27 september 2014

Demoteam D.A.M.N. – Wie zijn wij?

IMG_9646

Dance And Move Now

D.A.M.N. staat voor Dance and Move Now, en is het demoteam van STUdance. Het team vertegenwoordigt de vereniging met spetterende optredens!

De dansers van D.A.M.N. zijn allemaal enthousiaste studenten met een passie voor dans. Dit jaar bestaat D.A.M.N. uit Sandra Daams, Meie Otten, Loes Steller, Desi Rietmeyer, Luka Mathijsen, Jolijn Govers, Manon Rikkert, Robin Pennings, Elyna van Hoek, Marijn Peters, Simone Heinen, Kyra Swildens, Noa Zevenbergen, Irene Veth, Anastasia Kovalenko en Eline Groenwold. Allemaal zijn zij geselecteerd op danstechniek en uitstraling en beschikken zijn over uitstekende podiumkwaliteiten.

 

D.A.M.N. heeft elke week een gezamenlijke training, zodat ze kunnen werken aan hun repertoire en hun podiumkwaliteiten. Daarnaast volgt ieder lid nog een les in een stijl naar keuze, om haar techniek te onderhouden. Samantha van den Berg is per januari 2017 de docente van D.A.M.N.. Zij is opgeleid als uitvoerend danser op het Albeda Dans College in Rotterdam en afgestudeerd als HBO Bachelor of Education aan de Amsterdamse Hogeschool van de Kunsten.

D.A.M.N. is thuis in verschillende stijlen en kan dus ook voor verschillende optredens geboekt worden. Denk bijvoorbeeld aan een artistiek optreden op een culturele zondag, maar ook aan een commerciële opdracht op een feest. D.A.M.N. is zeer allround en er is dus veel mogelijk! Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de D.A.M.N. – Commissie via damncommissie@studance.nl.

In september zullen er weer audities plaatsvinden voor D.A.M.N.. In het D.A.M.N.-beleid staan alle privileges en verplichtingen omschreven die voortvloeien uit het D.A.M.N. lidmaatschap.