12 september 2014

Algemeen

In 1993 is STUdance opgericht door een paar enthousiaste meiden. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste studentendansvereniging van Nederland met bijna 300 leden! Één van de doelen is om goedkope en goede danslessen aan te bieden voor studenten. Op dit moment verzorgt STUdance lessen op verschillende niveaus in de stijlen jazz, klassiek ballet, hiphop, streetdance, moderne dans en een mixles. Voor deze lessen heeft STUdance professionele docenten in dienst. Naast de reguliere lessen heeft STUdance ook een project waarbij leden onder begeleiding een eigen choreografie kunnen maken, genaamd ChoreoLab. Het dansseizoen wordt afgesloten met een grote eindvoorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht.

Naast het sporten kent STUdance natuurlijk veel gezelligheid; veertien commissies zorgen het hele jaar door voor allerlei leuke activiteiten! Van de vaste borrels, feestjes en het gala tot workshops, theateruitjes en de onvergetelijke weekendjes weg.

Lid worden?

De inschrijvingen voor dansseizoen 2017-2018 zijn gesloten. Ben je uitgeloot of heel enthousiast over STUdance? Per februari kun je je nog inschrijven voor de lessen van ChoreoLab. Like ons op Facebook en houd deze website in de gaten om van alle belangrijke data en informatie op de hoogte te blijven!