Dans- Activiteiten Commissie (DaCo)

De DaCo organiseert ongeveer elke maand een dans-gerelateerde activiteit. Zo was er het afgelopen jaar bijvoorbeeld een Michael Jackson Clipdance workshop, een Beyoncé workshop, een Afrikaanse dansworkshop en zijn we gaan kijken naar de dansvoorstelling ‘’This is my last dance’’.


Maria Becker – Penningmeester

Heee! Ik ben Maria, 19 jaar, tweedejaars rechtenstudent, en dit jaar penningmeester van deze geweldige commissie. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en geniet erg van de lessen bij Jazz 2. Ik heb heel erg veel zin om komend seizoen leuke dansactiviteiten voor jullie te gaan organiseren!

Babett van der Heijden – PR functionaris

Hoi dansers! Ik ben Babett en ik mag dit jaar de rol van PR-functionaris binnen de DaCo vervullen. Dit is mijn eerste jaar bij STUdance en ik dans bij Jazz 1. Ik kom helemaal uit het mooie Twente en ben nu in Utrecht om mijn vierdejaars stage te lopen in de richting Human Resource Management. Elke vrije seconde die ik heb benut ik graag voor het ontdekken van nieuwe plekken, genieten van lekker eten en gezelligheid. Ik heb er super veel zin in om dit jaar samen met de andere meiden van de DaCo spetterende dansactiviteiten te organiseren!

Ellen van der Meer – Voorzitter

Ollaaa iedereen! Mijn naam is Ellen van der Meer (21 jaar), ik dans in hiphop 3 en daarnaast studeer ik Farmacie. Vorig jaar heb ik kennis leren maken met de geweldige vereniging STUdance via choreolab. Samen met de andere commissiegenootjes gaan we proberen om zo leuk mogelijke activiteiten voor jullie neer te zetten!

Merle Roefs – Vicevoorzitter

Hoi lieve STUdancers! Ik ben Merle, 20 jaar en ik ben dit jaar vice-voorzitter van de DaCo. Dit jaar is mijn tweede jaar bij STUdance en ik dans nu bij Hiphop 2. Naast mijn studie Pedagogische Wetenschappen, doe ik het liefst zoveel mogelijk leuke dingen met vrienden. Ik heb er super veel zin in om samen met mijn commissiegenootjes dit jaar knallende dansactiviteiten voor jullie te gaan organiseren!

Eva Wesseling – Secretaris

Hoi allemaal! Mijn naam is Eva, ik ben 21 jaar en studeer onderwijswetenschappen. Ik ben dit jaar de secretaris van de dansactiviteiten commissie. Dit is mijn derde jaar bij STUdance en met veel plezier dans ik nu bij Modern 2. Verder ga ik graag naar theatervoorstellingen. Ik kijk er naar uit om samen met mijn commissiegenootjes spetterende activiteiten te organiseren!

 img_4363_resultaat


 Liefs,
De Dansactiviteitencommissie (2018-2019)

Contact:

M: daco@studance.nl