Algemeen

In 1993 is STUdance opgericht door een paar enthousiaste meiden. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste studentendansvereniging van Nederland met bijna 300 leden! Één van de doelen is om goedkope en goede danslessen aan te bieden voor studenten. Op dit moment verzorgt STUdance lessen op verschillende niveaus in de stijlen jazz, klassiek ballet, hiphop, streetdance, moderne dans en een mixles. Voor deze lessen heeft STUdance professionele docenten in dienst. Naast de reguliere lessen heeft STUdance ook een project waarbij leden onder begeleiding een eigen choreografie kunnen maken, genaamd ChoreoLab. Het dansseizoen wordt afgesloten met een grote eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht.

Naast het sporten kent STUdance natuurlijk veel gezelligheid; twaalf commissies zorgen het hele jaar door voor allerlei leuke activiteiten! Van de vaste borrels, feestjes en het gala tot workshops, theateruitjes en de onvergetelijke weekendjes weg.

Wil je meer weten over STUdance? Tijdens de UITweek en onze open lesweek kan je terecht met al je vragen of mail je vragen naar info@studance.nl.

Mocht je geïnteresseerd zijn om in de zomer een uitgebreidere informatiemail over de open lesweek en inschrijving te ontvangen, dan kun je een mailtje sturen naar secretaris@studance.nl. Onze secretaris zal jou dan op een interesselijst zetten, zodat je overal van op de hoogte wordt gehouden!


UITweek 2019

Ook dit jaar is STUdance weer aanwezig tijdens de UITweek! Wij zijn te zien in de verenigingsparade, zullen de BroCo en D.A.M.N. optreden en zijn er dans workshops waar je aan kan deelnemen.  Durf jij een dansje met ons te wagen en zien we jou tijdens de UITweek?

UIT Planning – STUdance

Ma 12 aug
geen STUdance activiteiten

Di 13 aug
Zie ons in de verenigingsparade voorbij komen. Daarna staan wij met ons infostandje op de sportmarkt voor al jullie vragen. Hier kun je ook terecht voor de workshop tijden en zullen D.A.M.N. en onze BroCo optreden! In de avond zullen wij te vinden zijn in onze stamkroeg Café Rex. Hier houden wij samen met Odyseus’91 een Paarse Borrel!

Woe 14 aug
STUdance is bUItengewoon cultureel en staan dan ook met ons infostandje op het Cultureel Festival in het Wilhelminapark!  Vandaag zijn er ook dansworkshops en geeft D.A.M.N. een optreden.                            

Do 15 aug
Dit jaar blinkt STUdance voor het eerst UIT op de infomarkt in het Giftpark en zijn wij te vinden bij ons  infostandje.   

Vrij 16 aug
geen STUdance activiteiten

Open lesweek 2 t/m 6 september 2019

Twijfel je nog over welke dansstijl of niveau bij jou past? In de open lesweek kun je gratis alle lessen bijwonen om zo uit te proberen welke dansgroep bij jou past en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Zie lesrooster voor de tijden.

Inschrijven dansseizoen 2019-2020

Donderdag 5 september 2019 is de dag waarop je je bij ons kunt inschrijven via een online inschrijfformulier op de website. Hierbij geef je een top 3 op van je favoriete dansgroepen. Vervolgens vindt er een loting plaats om iedereen in een dansgroep in te delen. Dit is het enige moment in het jaar waarop men zich kan inschrijven voor een reguliere dansgroep. Klik hier voor meer info.