12 oktober 2016

Externe Commissie

“Hi! Ik ben Fréderique, 21 jaar en inmiddels al bezig met mijn 5de jaar als student in Utrecht. Ik doe de master Nanomaterials aan de UU. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en dans bij Hiphop 1. Naast dansen hou ik van koken, leuke dingen doen met vrienden, toneel spelen, series en films kijken en uitgaan. Ik heb heel veel zin om met de ExterneCo Tessa te helpen bij het binnenhalen van mooie dealtjes en STUdance nog bekender te maken!”

“Hee! Ik ben Sanne, net 24, en inmiddels al 5e jaars lid bij STUdance. Ik doe de master Communicatie en Organisatie en dans dit jaar bij Modern 2. Na mijn jaar als Extern heb ik er heel veel zin in om onze nieuwe Extern-topper Tessa te ondersteunen in haar taak om zo veel mogelijk leuke vriendjes en partners voor STUdance te vinden!”

“Hoi, mijn naam is Iris, ik ben 18 jaar oud en dit is mijn eerste jaar bij STUdance! Ik ben dit jaar begonnen aan het Utrecht Law College en ik ben dus niet alleen nieuw bij STUdance, maar ook in Utrecht. De dansles die ik volg is Klassiek 1 en ik moet zeggen dat ik het nu al super leuk vind om lid te zijn. Dat is dan ook de reden geweest dat ik me aangemeld heb voor de Externe Commissie. Op deze manier ben je nog meer betrokken bij de vereniging. Als lid van deze commissie ga ik me actief inzetten om leuke dealtjes en sponsoren te vinden en ik heb er zin in om met een team samen te werken om STUdance nog ‘beter’ te maken. Ik zie jullie bij de borrels!”