Demoteams

Op zaterdag 27 november zullen we nieuwe audities voor onze demoteams houden! Wil jij onderdeel worden van D.A.M.N. of H.E.A.T.?! Klik op de afbeelding hiernaast voor meer informatie.

D.A.M.N. & H.E.A.T.

STUdance heeft twee demoteams: D.A.M.N. en H.E.A.T. Zij vertegenwoordigen de vereniging met knallende optredens. Wil jij een spetterende energieke show voor tijdens een evenement? Dan is een van onze demoteams iets voor jou. Maak je evenement onvergetelijk met een optreden van D.A.M.N. of H.E.A.T.!


D.A.M.N

D.A.M.N., ook wel Dance and Move Now, zorgt al meer dan 27 jaar voor knallende optredens!

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen maar blinkt uit in modern, jazz & show. Het team kan geboekt worden voor artistieke & commerciële opdrachten. De groep verzorgt optredens op verschillende gelegenheden, zoals studentenfeesten, bedrijfsevenementen en culturele festivals. Ze hebben ervaring met veel verschillende opdrachten en doen dit met veel (dans)plezier.

Elke maandagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Sha-Neisha Gijsbertha. Daarnaast volgt ieder lid nog een les bij STUdance in een stijl naar keuze, om onze techniek te onderhouden. D.A.M.N. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

Audities
De inschrijvingen voor dansseizoen 2021-2022 zijn open.

Kom kijken bij een les van D.A.M.N. tijdens de open les op maandag 30 augustus van 20:00-22:00u op Olympos. De auditie vindt plaats op zaterdag 4 september van 9:30 – 12:30u op Olympos. Aanmelden voor de audities doe je door te mailen naar secretaris@studance.nl met je naam, dans-cv, motivatie en foto!

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap.

 

H.E.A.T

H.E.A.T., ook wel High Energy and Teamwork, is een gloednieuwe demoteam die
september 2019 van start is gegaan.

H.E.A.T.  specialiseert zich in verschillende stijlen binnen Hiphop. Elke donderdagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. De les wordt gegeven door docent Djio Sieberichs. H.E.A.T. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

Audities
De inschrijvingen voor dansseizoen 2021-2022 zijn open.

Kom kijken bij een les van H.E.A.T. tijdens de open les op donderdag 2 september van 20:00 – 22:00u op Olympos. De auditie vindt plaats op zaterdag 4 september van 14:00 – 17:00u op Olympos. Aanmelden voor de audities doe je door te mailen naar secretaris@studance.nl met je naam, dans-cv, motivatie en foto!

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het H.E.A.T. lidmaatschap.