OPEN lesweek 3 t/m 6 september

OPEN lesweek 3 t/m 6 september

Het academisch jaar is net weer begonnen, dat wil zeggen dat ook de open lesweek van STUdance weer is aangebroken! Heb je er altijd al eens over nagedacht om te gaan dansen of heb je vroeger welleens gedanst en wil je weer lekker eens bewegen? Dit is de perfecte kans om je voetjes van de vloer te gooien. In de open lesweek zijn namelijk alle lessen toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Ook zijn alle lessen gratis en vrijblijvend. Kom vooral langs en geniet van alle danslessen!

De lessen vinden plaats op Sportcentrum Olympos en zullen volgens het reguliere lesrooster gegeven worden. Houd er wel rekening mee dat Modern 2 éénmalig op 5 september start om 20.00 uur ipv 19.45 uur.

Voor Techniekles en Spitzentijd zal in de open lesweek geen gelegenheid zijn om het uit te proberen. Wel kan je voor Spitzentijd op woensdag 5 september van 21:00- 21:30 uur terecht voor een infopraatje en eventuele vragen.

Inschrijving voor STUdance is mogelijk via een inschrijfformulier op de website. Dit inschrijfformulier zal beschikbaar zijn vanaf 23.30 uur op donderdag 6 september tot 9.00 uur op zaterdag 8 september. Een loting zal plaatsvinden, waardoor je op zondag 9 september te horen krijgt of je wel of niet bent ingeloot en zo ja, in welke dansgroep. De eerste reguliere danslessen zullen starten op 10 september.