27 september 2014

Dans- Activiteiten Commissie (DaCo)

Leanne van der Werff (Penningmeester):

Hoi! Ik ben Leanne en ik ben dit jaar de penningmeester van de DaCo. Ik dans bij streetdance en dit is pas mijn eerste jaar bij STUdance, maar ik heb hiervoor wel al een aantal jaartjes gedanst. Naast dansen houd ik heel erg van koken en ga ik graag op vakantie. Ik studeer biomedische wetenschappen en zit nu in mijn tweede jaar. Ik heb super veel zin om dit jaar allemaal leuke activiteiten te organiseren voor alle STUdancers!

Hedera Menger (Voorzitter):

Hoi lieve STUdances! Mijn naam is Hedera Menger en dit jaar ben ik voorzitter van de DaCo. Ik ben 22 jaar en dans al twee jaar bij Klassiek 2. Naast mijn master Nanomaterials, doe ik met mijn huisgenoten veel leuke dingen en hou ik ontzettend veel van Hygge sinds ik terug ben uit Kopenhagen. Dit is het Deense woord voor gezellig samen zijn onder het genot van een drankje, heel veel kaarslicht en met lekkere wollen sokken aan en een dekentje op de bank zitten. Dit jaar heb ik heel veel zin om nog meer dansactiviteiten te organiseren voor jullie máár dit kan natuurlijk niet zonder mijn lieve commissiegenootjes van de DaCo!

Merel van der Wal  (Secretaris):

Hallo allemaal! Mijn naam is Merel van der Wal, 22 jaar oud en ik ben dit jaar de secretaris van de Dansactiviteiten Commissie! Dit jaar wordt mijn derde STUdancejaar en ik dans nu bij Hiphop 3. Daarnaast hoop ik dit jaar af te studeren aan mijn bachelor Universitaire Pabo van Amsterdam. Ik vind het naast dansen, heerlijk om lekker buiten te zijn of in de keuken te staan. En dat natuurlijk het liefste met zoveel mogelijk gezellige mensen om mij heen! Ik hoop samen met de andere meiden van de DaCo 5 knallende activiteiten te organiseren in ons schitterende lustrumjaar. Ik heb er in iedergeval veel zin in!

Claudia Boven (PR Functionaris):

Hoi, ik ben Claudia Boven en dit jaar mag ik pr-functionaris zijn van de Dansactiviteiten commissie. Voor mij is dit het derde jaar bij STUdance. Dit jaar dans ik Jazz 1, hiervoor heb ik ook hiphop gedaan bij STUdance. Ik studeer aan de HU, International Business and Management studies, en zit inmiddels in mijn vierde jaar. Naast mijn studie vind ik het leuk om piano te spelen, te bakken, gezellig avondjes met vrienden of familie en reizen.

Ik heb heel veel zin om dit jaar samen met de andere leden van de commissie allemaal leuke dansactiviteiten te organiseren voor jullie!

 Loes van Ginkel Vicevoorzitter:

Hoi Dansers! Ik ben Loes en dit jaar vicevoorzitter van de DaCo. Ik dans voor het tweede jaar bij Klassiek 1 waar ik het erg naar mijn zin heb! Ik studeer al even in Utrecht en doe een combinatie van Liberal Arts and Sciences (kunst) en Rechten. Ik hou van dansen, zwemmen, lachen, reizen en mensen en heb veel zin om dit jaar samen met mijn commissie de dansactiviteiten te gaan organiseren!

 daco


 Liefs,
De Dansactiviteitencommissie (2017-2018)

Contact:

M: daco@studance.nl