ChoreoLab gaat weer van start!

ChoreoLab gaat weer van start!

Was jij voor dit jaar uitgeloot? Of zou je graag nog een keertje vaker in de week dansen?

Choreolab is een halfjaarlijks project waarin onze dansers de kans krijgen om een eigen choreografie te maken. En zoals elk jaar is het ook dit jaar weer mogelijk om mee te dansen in een ChoreoLab tijdens de eindvoorstelling! Dit jaar zijn er vier ChoreoLabs, waarvan er twee open zijn. Dit betekent dat iedereen (ook externen) zich hiervoor mag aanmelden en er bij teveel aanmeldingen geloot zal worden om wie er mee mag doen!
Één van de choreo’s is gemaakt in de stijl Hiphop/Street en de andere in de stijl Klassiek/Modern. Van beide zullen de lessen plaatsvinden op de vrijdagavond en het niveau is half gevorderd.

De inschrijvingen voor de Hiphop/Street choreo zijn inmiddels gesloten, maar lijkt het jou leuk om aan de Klassiek/Moderne choreo mee te doen? Stuur dan voor 14 maart 23:59 uur een mailtje naar secretaris@studance.nl!

Tijden en locatie:

Hiphop/Street: Gedeeltelijk op Olympos en Nieuw wegelegen

19:30 – 20:15 uur

Klassiek/Modern: Olympos

21:15 – 22:00 uur

Kosten:

Leden: €40,-

Niet-leden: €40,- lesgeld + €35,- contributie

*Ook moet je om mee te doen een OlymPas hebben. Deze hoeft maar geldig te zijn van maart tot en met augustus, dus je betaalt niet de volle prijs. Meer info vind je hier.