27 september 2014

FeestCommissie (FeCo)

De FeestCommissie 2016-2017 stelt zich aan jullie voor:

“Hee hallo! Mijn naam is Merel, ik ben 21 jaar oud en ik ben dit jaar de voorzitter van de FeestCommissie! Dit is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans in Hiphop 2. Ik studeer aan de Universitaire Pabo van Amsterdam en zit nu in mijn derde leerjaar. Naast het studeren loop ik tot de kerst 2 dagen per week stage op een basisschool in Amsterdam Oost en daarna ga ik voor stage een maandje naar Azië. Naast studeren en dansen heb ik natuurlijk ook altijd zin in een borreltje of feestje! Ik hoop dat wij als FeCo dit jaar mooie evenementen gaan organiseren die onze STUdancers niet snel vergeten. Ik zie jullie op de dansvloer!”

“Hoi! Ik ben Lindsey, net 21 geworden, en ik ben de nieuwe secretaris van de FeestCommissie. Dit is inmiddels mijn derde jaar bij STUdance, waar ik begonnen ben met Streetdance en ik nu voor het tweede jaar Hiphop 3 ga doen. Ik ben super gepassioneerd over mijn studie Biologie en streef ernaar om de nieuwe Freek Vonk te worden. Verder ben ik regelmatig achter de tap te vinden, maar veel vaker voor de tap voor wat vloeibaar goud. Dat is één van de redenen waarom ik denk dat ik een mooie aanvulling ben voor de FeCo. Ik hoop jullie te zien!”IMG_4876

“Hoi, mijn naam is Valerie en ik ben dit jaar de penningmeester namens de FeCo. Ik ben 19 jaar en zit in mijn derde jaar van Life Sciences. Dit jaar is mijn tweede jaar bij STUdance en dans nu bij Jazz 3. In mijn vrije tijd werk ik als laboratorium assistent bij het UMC Utrecht, chill ik met mijn huisgenoten en ben ook niet vies van een drankje. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit jaar voor jullie feesten te mogen organiseren, zodat je niet alleen in de les je dansmoves laat zien!”

“Hoi, ik ben Lev en zal mij functioneren als vice-voorzitter van de FeCo. Overdag ben ik verkleed als een student informatiekunde, maar in de avonden onthul ik mijn ware aard als het kleine grote feestbeest. Dansend bij Hiphop 3 is mijn beste eigenschap mijn onuitputtende enthousiasme en passie om de meest leuke en gezellige feestjes te houden. Ik zie jou snel bij de eerstvolgende activiteit! Dance on!”

“Hoi hoi, ik ben Jihan, 21 jaar en studeer communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik zit in de Mixles. Naast het dansen leek het mij leuk om er dit jaar ook een commissie bij te doen. Aangezien ik zeker van een drankje en feestje houd, was de keuze voor de FeCo snel gemaakt. Binnen de commissie ben ik verantwoordelijk voor de PR, dus je zult vast vaker dingen van mij tegenkomen!”

Contact:

M: feco@studance.nl