Eindvoorstelling ‘The Bucket List’!

Eindvoorstelling ‘The Bucket List’!

Op 17 juni 2018 presenteren wij onze eindvoorstelling ‘The Bucket List’ in de Stadsschouwburg te Utrecht. Ruim 300 deelnemers staan na een jaar hard werken te schitteren op het podium. Alle dansstijlen (hiphop, streetdance, klassiek ballet, modern en jazz) komen voorbij, waarin iedere dans een Bucket List doel uitbeeldt.

Wanneer vier studenten een oude Bucket List vinden in een studentenhuis is dit de uitgesproken kans om samen een spannend avontuur te begaan. Het doorlopen van de doelen omhelst verschillende fasen, waarbij extremen elkaar zullen afwisselen. De studenten doorlopen een rollercoaster aan unieke ervaringen. Daar waar de adrenaline een kick geeft en een gevoel van voldoening, vervagen de herinneringen van voorgaande highlights. Is dit dan alles? Is dit waar we gelukkig van worden? Is dit het ultieme geluk? Een vraag die altijd zal reizen, de vraag die ons allen bezighoudt, een reis die een ieder maakt. Het belooft een afwisselende en verrassende tocht te worden, op zoek naar dat wat ‘ik in mijn leven wil…’

Het 25-jarige bestaan van de vereniging is een mooi moment om andere kunstinitiatieven en verenigingen uit te nodigen deel te nemen aan deze productie. Het belooft een inspirerende en herkenbare lustrumvoorstelling te worden, die absoluut op je Bucket List thuishoort!

Tijd:

16.15 uur – Middagvoorstelling

20.15 uur – Avondvoorstelling


Tickets:

Ticket : €11,-.

Tickets zijn hier verkrijgbaar!

Deurverkoop: €13,50 (vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling).


Het maximale uit de voorstelling halen?

€5  – STUdance voucher zilver

€10 – STUdance voucher goud

€15 – STUdance VIP treatment

Met deze speciale vouchers haal je nóg meer uit de voorstelling en help je STUdance een handje mee aan een betere show. Daarvoor willen we je graag bedanken met iets lekkers voor tijdens de voorstelling. Bij de gouden voucher krijg je er zelfs nog een fantastisch verrassingspakket bij!

Geen zin om zelf te koken en benieuwd hoe zo’n voorstelling achter de schermen in z’n werk gaat? Koop dan bovenop het reguliere ticket ook een heuse STUdance treatment en verwen jezelf of iemand anders met een lekkere lunch/diner bij onze partner Café Rex, een tour backstage én een toffe goodiebag!