Demoteam D.A.M.N. – Wie zijn wij?

IMG_9646

D.A.M.N

Dance and Move Now, is het demoteam van STUdance. Deze groep Utrechtse studenten vertegenwoordigt de vereniging met knallende optredens al meer dan 25 jaar!

 

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen maar blinkt uit in modern, jazz & show. Het team kan geboekt worden voor artistieke & commerciële opdrachten. De groep verzorgt optredens op verschillende gelegenheden, zoals studentenfeesten, bedrijfsevenementen en culturele festivals. Ze hebben ervaring met veel verschillende opdrachten en doen dit met veel (dans)plezier.

Elke maandagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Nina van der Zouwen. Daarnaast volgt ieder lid nog een les bij STUdance in een stijl naar keuze, om onze techniek te onderhouden. D.A.M.N. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

 

In september worden audities gehouden, zodat de dansers op vergelijkbaar niveau liggen wat betreft danstechniek en uitstraling.  In het D.A.M.N.-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap. Ben je geïnteresseerd? Volg dan de STUdance website voor aanvullende informatie of kom langs op de UIT sportmarkt in augustus!