Demoteams

D.A.M.N. & H.E.A.T.

STUdance heeft twee demoteams: D.A.M.N. en H.E.A.T. Zij vertegenwoordigen de vereniging met knallende optredens. Wil jij een spetterende energieke show voor tijdens een evenement? Dan is een van onze demoteams iets voor jou. Maak je evenement onvergetelijk met een optreden van D.A.M.N. of H.E.A.T.!

D.A.M.N

D.A.M.N., ook wel Dance and Move Now, zorgt al meer dan 27 jaar voor knallende optredens!

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen maar blinkt uit in modern, jazz & show. Het team kan geboekt worden voor artistieke & commerciële opdrachten. De groep verzorgt optredens op verschillende gelegenheden, zoals studentenfeesten, bedrijfsevenementen en culturele festivals. Ze hebben ervaring met veel verschillende opdrachten en doen dit met veel (dans)plezier.

Elke maandagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Nina van der Zouwen. Daarnaast volgt ieder lid nog een les bij STUdance in een stijl naar keuze, om onze techniek te onderhouden. D.A.M.N. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap.


Audities
Ben jij gedreven en bereid om mee te doen met optredens en wedstrijden? Meld je aan en de auditie voor D.A.M.N.! Wij vragen je dan om je naam, dans-CV, motivatie en foto te mailen. De audities zullen op vrijdag 28 augustus plaatsvinden. De tijden zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Houd de socials in de gaten voor nieuwe informatie!

 

H.E.A.T

H.E.A.T., ook wel High Energie and Teamwork, is een gloednieuwe demoteam die
september 2019 van start is gegaan.

 

H.E.A.T.  specialiseert zich in Urban dansstijlen. Elke vrijdagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Iffet Kilicoglu. H.E.A.T. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

Audities
Ben jij gedreven en bereid om mee te doen met optredens en wedstrijden? Meld je aan en de auditie voor H.E.A.T.! Wij vragen je dan om je naam, dans-CV, motivatie en foto te mailen. De audities zullen op vrijdag 28 augustus plaatsvinden. De tijden zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden. Houd de socials in de gaten voor nieuwe informatie! 

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het H.E.A.T. lidmaatschap.