Start dansseizoen 2018 – 2019!

Start dansseizoen 2018 – 2019!

Over een paar weken is het weer zover: dan gaat het nieuwe dansseizoen van start! We starten het seizoen met een open lesweek van 3 t/m 6 september. Zowel leden als niet-leden kunnen dan gratis en vrijblijvend alle lessen uitproberen om te kijken welke stijl en welk niveau het beste bij je past. Let op: Modern 2 start op 5 september éénmalig om 20:00 uur i.p.v. 19:45 uur. De lessen vinden plaats op Sportcentrum Olympos en zullen volgens het reguliere lesrooster gegeven worden.

Voor Techniekles en Spitzentijd zal in de open lesweek geen gelegenheid zijn om de les hiervan uit te proberen. Wel kan je voor Spitzentijd op woensdag 5 september van 21:00- 21:30 uur terecht voor een infopraatje en eventuele vragen.

Vervolgens vindt vanaf 23:30 uur op donderdag 6 september tot 09:00 uur zaterdag 8 september de inschrijving plaats via een inschrijfformulier op de website. Vervolgens vindt de loting plaats en hoor je op zondag 9 september of je wel of niet bent ingeloot en in welke dansgroep.

De danslessen zullen per 10 september van start gaan.

Demoteam D.A.M.N.
Ons demoteam D.A.M.N. zoekt weer getalenteerde dansers om gedurende het aankomende jaar spetterende optredens op diverse evenementen en locaties te geven! De auditie vindt plaats op maandagavond 3 september 2018. Heb jij een passie voor dans en zou je STUdance willen vertegenwoordigen met mooie optredens? Geef je dan op door je motivatie, dans-cv en foto te malen naar secretaris@studance.nl. De deadline voor aanmelding is zaterdag 1 september om 23:59 uur.