Dans mee bij project ChoreoLab!

Dans mee bij project ChoreoLab!

Ben je uitgeloot? Wil je graag lid worden bij STUdance? Of wil jij vaker dan één keer op het podium staan tijdens onze eindvoorstelling ‘Onderweg‘ op 2 juli 2017 in de Stadsschouwburg? Grijp dan nu je kans!

Presentatieavond
ChoreoLab is een project waarbij leden van STUdance onder professionele begeleiding een eigen choreografie voor de eindvoorstelling mogen maken. De choreografen zijn nu op zoek naar dansers van binnen én buiten STUdance! Daarom presenteren zij hun plan tijdens de presentatieavond.
Wanneer? Vrijdag 27 januari
Hoelaat? 18:00 uur – 19:00 uur
Waar? In de danszaal bij Sportcentrum Olympos (Uppsalalaan 3, Utrecht).
Klik hier voor het evenement op Facebook.

Inschrijven
Op deze avond kun je geheel vrijblijvend de ideeën van de choreografen aanhoren. Lijkt het je leuk om in een van deze choreo’s mee te dansen, dan kun je je na afloop ter plekke inschrijven. Indien er meer aanmeldingen dan plekken zijn, wordt er geloot. Je hoort uiterlijk 31 januari of je bent ingeloot of niet. Kun je echt niet bij de presentatieavond aanwezig zijn, maar wil je je wel graag inschrijven voor een choreografie? Stuur dan een mail naar secretaris@studance.nl. De inschrijving voor de choreografieën sluit op zaterdag 28 januari 23:59 uur.

Trainingen
Op vrijdag 3 februari starten de trainingen van ChoreoLab. Deze vinden elke vrijdagavond plaats bij Sportcentrum Olympos. De tijd is afhankelijk van welke dans je kiest.

Kosten
Leden: €25,-
Niet leden: €25,- + €35,- contributie.
Je dient in het bezit te zijn van een geldige OlymPas. Deze schaf je aan bij Sportcentrum Olympos. Er zijn ook halfjaarlijkse OlymPassen beschikbaar. Wil je meer weten over de OlymPas? Klik dan hier.