even netjes voor. Om
te beginnen met Nienke, onze Voorzitter dit jaar. Met haar 25 jaar is ze meteen de oudste en hopelijk
meest verantwoordelijke van ons. Ze studeert Farmacie, maar daarnaast is ze altijd in voor een
wijntje of een dansje (of allebei natuurlijk). Dan hebben we Rosalie, die als Secretaris zich in slag in de
rondte typt om al onze ideeën bij te kunnen houden. Naast dansen bij Jazz 1 en de IntroCo studeert
ze biologie en zit ze in de kookcommissie van de UBV. Voor de nodige dosis ontspanning kan je ook
altijd op haar werk bij de Rituals langskomen! Onze tweede dansende bioloog is Pauline, onze
Penningmeester. Ze is altijd en overal te laat, maar maakt dat gelukkig weer goed met haar leuke,
interessante en soms vreemde dierenfeitjes. Vergaderen bij haar thuis is favoriet, omdat we hopen
een glimp op te vangen van de kleine varkentjes en geitjes in de tuin. Tot slot worden jullie in
aanloop naar het weekend bestookt met berichtjes van de PR-functionaris Carlijn. Zij danst ook bij
Jazz 1 en studeert Algemene Sociale Wetenschappen. Lachen is gezond, dus bereid jullie voor op een
hele lading aan memes, GIFjes en woordgrappen. Wij kunnen nu al niet wachten, zien we jullie daar?

introco

Contact:

M: introco@studance.nl