27 september 2014

Dans- Activiteiten Commissie (DaCo)

Een nieuw STUdance jaar  betekent natuurlijk ook nieuwe activiteiten en commissieleden! Wij, de nieuwe DaCo, hebben al flink vergaderd om speciaal voor jullie de leukste activiteiten te plannen. Vanzelfsprekend is het voor jullie ook prettig om te weten wie wij nou eigenlijk zijn. Daarom even een voorstelrondje:

Voorzitter: Sophie Winkels (Jazz 3)

“Hej hej iedereen, ik ben Sophie Winkels en ik ben dit jaar de voorzitter van de DaCo. Nu dat ik 23 jaar ben ben ik een beetje een langstudeerder, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben bezig met het afronden van mijn master Nieuwe Media en Digitale Cultuur aan de UU en ondertussen ben ik ook een paar dagen in de week aan het freelancen als online redacteur voor een nieuwssite. Volgens mij had ik mijn eerste dansles toen ik 4 jaar was. Ooit heb ik een jaartje niet op dansen gezeten, maar toen ik met die voorstelling voor het eerst in het publiek zat vond ik er niks aan en heb ik me meteen weer ingeschreven voor de lessen. Het liefst dans ik jazz, dus daarom ben ik dit jaar te vinden in de Jazz 3 lessen. Ik zit pas anderhalf jaar bij STUdance omdat ik mijn bachelor in Enschede heb gedaan. Daar was ik lekker actief bij onze zustervereniging SDV Chassé. Omdat ik het zonde vind dat ik hier in Utrecht vrij weinig mensen binnen de vereniging ken, zit ik daarom vol enthousiasme dit jaar bij de DaCo”

Vice-voorzitter: Meike Janssen (Jazz 2)

“Hoi! Ik ben Meike, 20 jaar en ik dans dit jaar voor het derde jaar alweer bij STUdance. Dit jaar voor het eerst in jazz 2. Hiernaast ben ik dit jaar de vice-voorzitter van de DaCo en hoop ik dat we voor leuke en originele activiteiten gaan zorgen voor alle STUdancers! Naast dansen studeer ik Algemene Sociale Wetenschappen en hou ik van koken, reizen en mijn hond.”

Secretaris: Floor Tuijtelaars (Mixles)unnamed

“Hee STUdancers! Ik ben Floor, dit jaar secretaris van de DaCo. Ik ben opgegroeid in Brabant maar woon nu al een tijdje in het gezellige Lombok. Als eerstejaars bij STUdance dans ik op dinsdag bij de mixles. Ik studeer aan de HU fysiotherapie en daarnaast hockey ik ook met veel plezier. Ik zit niet graag stil en daarom ga ik mijn best doen om allerlei leuke activiteiten te plannen samen met de rest van de commissie. Natuurlijk voor de gezelligheid of om eens iets nieuws te proberen. Dus hopelijk tot snel!”

Penningmeester: Inge Clemens (Jazz 3)

“Hoihoi! Ik ben Inge en zal dit jaar penningmeester zijn van de DaCo. Zelf ben ik altijd wel te paaien voor een dansje en dus heb ik ook mega veel zin om dit jaar leuke activiteiten met de DaCo te organiseren. Ik ben 18 jaar en naast dansen houd ik ook van koken, bakken en lezen. Verder dans ik bij Jazz 3 en oh ja, ik ben tweedejaars Scheikunde student.”

PR-functionaris: Evi Oomens (Hiphop 1)

“Hoi STUdance! Mijn naam is Evi en ik zal dit jaar de functie van PR-functionaris van de DaCo vervullen. Ik ben 20 jaar, geboren en getogen in Aalst (bij Eindhoven) en net als Meike studeer ik Algemene Sociale Wetenschappen. Ik ben nieuw bij STUdance en mijn danservaring ging tot nu toe niet verder dan dansen voor de spiegel en in de kroeg. Maar nu ik lid ben van STUdance gaat daar vast verandering in komen! Ik weet nu al dat ik het erg leuk ga vinden om samen met deze enthousiaste club dames veel workshops en andere activiteiten voor jullie te organiseren. Hopelijk zie ik jullie daar!”

We hebben ontzettend veel zin om er een geweldig jaar van te maken bomvol dans en leuke activiteiten! Hopelijk kijken jullie hier net zo naar uit als wij!

Liefs,
De Dansactiviteitencommissie (2016-2017)

Contact:

M: daco@studance.nl