Bruinsma

STUdance heeft een samenwerking met Bruinsma Verkeersopleidingen, de grootste rijschool van Midden-Nederland!

Als je een rijopleiding wilt volgen, dan ben je bij Bruinsma Verkeersopleidingen aan het juiste adres. De verkeersschool bedient jaarlijks duizenden leerlingen en mag zich daarmee met trots de grootste verkeersschool van Midden-Nederland noemen.

Ondanks het feit dat het een grote rijschool betreft, is de aandacht voor de leerlingen er niet minder om. Door middel van een combinatie tussen persoonlijke aandacht en innovatieve en professionele leermethoden leer jij veilig en snel de kneepjes van het vak. Zo kun je bijvoorbeeld als beginnend autorijder starten in één van de rijsimulatoren en kun je met de motorfiets in alle rust oefenen op ons eigen verkeersoefencentrum in Utrecht. Dus je lest niet op een achteraf gelegen parkeerplaats, maar op een terrein dat speciaal is ingericht voor de bijzondere verrichtingen die een motorrijder moet kunnen uitvoeren. Op dit terrein kunnen leerlingen die autorijles volgen ook zonder stress de bijzondere verrichtingen onder de knie krijgen. Bochtje achteruit, de hellingproef en het inparkeren kan hier in alle rust worden uitgevoerd.

Volg je als STUdancer je rijlessen bij Bruinsma dan steun je STUdance en haar jaarlijkse eindvoorstelling ook nog eens! Inschrijven kan via deze link.