27 september 2014

Introductie Commissie (IntroCo)

Charlotte van der Kolk – Voorzitter

Hallo allemaal! Mijn naam is Charlotte, 20 jaar en ik studeer Facility Management. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik dans met veel plezier bij Klassiek 2. In mijn vrije tijd ben ik bij mijn paardje, spreek ik af met vriendinnen en probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te ondernemen. Ik heb veel zin om samen met de IntroductieCommissie een mooi weekend neer te zetten!

Maartje Lourens – Secretaris

Hee! Ik ben Maartje, ik ben 20 jaar en ik zit in mijn derde jaar van Muziek & Technologie aan de HKU met de richting Compositie voor de Media. Ik dans bij Hiphop 1 en dit is mijn eerste jaar bij STUdance. Naast dansen hou ik heel erg van skiën, feestjes en gezelligheid. Ik heb er veel zin in om samen met mijn commissiegenootjes een superleuke intro te organiseren!

Manal Benlamkaddam – Penningmeester 

Heey Studancers!
Ik ben Manal en ik ben 18 jaar. Ik zit nu in mijn eerste jaar van de bachelor Farmacie op de Universiteit Utrecht. Daarnaast is dit ook mijn eerste jaar bij STUdance en ook mijn eerste commissie. Ik dans bij Hiphop 3 en ik heb hiervoor al een aantal jaren hiphop, moderne dans en streetdance gedanst. Bij Hiphop 3 kan ik met passie heerlijk dansen in een gezellige groep. Ik heb erg veel zin om samen met de IntroCo leuke activiteiten te organiseren en om er een mooi STUdance jaar van te maken!

Contact:

M: introco@studance.nl