Demoteams

STUdance heeft twee demoteams: D.A.M.N. & H.E.A.T.!


D.A.M.N

D.A.M.N., ook wel Dance and Move Now, zorgt al meer dan 25 jaar voor knallende optredens!

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen maar blinkt uit in modern, jazz & show. Het team kan geboekt worden voor artistieke & commerciële opdrachten. De groep verzorgt optredens op verschillende gelegenheden, zoals studentenfeesten, bedrijfsevenementen en culturele festivals. Ze hebben ervaring met veel verschillende opdrachten en doen dit met veel (dans)plezier.

Elke maandagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Nina van der Zouwen. Daarnaast volgt ieder lid nog een les bij STUdance in een stijl naar keuze, om onze techniek te onderhouden. D.A.M.N. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap.

Ben je geïnteresseerd? Audities zullen plaatsvinden op 2 september 2019. Je kan jezelf opgeven door te mailen naar info@studance.nl met je naam, dans-CV, motivatie en foto voor 31 augutus. Voor meer informatie, volg ons op social media of kom langs tijdens de UIT week.

H.E.A.T

H.E.A.T., ook wel High Energie and Teamwork, is een gloednieuwe demoteam die september 2019 van start zal gaan.

H.E.A.T. zal zich specialiseren in Urban dansstijlen. Wil jij een spetterende energieke show voor tijdens een evenement? Dan is H.E.A.T. echt iets voor jou. Maak je evenement onvergetelijk met een optreden van H.E.A.T.! 

Elke vrijdagavond hebben zij een gezamenlijke training, om repertoire op te bouwen en om aan hun podiumkwaliteiten te werken. Deze les wordt gegeven door docent en dansmaker, Iffet Kilicoglu. H.E.A.T. bestaat uit ongeveer 16 enthousiaste studenten met een passie voor dans. Allen geselecteerd op danstechniek, uitstraling en uitstekende podiumkwaliteiten.

Ben je geïnteresseerd? Audities zullen plaatsvinden op 6 september 2019. Je kan jezelf opgeven door te mailen naar info@studance.nl met je naam, dans-CV, motivatie en foto voor 4 september. Voor meer informatie, volg ons op social media of kom langs tijdens de UIT week.

In het Demoteam-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het H.E.A.T. lidmaatschap.